به گزارش رکنا، «مصطفی مافی» صبح شنبه در مراسم افتتاحیه دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی تهویه مطبوع و تاسیسات گرمایشی و سرمایشی با بیان اینکه یکی از مهم ترین موضوعات امروز دنیا بحث انرژی و گرمایش است، اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مهم ترین موضوعات مطرح شده در جهان است. وی گفت: این رقم در کشورهای مختلف متفاوت است اما بین 20 تا 40 درصد مصرف انرژی در کشورها در این حوزه انجام می شود.
وی ادامه داد: برای کاهش شکاف بین تحقیقات دانشگاهی و صنعت و ایجاد فضایی که این دو طیف در یک فضا قرار گیرند، انجمن از سال 1393 اقدام به طراحی کنفرانس های تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی کرد. در نهایت در دوره پنجم به یک نتیجه رسیدیم. با برگزار کننده نمایشگاه بین المللی تاسیسات کشور توافق کردند و توانستند همایش ها و نمایشگاه هایی را با هم برگزار کنند. به این معنا جلسات زیادی از ابتدای اسفند ماه برگزار شد و در نهایت عناوین کنفرانس نهایی و کنگره در پایگاه ICS ثبت و فراخوان مقاله صادر شد.
دبیر دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی تاسیسات تهویه مطبوع، گرمایش و برودت در ادامه به تشریح ویژگی های این همایش پرداخت و اظهار داشت: اولین ویژگی همایش این است که همزمان با تاسیسات برگزار می شود. . نمایشگاه و مردم این امکان را دارند که از محصولات فناورانه شرکت ها بازدید کنند.
دومین ویژگی برگزاری پنل های تخصصی در زمینه سیستم های گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع و ویژگی سوم برگزاری کارگاه های تخصصی است.
به گزارش مافی، 62 مقاله برای این همایش دریافت شد و 24 مقاله با کمک 70 داور برای ارائه انتخاب شدند.
با همکاری مشترک پژوهشگاه نیرو و انجمن علمی مهندسی حرارتی و برودتی ایران؛
دومین کنگره بین المللی و پنجمین کنگره ملی تاسیسات تهویه مطبوع و برودتی آغاز شد
دومین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی با همکاری مشترک پژوهشگاه نیرو و انجمن علمی مهندسی حرارتی و برودتی ایران آغاز به کار کرد.
این همایش با هدف پیشبرد اهداف پژوهشی صنایع و تعمیق ارتباط دانشگاه ها با صنعت، با استفاده از توانمندی های بالای صنایع و مراکز تحقیقاتی برای رفع نیازهای صنعت کشور، با حضور مدیران ارشد کشور برگزار شد. بخش آب و اساتید دانشگاهی و صنعت برق.
از محورهای این همایش می توان به ارائه روش های نوین طراحی سیستم های گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع، استانداردهای ملی ساخت و ساز و استانداردهای ملی مرتبط، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و تهویه مطبوع اشاره کرد.