بله از طرف پروردگار سعید جلیلی از منظر فراکسیون سیاسی از وی برای حضور در جلسه فراکسیون انقلاب اسلامی دعوت شد و یا به نحوی در این جلسه شرکت کرد که در مجلس بی سابقه بود. این رویداد از دو منظر قابل بررسی است. یکی از دیدگاه مثبت و دیگری از دیدگاه منفی.
دیدگاه اول این است که خوب است مجلس جمهوری اسلامی ایران از فعالان سیاسی به ویژه دارای شناسنامه حزبی دعوت کند و نظرات آنها را در مورد طرح ها و لوایح جاری بشنوند و بررسی کنند. یک گام به جلو از این منظر
اما از منظری دیگر، میتوان با نگاهی انتقادی به این موضوع نگاه کرد: این فرصت برای همه طیفهای سیاسی یکسان نیست. به هر حال آقای جلیلی که رقیب رئیس جمهور فعلی است و آدم نفوذی است.
از طرفی با یک ادعا شکل می گیرند. دولت سایه البته می توان انتقاد کرد که دولت سایه در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران به عنوان مجموعه ای از دموکراسی های پیشرفته شناخته می شود که می تواند نکته مثبتی باشد.
اما چنین پدیده ای در نظام سیاسی ما پذیرفته نیست و دولت در سایه در نظر افکار عمومی و محافل سیاسی نیروی فشاری است، بنابراین از این منظر قابل نقد است و نمایندگان مجلس و به ویژه کمیسیون اصل نود دارای وظایف و اختیاراتی است که در آیین نامه شورای اسلامی تعیین شده است. و این کمیسیون نباید چنین دعوتی کند زیرا وظایف و اختیارات این کمیسیون روشن است.
در اینجا نیز آمادگی خود را به عنوان دبیرکل انجمن اسلامی دانشگاه که یک حزب جامع اصلاح طلب است برای حضور در کمیسیون های شورای اسلامی و بررسی این لایحه و سایر موارد اعلام می کنم و امیدوارم به زودی بستر احزاب در مجلس حضور پیدا کند. ایجاد تعامل و همکاری در بهینه سازی تصمیمات شورای اسلامی.
*فعال سیاسی اصلاح طلب و دبیر کل انجمن اسلامی در دانشگاه ها.
۲۷۲۱۹