در طرح نهضت ملی مسکن، کارشناسان مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی بر پایش سلامت خاک از منظر خطرات فرونشست و شکست در بیش از 150 نقطه نظارت داشته اند.
وی افزود: در طرح نهضت ملی مسکن، کارشناسان مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی بر پایش سلامت خاک از منظر خطرات فرونشست و شکست در بیش از 150 نقطه نظارت داشته اند و بر اساس نظرات فنی، حدود به آن اضافه شده است. اجرای طرح نهضت ملی مسکن
وی با اشاره به اینکه این مناطق در بحث فرونشست و سایر مخاطرات زمین شناسی پایش شده و بر اساس این اطلاعات زمینی برای ساخت منازل الحاق شده است، گفت: بررسی حدود گسل ها از دیگر موضوعات مورد بحث این مرکز است. نهضت ملی مسکن و قانون مدیریت بحران در دستور کار است.
رئیس مرکز تحقیقات مسکن و شهرسازی خاطرنشان کرد: طرح ارزیابی سیستم ها و فناوری های جدید از منظر سرعت ساخت و مدیریت هزینه است. همچنین تا امروز بیش از 25 تاییدیه فنی برای سیستمهای ساختمانی که از فناوریهای نوین استفاده میکنند اعطا شده است و این مصوبات برای پروژههای نهضت ملی مسکن اعطا شده است.
حیدری ارزیابی سامانه و فناوری های جدید توسط این مرکز را که در دستور کار نهضت ملی مسکن در مقوله های سرعت ساخت، مدیریت هزینه و کیفیت ساخت قرار می گیرد، عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: تا 24 اسفند بیش از 25 تاییدیه فنی برای سیستم های ساختمانی صادر شد که شامل فناوری بود. همه این فناوری ها و ایده ها داخلی بودند.
مشارکت ساخت و ساز در مصرف انرژی کشور بین 30 تا 40 درصد است که از مرحله تولید مصالح ساختمانی گرفته تا بهره برداری از ساختمان را شامل می شود.
حیدری با اشاره به موضوع مهم عدم تعادل انرژی در کشور گفت: سهم ساختمان ها در مصرف انرژی کشور بین 30 تا 40 درصد است که از مرحله تولید مصالح ساختمانی تا بهره برداری از ساختمان را شامل می شود.
وی خاطرنشان کرد: سامانه پایش مصرف انرژی در ساختمان ها با کمک معاونت علمی رئیس جمهور و سازمان برنامه و بودجه در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: 300 هزار کیلومتر راه در کشور وجود دارد که این راه ها با اعتبار سالانه 250 همات نگهداری می شود که در حد توان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیست. . سازمان. از این رو سعی می کنیم با استفاده از فناوری های نوین، استفاده از آسفالت لایه نازک و موارد دیگر عمر و دوام روسازی ها را در کشور ارتقا دهیم.
وی تاکید کرد: در این مرکز 1403 استفاده از فناوری های نوین برای نگهداری و دوام روسازی ها ادامه خواهد داشت و همچنین تدوین گواهینامه فنی محصولات در کارهای عمرانی کشور در نهضت مسکن ملی و سایر حوزه ها را دنبال می کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به بررسی خرابی ها در بیش از 33 شهر کشور به ارزیابی ایمنی ساختمان های بلندمرتبه، حساس و مهم اشاره کرد و گفت: 1400 ساختمان در تهران در رده ایمنی و آتش نشانی (با کمک آتش نشانان) ) مورد ارزیابی قرار گرفت و مطالعه 3300 ساختمان دیگر برای سال 1403 برنامه ریزی شده است.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تصریح کرد: در بحث خرابی اگر نکته ای در خرابی وجود داشته باشد، اگر ساختمان مهم نباشد با الزامات خاصی می توان ساخت.
وی بیان کرد: بر اساس مطالعه انجام شده در سال 1400 در شهر تهران که از دو منظر مطالعات سازه و آتش نشانی انجام شد، 22 تیم فنی در 22 منطقه پایتخت با تمرکز بر این مرکز و سازمان مدیریت بحران سازمان مدیریت بحران کشور انجام شد. تهران، مطالعات ساختاری انجام داد. مطالعات.
حیدری ادامه داد: بر اساس این بررسی از هزار و 400 ساختمان ذکر شده 40 درصد از نظر سازه سالم و مقاوم بوده که 25 درصد آنها نیازمند نوسازی فنی هستند اما 15 درصد از این ساختمان ها باید تخریب شود.
ساختمان های بلندمرتبه تهران مطالعه شده و این مطالعات ساختمانی از نظر سازه و حریق انجام شده است و تقریبا 40 درصد ساختمان ها از نظر بهداشتی مقاوم هستند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارهای موجود، 100 ساختمان بیش از 12 طبقه در تهران بر روی گسل ساخته شده است، تاکید کرد: هزار و 400 ساختمان بلندمرتبه در شهر تهران بررسی شده است که این مطالعات ساختمانی از نظر سازه و حریق انجام شده است. . و تقریبا 40 درصد ساختمان ها از نظر بهداشتی مقاوم هستند و 25 درصد نیاز به اصلاح کمی دارند و اعلام شده است که حدود 15 درصد ساختمان ها از نوسازی پیروی نمی کنند و باید تخریب شوند. همچنین در تهران 100 ساختمان با بیش از 12 طبقه روی گسل ساخته شده است.
حیدری توسعه آزمایشگاه روسازی و ایجاد آزمایشگاه مرجع راه آهن برای کنترل محصولات ریلی را از دیگر برنامه های این مرکز برشمرد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با معاونت مهندسی و فنی شرکت ملی نفت و شرکت پالایشگاه جی گفت: بر اساس این تفاهم نامه از گوگرد در تولید بتن، آسفالت و روکش در کاهش قیمت قطعات کوچک در کشور را شاهد باشیم.
بر اساس مبحث 11 مقررات ملی ساختمان، شاخص هایی را استخراج کرده ایم که به زودی در سامانه ای بارگذاری می شود که از آن می توان مشخص کرد کدام پروژه و چه میزان صنعتی سازی انجام شده است.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که آیا آماری از میزان صنعتی شدن ساختمان ها در کشور وجود دارد؟ وی گفت: آمار دقیقی از صنعتی شدن ساختمان ها وجود ندارد اما بر اساس مبحث 11 مقررات ملی ساخت و ساز شاخص هایی استخراج کرده ایم که به زودی در سامانه ای بارگذاری می شود که از روی آن می توان تعیین کرد در کدام پروژه چقدر است. صنعتی سازی انجام شده است. .
وی در خصوص 27 نقطه در نظر گرفته شده برای احداث شهرهای جدید ساحلی گفت: طرح مدیریت سواحل سال هاست که توسط سازمان بنادر اجرا شده و بر اساس این مطالعات مناطق مذکور جانمایی شده است.