احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، اقدام پلیس برای برخورد با حجاب را در مسیر نیروی انتظامی دانست و گفت: در ماده 638 قانون مجازات اسلامی، وظایف فرماندهی انتظامی کشور به برخورد با بداخلاقی اعم از حجاب و … مشخص شده است.
در ماده 638 قانون مجازات اسلامی مقرر شده است: هرکس در انظار عمومی و اماکن عمومی و معابر قصد ارتکاب فعل ممنوعه را داشته باشد، علاوه بر مجازات عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق و اگر مرتکب عملی شود که موجب عفو عمومی نمیشود، به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (74) ضربه شلاق محکوم میشود.
کسانی که قوانین را زیر پا می گذارند به گونه ای هستند که هیچ محدودیتی را رعایت نمی کنند
احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به این مطلب اظهار داشت: برخی تلاش می کنند فضای اجتماعی و نگاه سختگیرانه به نظام را تغییر دهند تا رشد و ارتقای اخلاق و اخلاق. معنویت در جامعه باید همه افراد جامعه را در مسیر رشد و تعلیم قرار داد و نهادهای متولی امر وظیفه دارند قانعکننده با آن برخورد کنند، سوء استفادههای خود را داشته باشند و به دنبال شکستن حدود اخلاق باشند. و عفت در جامعه با نقض قوانین و ایجاد آسیب. روح معنوی و فرهنگی جامعه شود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اعلام کرد: این متخلفان هیچ حد و مرزی را رعایت نمی کنند، امروز فقط تاریخ کشف حجاب نیست، تاریخ اقدامات سازماندهی شده و هدایت شده است که به دنبال شکستن حدود عفت و حجاب است. اخلاق و زندگی عفیفانه جامعه. اینجا همه نهادها بر اساس قانون مسئولیت هستند. آنها نمی خواهند اجازه دهند عده ای از حیا و اخلاق تداوم پیدا کنند و به این حدود آسیب بزنند.
وی افزود: بارها تاکید کرده ایم که برخورد با قانون شکنان، عفاف زیستن، برخورد با گروه های متشکل و هدایت شده ای که در مسیر شکستن مرزهای اخلاقی جامعه حرکت می کنند، نیاز به قانون جدیدی ندارد؛ بلکه باید به قانون جدید برخورد کرد. زیرا در این زمینه قوانینی داریم و نهادها باید با جدیت به وظایف قانونی خود عمل کنند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: آنچه امروز بسیار مهم است این است که جامعه متدین و اسلامی ایران، جامعه عاشق عصمت و طهارت اهل بیت علیهم السلام، جامعه خانواده ایرانی، نشان ندهند که برخی افرادی که با زیر پا گذاشتن حدود اخلاقی، بداخلاقی را در جامعه گسترش می دهند، خودنمایی می کنند و تلاش می کنند تا جوانان و نوجوانان عزیز ما را در این بی اخلاقی که بروز می دهند دچار انحراف فکری و اخلاقی کنند.
راستینه خاطرنشان کرد: همه دستگاه ها موظفند بر اساس قانون اساسی و قانون تصریح شده در قانون مجازات اسلامی و بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس قانون اساسی از حیات عفیفانه جامعه حفاظت کنند. قانون از امر به معروف و نهی از منکر گرفته تا وظایف ذاتی آنها و اقدام قانونی و اقدامات پلیس امنیت اخلاقی برای مقابله با بداخلاقی ها در جامعه و سوئیچ های ساختاری در این زمینه در قالب اجرای قوانین در این زمینه است.
ایجاد گشتهای خودرویی پلیس برای برخورد با تخلف از هنجارهای اجتماعی.
سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا اخیرا از تشکیل گشتهای خودرویی پلیس برای مقابله با تخلفات اجتماعی خبر داده و گفته است: از امروز با استقرار گشتهای خودرویی و پیاده در سراسر کشور و همزمان با انجام ماموریتهای متعدد پلیس راهاندازی شده است. ، به ناچار با کسانی روبه رو می شوید که متاسفانه بدون توجه به عواقب و عواقب نامتعارف، همچنان بر هنجارشکنی اصرار می ورزند و ضمن هشدار و یادآوری در صورت عدم رعایت دستورات پلیس برخورد قانونی انجام شده و وارد دستگاه قضایی می شود.
بیشتر بخوانید:
۲۱۶۲۲۰