به گزارش بازار، این ورزشگاه با نام نئوم در داخل شهر هوشمندی به همین نام و در ارتفاع بیش از 350 متر از سطح زمین ساخته می شود.
استادیوم نئوم ظرفیت 46000 تماشاگر را دارد و “کاملاً با انرژی های تجدیدپذیر، عمدتاً از منابع باد و خورشید” کار می کند. انتظار می رود ساخت آن در سال 2032 به پایان برسد.
استادیوم سایبرپانک عربستان برای جام جهانی 2034
همانطور که در تصاویر منتشر شده از این ورزشگاه مشاهده می شود، اشکال چند ضلعی برای سقف ورزشگاه در نظر گرفته شده است که جلوه ای آینه ای بر روی سر تماشاگران ایجاد می کند.
علاوه بر این، استادیوم نئوم تنها از طریق آسانسورهای پرسرعت و خودروهای بدون راننده قابل دسترسی خواهد بود. این ورزشگاه که بخشی از پروژه «خط» عربستان سعودی برای تنوع بخشیدن به اقتصاد این کشور است، میزبان یکی از مسابقات یک چهارم نهایی خواهد بود.
از 11 استادیوم برنامه ریزی شده، هشت استادیوم در ریاض، پایتخت عربستان سعودی ساخته خواهد شد، از جمله استادیوم بین المللی ملک سلمان که میزبان بازی های افتتاحیه و نهایی خواهد بود. شهرهای جده، الخبر و ابها نیز میزبان بخشی از این مسابقات خواهند بود.
استادیوم بین المللی ملک سلمان، که در تصویر بالا می بینید، سه طبقه خواهد بود و در کنار صخره ای بزرگ ساخته می شود که اطراف آن را شیشه های رنگی و صفحه نمایش LED احاطه کرده است. البته این عکس ها فقط نمایش هستند و نسخه نهایی استادیوم ها ممکن است متفاوت به نظر برسد.
کشور میزبان نهایی جام جهانی فوتبال 2034 در 11 دسامبر اعلام خواهد شد.