افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 13 November , 2024
1

سالانه 17 میلیون تن نهاده های دامی به کشور وارد می شود.

  • کد خبر : 429372
سالانه 17 میلیون تن نهاده های دامی به کشور وارد می شود.

به گزارش بازار، یازدهمین همایش اقتصاد مقاومتی با عنوان «کشاورزی مولد و تجارت غیرمجاز» افتتاح شد. برگزاری این همایش 3 تا 6 ماه با 10 نشست تخصصی به طول خواهد انجامید. صدرالله دولت، مدیرعامل سابق شرکت پشتیبانی امور دام در افتتاحیه این همایش گفت: اگر به ساختار تولید در دنیا نگاه کنیم، آمریکا در رتبه […]

به گزارش بازار، یازدهمین همایش اقتصاد مقاومتی با عنوان «کشاورزی مولد و تجارت غیرمجاز» افتتاح شد. برگزاری این همایش 3 تا 6 ماه با 10 نشست تخصصی به طول خواهد انجامید.

صدرالله دولت، مدیرعامل سابق شرکت پشتیبانی امور دام در افتتاحیه این همایش گفت: اگر به ساختار تولید در دنیا نگاه کنیم، آمریکا در رتبه اول، آسیا در رتبه دوم و اروپا در رتبه سوم قرار دارند. این آمار نشان می دهد که آمریکا همچنان در رتبه اول، اروپا در رتبه دوم و آسیا در رتبه سوم قرار دارند.

دولت درباره تامین کالاهای اساسی کشور اظهار کرد: بر اساس سیاست خارجی کشور، دنیا به دو دسته کشورهای همسو و غیرمتعهد تقسیم می شود و عمده تامین کالاهای اساسی ما از کشورهای همسو است. در سیاست خارجی و با نمایندگی کشورهای غیر متعهد؛ این امر از قبل از انقلاب بوده و تا امروز ادامه دارد.

وی گفت: نسبت وابستگی ما در 8 قلم اساسی مانند غلات، انواع روغن، سویا و … است. این بیش از 70 درصد است و کشوری مانند برزیل می تواند بیش از 90 درصد ذرت، سویا و روغن کشور را تامین کند. یا 10 کالا از 3 کشور برزیل، روسیه و قزاقستان به طور کامل وارد کنید که همگی در راستای سیاست خارجی ما هستند.

وی با اشاره به تجارت غیرمجاز ادامه داد: ارتباط با کشورهای دوست و خرید مستقیم از کشور مبدا بهترین راه برای کاهش اثرات تحریم است.

وی تصریح کرد: یکی از راه های تامین امنیت غذایی بدون خطر، حذف حلقه های واسطه است. روش دوم خرید ترخیصی است که از گذشته رواج داشته و امروزه قابل استفاده است.

مدیرعامل سابق شرکت پشتیبانی امور دام در ادامه با بیان اینکه با این روش می توانیم 50 درصد نرخ ارز را بهینه کنیم، ادامه داد: در دهه 90 بین 7 تا 10 میلیون تن نهاده های دامی وارد کشور شد. امروز این رقم به 17 میلیون تن رسیده است. این نشان می دهد که نه تنها در تولید کالاهای اساسی خودکفا نیستیم، بلکه از نظر شدت نیز خودکفا هستیم. وابستگی افزایش یافته است

دولت توسعه زیرساخت ها را یکی دیگر از راهکارهای تامین کالاهای اساسی با ریسک کمتر دانست و گفت: باید ابرچالش ها را به ابر پروژه تبدیل کرد تا ریشه مشکلات برطرف شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=429372

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.