به گزارش بازار، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه سال گذشته مصرف برق مورد نیاز در همان روز 66 هزار مگاوات بوده است، خاطرنشان کرد: رشد بیش از 4 هزار مگاواتی نشان می دهد که هم دوره پیک مصرف زودتر شروع شده و هم رشد مصرف افزایش یافته است. اما مطمئنا با همکاری مردم می توان این روزهای سخت را با موفقیت پشت سر گذاشت.
وی با اشاره به اینکه طی 10 سال گذشته بیشترین رشد مصرف و پیک بار در ماه های تیر و مرداد به ثبت رسیده است، یادآور شد: امسال این روند کمی زودتر آغاز شد و نشان می دهد در روزهای اخیر رشد مصرف داشته است. بیش از 10 درصد افزایش یافته است. درصدی بود که رقم بسیار بالایی است و تامین برق را با مشکل مواجه می کند، اما همکاری مردم می تواند به حل این وضعیت کمک کند.
رجبی مشهدی همچنین با اشاره به تاثیر تغییر ساعت کاری ادارات بر میزان مصرف برق خاطرنشان کرد: در واقع کاهش 1500 مگاواتی مصرف برق در این محل برنامه ریزی شده بود که این رقم به واقعیت تبدیل شده است. تاکنون 541 مگاوات وجود دارد و دلیل آن این است که تنها یک هفته از شروع طرح می گذرد.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به لزوم توجه بیشتر نهادهای دولتی، دولتی و غیردولتی در این زمینه تاکید کرد: تاکنون 70 درصد از مشترکان بزرگ اداری اعم از نهادهای دولتی و اداری به هوشمند مجهز شده اند. دستگاه ها کنتورها و از طریق این کنتورهای هوشمند انطباق با برنامه های مدیریت مصرف پایش شده است.
مدیرعامل توانیر ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات مدیره، ادارات باید در ساعات کاری 30 درصد و پس از پایان ساعت 60 درصد مصرف خود را کاهش دهند.
رجبی مشهدی در عین حال خواستار رعایت مصوبات و مدیریت و نظارت روسا و مدیران دستگاه های اجرایی بر میزان مصرف برق شد تا وقفه ای در ارائه خدمات به مردم ایجاد نشود.
وی در خصوص تعداد تذکرات به دستگاه های اجرایی این شرایط را در هر استانی متفاوت عنوان کرد و افزود: در تهران 10 دستگاه اجرایی اخطار کتبی دریافت کرده اند.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه موسسات عمومی، غیردولتی، شهرداری ها و بانک ها بیشترین تخلفات را داشته اند، تصریح کرد: گزارش های دریافتی از مردم حاکی از آن است که در هنگام ورود به بانک یا فرودگاه به دلیل دمای بسیار پایین احساس سرما می کنند عدم انطباق. دمای راحت ایجاد می شود، در حالی که دمای دستگاه های خنک کننده باید در 24 و 25 درجه تنظیم شود.