رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی حفظ طب اسلامی را موجب ترویج سبک زندگی اسلامی دانست.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، دکتر حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی کشورمان از آکادمی بهداشت و آموزش ابوعلی سینا در کوالالامپور مالزی بازدید کرد و مورد استقبال گرم مردم قرار گرفت. کارگردان از مجموعه، آقای سیف الله یوسف و جمعی از افراد به سمت مدیر آن منصوب شد.
در این نشست سیف الله یوسف مدیر فرهنگستان آموزش و پرورش و سلامت ابوعلی سینا ضمن تشکر از این حضور ارزشمند گفت: هرگاه به طب اسلامی فکر می کنم اولین فردی که مانند خورشید در ذهن من می درخشد ابوعلی حسین است. بن عبدالله بن حسن بن علی بن سینا. او به ابن سینا معروف است.
وی با بیان اینکه این شخصیت پرآوازه ایرانی عصاره طب نبوی را برای ما به جا گذاشته است، گفت: ما از این شخصیت ارزشمند الهام گرفته ایم و با توجه به اینکه پدر و مادرم نیز پزشک هستند، خوشبختانه به دنبال احیای طب اسلامی در مالزی هستم. دولت و مقامات محلی بسیار خوب با ما همکاری کرده اند.
سیف الله یوسف همچنین افزود: ما از سوی وزارت منابع انسانی و وزارت بهداشت به رسمیت شناخته شده ایم و 5 سال است که به طور رسمی فعالیت می کنیم و بیش از هزاران نفر از مرکز ما فارغ التحصیل و مدرک فوق لیسانس گرفته اند. افراد پس از کسب مدرک کاردانی می توانند برای ادامه تحصیل به دانشگاه رفته و سایر دوره ها را تا مقطع دکتری طب اسلامی بگذرانند.
و افزود: یک دوره 6 ماهه و یک دوره سه ساله داریم. کسانی که 5 سال سابقه کار دارند می توانند در دوره 6 ماهه ما شرکت کنند و مدرک فوق لیسانس بگیرند که مورد تایید وزارت بهداشت نیز هست و اگر از ابتدا بخواهند تحصیل کنند باید در دوره سه ساله ما شرکت کنند.
مدیر آکادمی آموزشی و بهداشتی ابوعلی سینا مالزی ادامه داد: در این دوره ها دانشجویان با حجامت، فسد، زالو درمانی، ماساژ بر اساس کتاب قانون بوعلی و طب نبوی آشنا می شوند و از سوی دیگر باید اصول شریعت، ادعیه و آیات خاص را بیاموزند. همچنین باید سخنان الله مجید را در مورد درمان بدانند و البته در تمام موارد آزمایشی اجرا خواهد شد.
خوزه; وی گفت: دانشکده ابن سینا، آزمایشگاه ابن سینا و مرکز پزشکی ابن سینا را داریم و بنا داریم به زودی مجتمع بیمارستانی ابن سینا را بر اساس طب اسلامی راه اندازی کنیم.
در ادامه حبیبرضا ارزانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، ضمن گرامیداشت روز حکیم متاله، فیلسوف و پزشک مشهور متعلق به انسان و بشریت؛ گفت: ابوعلی سینا فرامدرن و فرازمانی است. او متعلق به همه انسانهاست. ابوعلی سینا به معنای واقعی علامه است و در بسیاری از علوم تجربه و دانش دارد و از همه مهمتر عالم و عارف است.
ارزانی حمایت از طب اسلامی را ترویج سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر سبک زندگی اسلامی تاکید داشته اند و این موضوع را نقطه تمدن می دانند. اگر دستورات اسلامی و طب اسلامی به درستی اجرا شود، بسیاری از مشکلات امروز بشریت حل خواهد شد.
وی با اشاره به درمان و طب اسلامی از طریق دو رکن شخصیت شناسی و پرهیز گفت: همکاری مرکز ایشان با مراکز طب اسلامی و وزارت بهداشت ایران می تواند نتایج بسیار ارزشمندی را برای جهان اسلام به ارمغان بیاورد.
رایزن فرهنگی کشورمان افزود: وجود بیش از دهها مدرسه، مؤسسه، مرکز، بیمارستان، دانشکده و آزمایشگاه در ایالتهای مختلف مالزی گواه روشن و آشکار توسعه طب اسلامی بر اساس کتاب قوانین بو است. علی سینا.
سپس مقرر شد نامه مشترکی بین رئیس آکادمی ابوعلی سینا و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی به وزیر بهداشت مالزی ارائه شود و در آن پیشنهاد نامگذاری روز اول شهریور میلاد ابوعلی سینا به عنوان روز طب اسلامی و حجامت برنامه ریزی می شود
بیمارستان تخصصی ابن سینا، بیمارستان زنان و کودکان ابن سینا، مرکز دیالیز ابن سینا، گروه پزشکی ابن سینا، اداره بهداشت ابن سینا و …. آنها تنها بخشی از مجموعه های بهداشتی و درمانی در مالزی هستند که به این نام مزین شده اند.
انتهای پیام