به گزارش رکنا، نسل های زیادی هفته نامه می خوانند دنیای ورزش شروع به مطالعه کردند و سالها صف طولانی جلوی کیوسک تشکیل شد تا آن را آماده کنند.
اولین شماره این هفته نامه در تاریخ 16 شهریور 1349 در تهران منتشر شد و پس از 48 سال فعالیت، هفته نامه در سال 1396 تعطیل شد. موسسه اطلاعات بسته بود.
قبل از انقلاب 57 جهان ورزش و دنیای ورزش مهمترین نشریات ورزشی ایران بودند که در ورزش ایران نفوذ بالایی داشتند. 15 سال بعد از هفته نامه ورزشی کهان، دنیای صحت روی دکه های روزنامه فروشی ظاهر شد و سعی کرد نگاهی متفاوت به ورزش داشته باشد. کهن اسپرت زیر نظر موسسه کیهان در 27 آذر 1334 شروع به کار کرد و در حال حاضر قدیمی ترین مجله ورزشی ایران است که بیش از 63 سال از انتشار آن می گذرد هرچند که دیگر مخاطبی ندارد و تیراژ ندارد. و جذابیت گذشته به دلیل ظهور رسانه های اجتماعی و دیجیتال. این داستانی است که شامل تمام نشریات چاپی می شود.
در سال 1346 جوانی 31 ساله به نام بیژن رافعی با طراحی نوآورانه توسط مؤسس مجله ای به نام “دنیای ورزش” با مختصات ظاهری متفاوت، جلد رنگارنگ و صفحات داخلی شیک و جذابیت بصری و محتوایی، آغازی بود برای ثبت رویدادهای ورزشی در رقابتی چند دهه با رقیب قوی و سابق. به نام ورزش کیهان. کاهان انتقادی تر و تندتر بود اما دنیای ورزش سعی کرد با ملایمت بیشتری با این پدیده برخورد کند.
متأسفانه نشریه دنیای ورزش که در سال های پس از انقلاب همچنان ادامه داشت، پنج سال پیش به دلیل ناتوانی مؤسسه اطلاعات در تأمین بودجه و به سرپرستی غلامحسین شعبانی تعطیل شد.
استاد بیژن رفیعی در سن 88 سالگی آمریکا وی با حضور فرزندان و نوه هایش از دنیا رفت و خاطره ای زیبا از خود در فرهنگ به یادگار گذاشت. ورزش ایران او گفت که برخی هنوز شماره های قدیمی این مجله را در آرشیو خانه های خود نگه می دارند.
منبع:تابناک