به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «هنوز عصبانی هستند»؛ عصبانیتی که در تمام گفته ها و نوشته های او قابل رد است. کسانی که حاضر بودند سقوط وزرای مخالف را جشن بگیرند اما صحبت مصمم و هوشمندانه مسعود مزیکیان سناریوی بازی را تغییر داد و اخذ رای کابینه کامل ویغوغای بزرگی در اردوگاه افراط گرایان ایجاد کرد.
اگرچه تندروها پس از شکست های پیاپی مقابل مسعود بیشیکیان دچار سرگیجه و سردرگمی شدند. بازگشت محمدجواد ظریف به دولتضربه جدیدی به آنها زد. کودتایی که باعث شد تندروها بار دیگر علیه مسعود مزیکیان و دولتش دست به اقدام بزنند تا جایی که حکم رئیس جمهور برای تفسیر بیانات رهبر انقلاب و قانون مجلس صادر شود.
تفسیر بیانات رهبر انقلاب از نظر تندروها.
رهبر انقلاب در اولین دیدار رئیس جمهور و دولت چهاردهم درباره نحوه مشورت رئیس جمهور گفتند: برخی از اسامی را که از صلاحیت آنها اطلاع داشتم یا مطمئن بودم از منابع موثق تایید و خط زدم، اما در مورد تعداد ع. من نمی دانستم درضمن گفتم که فکر نمی کنم توانسته باشم مجلس را قانع کنم و برای همه رای اعتماد بگیرم امروز همه وزرای محترمی که رئیس جمهور و مجلس به آنها اعتماد داشته اند از مقامات عالی رتبه کشور هستند. و وظیفه همه آنها حمایت از آنها و کمک به موفقیت آنهاست.
هنوز چند ساعتی از بیانات رهبر انقلاب درباره کابینه چهاردهم نگذشته بود که سر هر تریبون ناسازگاران با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در روز رای اعتماد به کابینه به او هجوم آوردند. مثل حمید رسایی نماینده تهران که در شبکه اجتماعی نوشت همه این عزیزان با هماهنگی و تفاهم به اینجا آمده اند.» این جمله حاکی از آن بود که کل کابینه با نظر رهبر انقلاب ارائه شده است، در حالی که امروز تأکید کرد که برخی را تأیید و برجسته کرده است، اما اکثریت را برآورده نکرده است. کابینه
امیرحسین ثابتی نماینده تهران که در نطق خود علیه حضور عراقچی در راس وزارت امور خارجه از کلمه “فرد” استفاده کرد، زمانی که می خواست درباره نظر رهبر انقلاب درباره وزرای پیشنهادی از جمله عراقچی با خشم اصولگرایان مواجه شدند، در این شبکه اجتماعی نوشت. اما صحبت های پزشکان در مجلس به گونه ای بود که گویی هر کدام از این افراد پیشنهاد داده اند و این وظیفه نمایندگان است که به کل کابینه رای دهند.»
اما این تفسیر از نظر ناسازگاران زمانی مطرح می شود که مسعود مزیکیان در دفاع از کابینه خود اعلام کرد که وزرای پیشنهادی با هماهنگی و موافقت نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و برخی با تایید و نظر در لیست قرار گرفتند. از رهبر معظم انقلاب.
پزشکان در دفاعیات خود گفتند:وزیر آموزش و پرورش نیامد، مرد دستور داد و آمد، من نمی خواهم این حرف ها را بزنم.چرا مجبورم می کنی این حرف ها را بزنم؟ زنگ زدم اومد، صحبت کردیم، چند بار گفت نه و رفت و گفت بیا. من نمی خواهم جزئیات را بگویم، یعنی ما هماهنگ کردیم و آمدیم اینجا، شما از ما قبول دارید، خود آقا به خانم صادق گفتند راستش را بخواهید چرا مجبورم می کنید حرف هایی را که باید بزنم؟ اما همه این عزیزان با هماهنگی و تفاهم به اینجا آمده اند. بسیاری از افرادی که حتی ذرهای در مورد آنها شک داشتیم، آنها را در لیست قرار ندادیم، نیازی به گفتن نیست.»
ظریف به تندروها ضربه زد
از سوی دیگر محمدجواد ظریف که در جلسه دولت با سران حضور داشت از بازگشت خود به دولت خبر داد که خشم تندروها را بیشتر برانگیخت. نفرت او از ظریف رنگ و بویی قدیمی دارد و به روزهایی برمیگردد که توانست برجام را اجرا کند و ایران را از فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد حذف کند. آتش خشم او از ظریف از همان روزهایی شعله ور شد که در کنار پزشکان وارد صحنه انتخابات شد و توانست در انتخابات پیروز شود.
در همین راستا حمید رسایی یکی از چهره های مطرح عضو شرع با اشاره به بازگشت ظریف به دولت حکمی را علیه پزشکان صادر کرد و در کانال تلگرامی خود با هشتگ قانون گرایی و قوه قضائیه نوشت: «آقای ظریف. اعلام کرده است که با ریاست الطاف، رئیس جمهور محترم، در صورت صحت ادعای آقای ظریف و باقی ماندن ایشان در سمت معاونت، بر اساس قانون نحوه انتصاب افراد در پست های حساس، اولاً به کار خود ادامه می دهد. این حکم معاونت راهبردی ایشان باطل است (یعنی باطل) و ثانیاً مرتکب (یعنی آقای بیزیکیان به عنوان تعیین کننده) در درجه پنجم حقوق اجتماعی ماده 19 قانون مجازات اسلامی (5 تا 15 سال قبل از آن) سلب صلاحیت شود. محرومیت).
آیا رئیس جمهور از قانون تبعیت می کند؟ در غیر این صورت آیا قوه قضاییه از قانون پیروی می کند؟ پاسخ به این سوالات قطعا یکی از عوامل مهم در تقویت اعتماد عمومی، امید و مشارکت مردم در فعالیت های سیاسی آینده است.
رسایی این ادعاها را در حالی مطرح کرده است که محمدجواد ظریف در بخشی از بیانیه خود درباره دلیل استعفای خود به این موضوع حقوقی اشاره کرد و توضیح داد: البته برخی با تفسیر عجیبی از قانون، قانون را رد کردند. 1401 استخدام خدمتگزاران در مشاغل حساس را به بهانه ای برای تحت فشار قرار دادن دولت چهاردهم تبدیل کرده بودند برخی از ساخت و سازهای فضایی، لازم به یادآوری است
1) علیرغم تولد فرزندانم در حدود 40 سال پیش و در دوران تحصیل (و نه ماموریتشان) در آمریکا و قوانین شهروندی اجباری ایالات متحده، به فضل الهی بنده و همسرم و فرزندانم زندگی می کنند. عاشق ایران، و یک متر مسکن در خارج از ایران در ما نیست و یا حتی اجاره وجود دارد. من خودم تحت دو تحریم آمریکا (زیر تحریم رهبری) و یک تحریم کانادا هستم و من و همسرم حتی نمی توانیم به عنوان توریست به آمریکا و کانادا و برخی کشورهای دیگر سفر کنیم.
2) هیچ نهاد نظارتی با معاون من مخالفت نکرده است.»
27215