به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دولت، وزارت دادگستری، زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده سخنران ویژه نشست تخصصی الزامات اجرای سند ملی حقوق کودک صبح امروز دوشنبه 7 آبان 1403 بود.
زهرا بهروز آذر در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این نشست، تهیه سند ملی حقوق کودک را دلیلی بر اهمیت و نگاه ویژه به کودکان و حمایت از حقوق آنها در کشورمان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که این جلسات زمینه را برای دید نزدیکتر و اجرای سند ملی حقوق کودک ایجاد کند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: تغییرات فناوری، تغییرات اقلیمی، تغییرات جمعیتی و شهرنشینی و تغییرات مهاجرتی چهار چالش مهم پیش روی جامعه جهانی است که موضوع خانواده به ویژه کودکان را تحت تاثیر قرار داده است. در کشور ما برخی از این چالش ها خود را نشان می دهد و سیاست های اجرایی مربوطه را تحت تاثیر قرار می دهد.
قانون حمایت از کودکان و نوجوانان را سندی بسیار مترقی و قابل احترام در منطقه و جهان دانسته و لازم است مطابقت و هماهنگی مفاد و موضوعات آن با سند ملی حقوق بشر مورد بررسی و بررسی دقیق قرار گیرد. کودک .
بهروز آذر معاون رئیس جمهور گفت: سند ملی حقوق کودک در زمان تدوین، مسائل و نیازهای زمان خود را در بر می گرفت و کودکان را سرمایه های ارزشمند کشور می دانست و امروز با توجه به تحقیقات و شرایط موجود، این سند باید بررسی شود.» ما هستیم و از این نظر باید جایگاه و شأن این سند در کشور و اسناد قبلی مشخص و مورد توجه قرار گیرد.
وی با تاکید بر روشن شدن دلیل تدوین و مکان و مکان استفاده از سند ملی حقوق کودک قبل از بازنگری، ابراز امیدواری کرد که نتایج این جلسات منجر به همگرایی نظرات و ورود به قانون شود. مرحله اجرای سند ملی حقوق کودک. سندی با هدف حمایت از حقوق کودکان در کشور ما.