افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
3

شرکت ملی نفت بزرگترین بدهکار صندوق توسعه ملی است

  • کد خبر : 261638
شرکت ملی نفت بزرگترین بدهکار صندوق توسعه ملی است

به گزارش بازار، چهارمین همایش بین المللی صندوق توسعه ملی با عنوان «نقش صندوق توسعه ملی در اجرای برنامه هفتم» امروز در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد. مهدی غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی در این همایش با اشاره به عملکرد داخلی این صندوق گفت: یکی از سوالات ما در سیستم حاکمیتی صندوق […]

به گزارش بازار، چهارمین همایش بین المللی صندوق توسعه ملی با عنوان «نقش صندوق توسعه ملی در اجرای برنامه هفتم» امروز در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد.

مهدی غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی در این همایش با اشاره به عملکرد داخلی این صندوق گفت: یکی از سوالات ما در سیستم حاکمیتی صندوق این است که چرا تشکیل شد؟ برخی از مشکلاتی که صندوق در 10 سال گذشته با آن مواجه بود ناشی از مأموریت ما بود. در دنیا صندوق های تثبیت، حمایت و توسعه وجود دارد و ما صندوق حمایت و توسعه هستیم که هدف آن تبدیل بخشی از درآمد حاصل از فروش نفت و گاز به ثروت پایدار و سرمایه اقتصاد آفرین و هر چیز دیگری است. این اشتباه است.

وی با بیان اینکه فعالیت صندوق باید معطوف به رسالت خود باشد افزود: تعیین نرخ مشارکت در طرح های سرمایه گذاری از وظایف هیات مدیره صندوق توسعه است. برخی صندوق را بی ارتباط با موضوع سرمایه گذاری می دانند در حالی که سیاست ما به صندوق اجازه ورود به بحث سرمایه گذاری را می دهد. این صندوق موفق به حمایت از 360 طرح ارزی در حوزه صرافی و سپرده گذاری شده و 36 میلیارد دلار در این بخش سرمایه گذاری کرده است. همچنین طبق قانون باید 10 درصد از درآمد صندوق در سرمایه گذاری های مربوط به ریال تبدیل می شد. ساخته شد.

مدیرکل صندوق توسعه ملی تصریح کرد: در دولت سیزدهم عملکرد صندوق در بخش های مختلف 26.8 میلیارد دلار بود که یکی از وام گیرندگان اصلی دولت است. نفت و گاز سهم بیشتری از تسهیلات صندوق را تشکیل می‌دهند و پس از آن پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌ها که از نظر ارزآوری و اشتغال‌زایی حائز اهمیت هستند.

غضنفری ادامه داد: از مجموع 36.5 میلیارد دلار تسهیلات و سپرده های صندوق توسعه، فارغ از نمایندگی ارزی و یا سپرده های ارزی، 26 مورد سررسید، 8.37 میلیارد دلار جمع آوری شده و 17.76 میلیارد دلار در راه مانده است. یعنی حدود 48 درصد ناکارآمدی در تاسیسات ما مشاهده می شود. یعنی اگر به همین منوال ادامه دهیم، ثروت ماندگار نخواهد شد و این باعث شد به فکر تغییرات اساسی باشیم. البته بیشترین مطالبات در دولت سیزدهم بوده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=261638

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.