به گزارش بازار، علی اکبر صفایی در دیدار چهره به چهره با کارکنان سازمان بنادر و دریانوردی، حملات رژیم جعلی اسرائیل به کودکان فلسطینی و مردم ساکن غزه را آزار دهنده قلب همه دانست. خطاب به آزادگان جهان با الفاظ توهین آمیز، افتراآمیز، وحشیانه و ناجوانمردانه: امیدوارم به زودی شاهد بیرون راندن متجاوزان و غاصبان قدس از سرزمین های مقدس مسلمین باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی سپس به تشکیل کارگروه اقتصاد دریایی توسط معاون اول رئیس جمهور در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم مردم منتظر ابلاغ سند بالادستی و برنامه هفتم نشد. اما کارگروه اقتصاد دریا به سرعت با هدف توسعه اشتغال و توسعه ایجاد شد و فعالیت های اقتصادی ساکنان سواحل و نوار ساحلی با محوریت سازمان بنادر و دریانوردی راه اندازی شد.
وی با اشاره به تسهیل فضای کسب و کار برای تمامی فعالان دریانوردی اعم از مهندسان و مشاوران به عنوان یکی دیگر از راهکارهای سیاست های اقتصاد دریایی، افزود: در بخش کریدور، بنادر مهمترین و اصلی ترین نقاط کریدور به عنوان منبع بار هستند. و زحمات زیادی در این زمینه انجام شده است هدف از ارتباط با کشورهای مختلف با عقد قرارداد با کشورهای خارجی به ویژه کشورهای همسایه مورد توجه و انجام معاونت بندری و اقتصادی سازمان بنادر بوده است.
صفایی با اشاره به راهبرد نیروی انسانی در سازمان بنادر و دریانوردی و اجرای مجوز جذب نیرو و متخصص در این سازمان، گفت: همکاری و فعالیت نیروهای نخبه در سازمان دریانوردی و بندری با توجه به وظایف دولت صاحب بندر، پرچم و سواحل، دلیلی است که این امکان را برای کشور فراهم می کند تا وظایف بین المللی و ملی خود را در زمینه های مختلف صنعت دریایی به نحو شایسته ای انجام دهد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی جذب 20 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر تجاری و جذب 50 میلیارد تومان سرمایه گذاری خارجی را از دیگر راهکارهای سازمان بنادر در سیاست و اقتصاد دریایی برشمرد. تصریح کرد: در این حوزه تمام تاکید بر اعلام قراردادهای سرمایه گذاری است.
او، توسعه ناوگان در بنادر شمالی و جنوبی؛ بازسازی ناوگان فرسوده؛ آموزش ملوان؛ وی ایجاد هنرستان های دریایی و توسعه هدفمند بنادر بزرگ تجاری و بنادر چندمنظوره کوچک را از دیگر راهکارهای توسعه دریا محور در سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد و اعلام کرد: در حال حاضر 100 میلیارد تن پروژه زیربنایی و روبنایی در حال انجام است. در بنادر تجاری کشور اجرا می شود.
بر اساس این گزارش، در این مراسم محمدعلی عسل سعیدی پور، مدیر ارتباطات و امور بین الملل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سابقه برگزاری جلسات حضوری در این سازمان در دو سال اخیر وجود دارد، گفت: استقرار دولت مردمی: تمرکز بر مردم و دیدارهای چهره به چهره بین مقامات و کارکنان منجر به درک متقابل و بهبود کیفیت مأموریت ها و وظایف می شود.
سعیدی پور با بیان اینکه نشست مسئولان و کارکنان علاوه بر حساس کردن مدیران نسبت به کمبودها و مشکلات پرسنلی، کارکنان را نسبت به دشواری های وظایف اجرایی و البته درک متقابل حساس می کند، افزود: در سازمان های فرهیخته و پیشتازان علم و تجربه. . ، از فرصت گفتگو، ملاقات حضوری با مسئولان و کارکنان برای دستیابی به درک متقابل پذیرفته می شود.
در این جلسه کارکنان سازمان بنادر و دریانوردی مشکلات و درخواست های کارگری، اداری، رفاهی و معیشتی خود را از مدیرعامل و اعضای هیات اجرایی سازمان مطرح کردند که دستورات لازم برای رفع مشکلات مطرح شده صادر شد.