اطلاع رسانی کند خبرنگار بیشترمحمد خانچی وی بعدازظهر امروز دوشنبه در نشست بررسی وضعیت فعلی ساخت نیروگاه های خورشیدی در استان که در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد، اهمیت ساخت نیروگاه های خورشیدی در استان را برشمرد و اعلام کرد: تسریع در ساخت نیروگاه های خورشیدی در استان. احداث نیروگاه های تجدیدپذیر در خوزستان باعث کاهش گازهای گلخانه ای، هزینه های عملیاتی و کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی، کاهش هزینه های سرمایه گذاران در توسعه نیروگاه های خورشیدی، تولید برق در مجاورت مصرف و کاهش تلفات در بخش انتقال برق خواهد شد. علاوه بر کمک به حل مشکلات نارضایتی برق و اشتغال ایجاد خواهد شد.
او بخشی از نارضایتی وی برق استان خوزستان را ناشی از عدم توسعه همگن صنایع و زیرساخت های تولید برق عنوان کرد و افزود: صنایع بزرگ باید در ساخت و راه اندازی نیروگاه های تولید برق مشارکت داشته باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توسعه انرژی خورشیدی را مقرون به صرفه ترین راهکار برای جبران کمبود برق دانست و بیان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت برق حدود یک سوم مکعب برق مصرف می شود. یک متر گاز طبیعی در حالی که نیروگاه خورشیدی بسیار ارزان تر از این مقدار است و می توان آن را در هر مکانی نصب کرد و تولید کرد.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی 200 مگاواتی با مشارکت فولاد خوزستان در آینده نزدیک گفت: با مشارکت در ساخت نیروگاه های خورشیدی در استان می توان صنایع و کارخانجات را تبدیل کرد. مستقل از منبع برق و در پیک های سالانه مصرف برق، برق پایدار داشته باشند.
خانچیوی پیشرو بودن شرکت فولاد خوزستان در ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر در استان را پیشگام دانست و افزود: با هماهنگی و حمایت همه نهادهای ذیربط به زودی چندین نیروگاه انرژی های تجدیدپذیر در استان احداث می شود.