افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 2 November , 2024
2

شورای نگهبان هر کاری می خواهد بکند…

  • کد خبر : 160318

حسن روحانی رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: گاهی شرکت نکردن و رای ندادن در انتخابات به معنای نوعی رای دادن است. به همان نامزدی رای دهید که او. ما مسئولیتی در قبال دریافت آن نداریم. چون در انتخابات شرکت نمی کنیم در واقع شرایط را برای انتخابات ناعادلانه ایجاد می کنیم. به گزارش سایت حسن […]

حسن روحانی رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: گاهی شرکت نکردن و رای ندادن در انتخابات به معنای نوعی رای دادن است. به همان نامزدی رای دهید که او.حسن روحانی: شورای نگهبان هر کاری بخواهد انجام می دهد. ما مسئولیتی در قبال دریافت آن نداریم. چون در انتخابات شرکت نمی کنیم در واقع شرایط را برای انتخابات ناعادلانه ایجاد می کنیم.

به گزارش سایت حسن روحانی، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور ایران در دولت های یازدهم و دوازدهم در دیدار با جمعی از دانشگاهیان و روحانیون که چهارشنبه گذشته (8 آذرماه) برگزار شد، گفت: از ابتدا هدف ما از انقلاب جلب رضایت مردم و گسترش اخلاق و معنویت بوده است، قرار بود مردمی روی صحنه داشته باشیم.

همانطور که ملاک امیرالمومنین علیه السلام نظر و رضایت مردم در حکومت بود و به مالک اشتر فرمود همان طور که به دولت های گذشته نگاه کردی، حالا که به مصر رفتی مردم نگاه می کنند. در دولت آنها امیرالمومنین (ع) نمی فرماید حکومت قبل از اسلام حکومت کفر بوده است، اما به نظر ایشان مردم حکومت را یک جریان می بینند و آن را به خوبی با قبل مقایسه می کنند.

اقلیتی که امروز در قدرت هستند خواهان حداقل انتخابات هستند
روحانی با تاکید بر اینکه اگر نظام ایراداتی دارد باید آن را اصلاح کنیم، افزود: این تفکر که اگر اقلیت حاکم شود می توانیم کشور، نظام و همراه با آن اسلام را حفظ کنیم، نتایج نامطلوب خود را نشان داده است. اقلیتی که امروز در قدرت هستند خواهان حداقل انتخابات برای تضمین آرای خود هستند.

می گویند دولت به دست ما افتاده است و ما باید آن را حفظ کنیم، اگر مردم به انتخابات نیایند به ما ربطی ندارد. از نظر آنها مشارکت 20 یا 30 درصدی هم قبول است اما این خیانت به نظام است. ممکن است به نفع یک حزب یا جناح باشد، اما آیا به نفع اسلام و ایران است؟ در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه 88 درصد از رای دهندگان به پای صندوق های رای رفتند، حالا چگونه می خواهیم انتخاباتی برگزار کنیم که مشارکت 30 یا 35 درصد باشد؟

گاهی شرکت نکردن در انتخابات به معنای رای دادن است زیرا…

وی بیان کرد: گاهی عدم شرکت و رای ندادن در انتخابات به معنای نوعی رای دادن است; رای دادن به همان کاندیدایی که ما او را صلاحیت کسب آن مسئولیت نمی دانیم. چون در انتخابات شرکت نمی کنیم در واقع شرایط را برای انتخابات ناعادلانه ایجاد می کنیم. شاید بگویند انتخاب حق است نه تکلیف. اما این حقی است که به سرعت تبدیل به تکلیف می شود.

اگر این حق را ادا نکنیم و وضعیتی پیش بیاید که خطری برای نظام، اسلام و مردم باشد، برای ما یک وظیفه می شود. اگرچه شرایط سخت است و قانع کردن مردم برای حضور در انتخابات سخت است، اما باید تلاش کنیم تا مشارکت مردم را جلب کنیم و کاری کنیم که کسانی که پای صندوق‌های رای می‌روند به جای رای سفید حداقل به چند نفر رای بدهند. و همانطور که در انتخابات 1400 با رکورد کم رای. با سفیدها مقابله نکنید

با خیلی از دوستان درباره شرکت در انتخابات صحبت کردم اما خیلی ها حاضر نشدند.

نماینده سه دوره مجلس خبرگان رهبری درباره دلایل ثبت نام خود برای شرکت در انتخابات ششمین دوره این مجلس گفت: برای شرکت در انتخابات شورای اسلامی و یا ثبت نام در مجلس شورای اسلامی با بسیاری از دوستان صحبت کردم. در انتخابات مجلس خبرگان، بسیاری حاضر نشدند.

سوال آنها این بود که ما نمی دانیم شورای نگهبان چه می کند و آیا مردم پای صندوق های رای می آیند یا نه؟ من به آنها گفتم شورای نگهبان هر کاری می خواهد بکند، ما باید به وظیفه خود عمل کنیم. ما نباید کشور و نظام را رها کنیم. اگر خدای ناکرده با عقب نشینی به این سیستم صدمات جبران ناپذیری وارد شود پاسخ ما چیست؟ اگر ما عقب نشینی کنیم، آیا مردم احساس امیدواری می کنند یا ناامید؟

احساس من این است که با ثبت نام امثال من، عده ای امیدوار شدند، البته نه چندان، و گفتند شاید شورای نگهبان فضای بهتری ایجاد کند و مجریان انتخابات بتوانند به توصیه های مقام معظم رهبری در نحوه اجرای آن عمل کنند. انتخابات رقابتی تر.

اگر در انتخابات شرکت نکنیم و انتخابات حداقلی برگزار شود، اقلیت حاکم آسیب پذیرتر خواهند بود. همچنین در انتخابات آینده نیز با همین شرایط و شبهات مواجه خواهیم بود. اقلیتی هستند که نمی خواهند اکثریت در پای صندوق های رای حاضر شوند.

رئیس دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه بررسی ها نشان می دهد عمده مشکلات مردم اقتصادی است، گفت: اگرچه دولت فعلی با مشکلات دولت یازدهم و دوازدهم مواجه نیست اما وضعیت معیشتی مردم بدتر شده است. . . به هر حال ما با مشکلاتی مواجه بودیم که برخی از آنها در قرن گذشته سابقه نداشتند و ممکن است تا دهه های بعد با آن مواجه نشویم. دولت ما با سه مشکل مواجه بود: کرونا، داعش و ترامپ. با کرونا دنیا با پدیده عجیبی مواجه شد: اقتصاد بین‌الملل علاوه بر تلفات انسانی فاجعه‌بار درگیر شرایط خاصی بود و مشکلات خاصی را برای ما که درگیر جنگ اقتصادی گسترده با آمریکا بودیم ایجاد کرد.

در سه ماهه اول سال 2019 هیچ صادرات و وارداتی در کشور صورت نگرفت، همه مرزها به دلیل شیوع ویروس کرونا بسته شد و برای اولین بار در تاریخ در بهار 2019 قیمت هر بشکه نفت به منفی 3 رسید. . دلار.

به دلیل جنگ اقتصادی، درآمد ارزی حاصل از صادرات نفت و گاز در سال 2019 حدود 7 میلیارد دلار بوده است. قبل از جنگ اقتصادی سالانه حدود 45 میلیارد دلار درآمد داشتیم. مشکل دیگر داعش بود که حداقل سه کشور سوریه، عراق و لبنان را به طور کامل درگیر کرده بود و اگرچه مبارزه با آن بر عهده ارتش آن کشور با کمک سپاه قدس و نیروهای فداکار بود، اما بسیاری از امکانات خود را تامین کرد. بودجه در دست دولت بود.

علاوه بر این با پدیده ای به نام ترامپ مواجه شدیم که یک طرفه از برجام خارج شد و البته می خواست ما را تحریک کند که از برجام خارج شویم و بار مسئولیت بر دوش ما بیفتد. اما جنگ اقتصادی ترامپ مشکلات اقتصادی زیادی ایجاد کرد.

همه نیروها، صدا و سیما، تریبون ها و نهادها با دولت فعلی هماهنگ هستند.

روحانی در ادامه گفت: این سه مشکل از مشکلات خاص دوران ما بود که امروز وجود ندارد و ممکن است در آینده وجود نداشته باشد. از سوی دیگر همه نیروها، صداوسیما، تریبون ها و نهادها با دولت فعلی هماهنگ هستند در حالی که چنین شرایطی نداشتیم.

با وجود همه این فشارها، در دولت یازدهم و دوازدهم بیشترین رضایت ممکن از مردم حاصل شد، البته نه به طور کامل، اما با توجه به مشکلات و پیچیدگی ها توانستیم شرایط بسیار سختی را پشت سر بگذاریم.

تورم هفت ساله از سال 92 تا 98 142.5 درصد بوده و در این مدت 142 درصد حقوق کارمندان را افزایش دادیم و فشار زیادی به آنها وارد نکردیم. علاوه بر این، از نوامبر 2018 برای 60 میلیون نفر یارانه جدید تعیین کردیم.

روحانی با تاکید بر اینکه برای اصلاح مشکلات راهی جز مشارکت مردم و حضور در پای صندوق های رای وجود ندارد، گفت: اگرچه می توان با مشارکت حداقلی نهادهایی تشکیل داد، اما افکار عمومی دنیا چه می گوید؟ امام (ره) هنگام تصمیم گیری به قضاوت و وجدان و افکار عمومی دنیا نیز توجه داشتند. ما نیز باید به آن توجه کنیم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=160318

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.