افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 17 November , 2024
3

سرنوشت قالی بافی در مجلس دوازدهم چه خواهد شد؟

  • کد خبر : 223270
سرنوشت قالی بافی در مجلس دوازدهم چه خواهد شد؟

کد خبر: 16526 ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ ۰۱:۳۳:۲۰ مقایسه قالیباف و هاشمی رفسنجانی اساساً بی معنی است. اما در این مورد، نتایج انتخابات مجلس، بسیاری بر این باورند که آنچه امروز برای سردار مغبون و مغموم بهارستان می‌گذرد، همان اتفاقی است که در اواخر دهه 70 برای آیت‌الله افتاد. گفتن فردا | حکومت «پروردگار حسین مرعشی [نماینده کرمان] […]



کد خبر: 16526

۱۴۰۲/۱۲/۱۶ ۰۱:۳۳:۲۰






مقایسه قالیباف و هاشمی رفسنجانی اساساً بی معنی است. اما در این مورد، نتایج انتخابات مجلس، بسیاری بر این باورند که آنچه امروز برای سردار مغبون و مغموم بهارستان می‌گذرد، همان اتفاقی است که در اواخر دهه 70 برای آیت‌الله افتاد.

گفتن فردا | حکومت «پروردگار حسین مرعشی [نماینده کرمان] آمد. میخواستم بدونم به مجلس میرم یا نه؟ گفتم من نمی خواهم به مجلس بروم. لطفا برای راه حل بهتر بیشتر بررسی کنید. آقای مسیح مهاجری [مشاور رئیس‌جمهور و مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی] آمد؛ وی با ابراز تعجب از اقدام رهبری در تایید انتخابات در تهران، گفت که با وجود لغو شورای نگهبان، ترجیح می دهد پس از تایید رهبری به مجلس نرود.

عصر، محمد [هاشمی]محسن [هاشمی] و حسین مرعشی برای مذاکره و مشورت برای رفتن به مجلس آمدند. ما سه راه داریم: 1- بازنشسته شدن 2- رفتن به مجلس و کاندیداتوری ریاست جمهوری 3- رفتن به مجلس و عدم کاندیداتوری برای ریاست جمهوری. اگر بتوانم تمایل بیشتری به انصراف دارم. من مهمان مدیریت بودم. بحث حضور من در مجلس مطرح شد. در حالی که معتقدند حضور من در مجلس مفید است، اما مخالفی با حذف من از نمایندگی به دلیل مشکلاتی که برای من ایجاد می کند، نبودند.»

آنچه آمد بخشی از خاطرات اکبر هاشمی رفسنجانی پس از اعلام نتایج انتخابات مجلس ششم است. وی که در انتخابات مجلس دوم و سوم به ترتیب با نزدیک به یک میلیون و 900 و یک میلیون و 300 هزار رای در بین رقبای خود رکورددار آرا بود و رئیس هر دو مجلس شد، در انتخابات ششم مجلس شکست سنگینی را متحمل شد. به رتبه 30 سقوط کرد؛ اگرچه، پس از لغو برخی از وجوه، در نهایت در رتبه 20 قرار گرفت. اما همین امر اعتبار فردی مانند هاشمی را که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود نیز خدشه دار کرد.

نزدیکان و کارگزاران وی آن را سرمایه ای سیاسی دانستند که نباید تسلیم این شکست شود، از این رو بر کناره گیری وی تاکید شد و در نهایت هاشمی با تایید رهبری از نمایندگی در مجلس ششم کنار رفت.

مقایسه قالیباف و هاشمی رفسنجانی اساساً بی معنی است. اما در این مورد بسیاری معتقدند آنچه امروز برای سردار مغبون و مغموم بهارستان می‌گذرد همان اتفاقی است که در اواخر دهه 70 برای آیت‌الله افتاد.

اگرچه هاشمی رفسنجانی در آن انتخابات به اصلاح طلبان باخت و اعداد اصلاحات بود که او را در نظرسنجی ها پشت سر گذاشت، اما از سوی دیگر اصولگرایان تندرو نیز وارد مجلس شده بودند که امیدوار بودند هاشمی ضعیف شده با او تسویه حساب کند. . ; استعفای آیت الله اجازه این توافق را نداد.

باخت قالیباف با پیراهن شماره چهار

حالا در مجلس دوازدهم تندروها در انتظار قالیباف شکست خورده هستند. او به دلیل ثبات در تقابل انتخاباتی شکست خورد. دژخیمان چنان هیاهویی به راه انداختند که اگرچه به دلیل ضرورت انتخابات یگانی 91 دقیقه ای ترتیب دادند، اما همین پروژه مفتضحانه سرهنگ را از رئیس منتخبان تهران در مجلس یازدهم به سکوی چهارم در دوازدهم انداخت. مجلس؛ یه جایی بعد از یه مجری تلویزیون!

این نشان می دهد که او تاکنون بازی را باخته است. خود او می گوید که اگر جنجال های انتخاباتی نبود، میزان مشارکت در انتخابات فرق می کرد. دخترم و شوهرش با Sismonigate و Kanadagate. و اعوان و انصارش با موارد فساد، اسباب آنچه را که او بداخلاقی انتخاباتی می نامد فراهم کردند تا شماره یک بهارستان به پیراهن شماره چهار برسد.

با پایان یافتن انتخابات، پس از آن، زمان میدان دوم تقابل او و ثبات فرا می رسد. میدانی که دعوای کرسی سبز در بالای مجلس است. این کرسی چهار ساله قالیباف نام داشت. اما حالا نصیحت به ایشان این است که مانند آیت الله 23 سال پیش، با همین تعداد شکست صحنه را ترک کند و آبروی خود را بیشتر از این به خطر نیندازد.

خطی علیه “کیف زن ها و رئیس”

به ویژه هوادارانش با توپخانه مجهز و مسلح به او حمله کرده و از هم اکنون مرحله دوم نبرد سیاسی و تبلیغاتی خود را علیه سرهنگ آغاز کرده اند. حمید رسایی از مخالفان سرسخت قالیباف که پیش از انتخابات در یک گردهمایی تبلیغاتی تلویحاً قالیباف را «یقه چاق» خطاب کرده بود و حاضر نیست خود را از رفتار بد پسرش تبرئه کند، دیروز در حالی که یک پله از قالیباف بالاتر بود. کاندیدای سوم تهران با انتشار ویدئوی جدید گفت: پیام کاهش دو سوم آرای کسانی که چهار سال پیش گزینه اول مردم تهران بودند این است که مردم خواهان تغییر هستند.

اشاره شما به وضوح به محمدباقر قالیباف اشاره دارد. چرا که قالیباف در بین 17 نماینده فعلی مجلس که در انتخابات مجلس دوازدهم شکست بدی خوردند، رکورددار است. آرای قالیباف از یک میلیون و 265 هزار رأی در انتخابات مجلس یازدهم به 447 هزار و 905 رأی در انتخابات مجلس دوازدهم رسید و عملاً دو سوم کاهش یافت.

رسایی با این اشاره ادامه می دهد: چگونه می توان به مردم تضمین داد که در مجلس دوازدهم به این تغییر و تحولی که می خواهند برسیم؟ هیأت رئیسه رئیس مجلس، کمیسیون‌های مجلس و کرسی‌های اصلی مجلس را تغییر دهید.»

وی همچنین تاکید کرد: نمی گذاریم جیب برها رشد کنند. تعبیر کوله بران نیز مستقیماً به آن دسته از نمایندگان مجلس نزدیک به قالیباف مربوط می شود که به برکت همین نزدیکی، در مجلس پست می گیرند و یا به هیئت رئیسه رسیده اند. به یک معنا، این اظهارات اعلان جنگ رسمی به کرسی های بالای مجلس است.

خواب سریعتر برای گواهینامه قالیبافی

در این شرایط برخی معتقدند قالیباف در نبرد دوم شکست خواهد خورد و این پایان دوره ریاست جمهوری او خواهد بود. حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا گفت: با توجه به عملکرد قالیباف و رقبای تندرو او در مجلس و تخریب هایی که در روزهای اخیر در فضای عمومی به حق یا نادرست علیه قالیباف صورت گرفته است، آرای آنها سقوط کرده است. و حتی پیش بینی من این است که آقای قالیباف رئیس مجلس نخواهد شد.» وی رئیس بعدی مجلس را در زمره افراد با ثبات می داند.

با این پیش بینی ها، عبدالرضا داوری حامی قالیباف در انتخابات مجلس دوازدهم در توئیتی نوشت برخی منابع نزدیک به محمدباقر قالیباف از احتمال خروج وی از مجلس دوازدهم خبر می دهند.

این در حالی است که سید محمود رضوی مشاور قالیباف بلافاصله شنیده هایش در توئیت داور را تکذیب کرد و گفت: این خبر شایعه و یک عملیات روانی از سوی کسانی است که از شکست پروژه ترور و اخراج دکتر خشمگین هستند. قالیباف از مجلس دوازدهم.»

مشاور سردار به این ترتیب تاکید کرد که «دکتر» نه قصد کناره گیری از مجلس آینده را دارد نه در واقع و نه تضعیف روحیه حریف.

البته شایعات دیگر حاکی از آن است که رقبای سرهنگ نیز در صورت بازنشستگی او را در خواب دیده اند. سایت «بامداد نو» روز گذشته به همین شایعات و اخبار غیررسمی اشاره کرد و نوشت: «آمنا و شریان قصد دارند به دلیل رسوایی های پیرامون خانواده محمدباقر قالیباف، اعتبارنامه او را به چالش بکشند و او را به سرنوشت تاجگردون دچار کنند».

در ابتدای مجلس یازدهم جمعی از نمایندگان اصولگرا غلامرضا تاجگردون منتخب گچسارانی را متهم به فساد اقتصادی کردند و اعتبارنامه وی را رد کردند و از فعالیت در مجلس بازماندند.

همه امکانات قالی بافی در مجلس دوازدهم

این در حالی است که گروهی دیگر معتقدند علیرغم همه موانع بر سر راه قالیباف، به دلیل قدرت لابیگری که دارد، او همچنان شانس ریاست مجلس را دارد و بنابراین راه هاشمی رفسنجانی را دنبال نخواهد کرد.

محمد مهاجری در این خصوص گفت: قطعاً آقای قالیباف با دخالت های خارجی رئیس مجلس می شود چرا که در مجلس یازدهم فردی در حد آقای قالیباف نیست. آقای قالیباف با وجود اینکه از نظر سطح سیاسی فردی درجه سه است اما در مجلس دوازدهم سخاوتمندترین فرد محسوب می شود. البته ریاست جمهوری او پایه های متزلزلی خواهد داشت و او باید به حرف تندروها گوش دهد.»

احمد زیدآبادی نیز در ریاست مجلس دوازدهم نوشت، او هنوز شانس اول را دارد، فقط باید دوستان و متحدان جدیدی در مجلس پیدا کند و با یاران قبلی درگیر شود.

یکی از این متحدان جدید ممکن است اصلاح طلبانی باشند که 15 درصد از کرسی های مجلس را به دست آورده اند و از آنجایی که گانگسترهای تندرو را به قالیباف ترجیح می دهند، ممکن است یکی از پایگاه های رای آنها برای حفظ کرسی ریاست جمهوری باشند.

ثروت اصلی قالیبافی خارج از مجلس است. با وجود تمام پرونده ها و رسوایی هایی که برایش پیش آمد، نه تنها مورد بازجویی قرار نگرفت، بلکه بدون پرسش و پاسخ تایید شد. همان حمایتی که او را تا امروز از بحران در امان نگه داشته است، می تواند تا چهار سال دیگر ریاست جمهوری را نیز پوشش دهد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=223270

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.