افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
1

شگفتی 59 وکیل و 8 کارشناس حقوقی که همدست کلاهبرداران بودند

  • کد خبر : 386146
شگفتی 59 وکیل و 8 کارشناس حقوقی که همدست کلاهبرداران بودند

به گزارش رکنا، سخنگوی قضایی شوکر سخنگوی قوه قضائیه در هنگام صدور اقامت اتباع خارجی در ایران با ۵۰ میلیون تومبا/ لیست ۱۰۰ نفره برای جواز جنگ افزار جعلی درباره فعالیت غیرقانونی عدالت گستر دادگر گفت: بررسی ها نشان داد که این افراد متأسفانه مؤسسه ای غیرقانونی به نام عدالت گستر دادگر تأسیس کردند. . […]

به گزارش رکنا، سخنگوی قضایی شوکر سخنگوی قوه قضائیه در هنگام صدور اقامت اتباع خارجی در ایران با ۵۰ میلیون تومبا/ لیست ۱۰۰ نفره برای جواز جنگ افزار جعلی درباره فعالیت غیرقانونی عدالت گستر دادگر گفت: بررسی ها نشان داد که این افراد متأسفانه مؤسسه ای غیرقانونی به نام عدالت گستر دادگر تأسیس کردند. . استفاده از انواع وکلا و افراد عادی و استفاده از عناوین جعلی برای اعضایی که در این موسسه فعالیت می کردند تحت عنوان بازرس و سرگرد اداره اطلاعات و نیروی اطلاعات ارتش، فرجه، سپاه و. با حفاظت از اطلاعات قوه قضائیه، با مانورهای متقلبانه اقدام به فریب مردم کردند و خود را وابسته به سازمان های مهم نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و با نفوذ معرفی کردند و موفق شدند چندین نفر را فریب داده و اموال آنها را به سرقت ببرند. این افراد دستگیر و در زمان دستگیری مقادیر قابل توجهی اسناد جعلی متعلق به ادارات دولتی، نظامی و امنیتی و تعداد زیادی کارت جعلی، ادوات و ادوات ممنوعه از جمله سلاح در آن کشف شد.

لیست 100 نفر با مجوز جعلی برای حمل سلاح، سورپرایز

جهانگیر گفت: از دیگر فعالیت های این باند تبهکار تهیه مدارک جعلی برای اقامت اتباع خارجی در ایران بود که به ازای هر گواهی اقامت 50 میلیون تومب دریافت می کردند و مجوزهای جعلی برای حمل سلاح، شوکر و سایر اقلام توسط افراد دریافت می کردند. برای گرفتن این مجوزهای جعلی از هر نفر حداقل 6 میلیون تومان می دادند و می گرفتند.

وی افزود: بررسی ها نشان می دهد که موفق به صدور مجوزهای جعلی برای حمل سلاح، شوکر و … شده اند. برای یک لیست 100 نفره و حداقل 6 میلیون تومان از آنها اخذ شده است. کار این باند در حوزه نفوذ در پرونده های قضایی نیز حائز اهمیت بود، مثلاً یک میلیارد و 200 میلیون تومبه از یکی از طرفین برای حل یک پرونده دریافت کردند.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با توجه به گستردگی این باند و اقدامات مجرمانه ای که داشتند، تمامی این افراد با همکاری 24 ساعته گروه های نظارتی قضایی از جمله حفاظت اطلاعات، دادستانی نیروی انتظامی شناسایی و دستگیر شدند. دفتر و سایر گروه های اطلاعاتی و انتظامی. پس از دستگیری، بررسی ها نشان داد برخی از این افراد ابتدا در پست های خدماتی در یک مغازه چاپ و تکثیر کتاب مشغول به کار بوده و به تدریج به جاعل حرفه ای تبدیل شده اند. به زودی با هماهنگی مراجع قضایی در چارچوب قوانین و مقررات، عکس و مشخصات این افراد برای شناسایی سایر مالباختگان و فعالیت هایی که انجام داده اند منتشر می شود.

جهانگیر گفت: افرادی که ادعای نفوذ در ادارات مختلف از جمله شهرداری ها داشتند تنها برای اخذ مجوز توانستند صدها میلیون تومان وجه نقد به اضافه ارزهای مختلف را به عنوان رشوه دریافت کنند. علاوه بر این، این شبکه جنایتکار در زمینه های مختلف از جمله جذب افراد در مناقصات و مزایده ها فعالیت می کرد. این شبکه هنگام نزدیک شدن به افرادی که قصد شرکت در مناقصه یا مزایده را داشتند، آنها را فریب می داد.

وی گفت: همچنین این شبکه برای افرادی که می خواستند از بانک خدمات بگیرند و نیاز به ضمانت نامه بانکی داشتند رزومه ایجاد می کرد و مبالغ هنگفتی دریافت می کردند که در یک مورد بیش از 100 سکه بهار آزادی از فردی برای ایجاد یک. رزومه و دریافت ارائه به بانک.

پرونده 59 وکیل و 8 کارشناس حقوقی که با کلاهبرداران همکاری داشتند

رکنا: سخنگوی و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در نشست خبری امروز خود درباره پرونده برخی کارشناسان رسمی و وکلای دادگستری گفت: در سه ماه گذشته 59 وکیل و 8 کارشناس رسمی قوه قضائیه عدم رعایت تجار، کلاهبرداران و کلاهبرداران همکاری کردند و تحت تعقیب قرار گرفتند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=386146

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.