خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه نوشت: اینترنشنال در تلاش است در اخبار جعلی روزانه که گاه از سوی جریان های داخلی با دروغ از انتشار عکس رئیس قوه قضائیه منتشر می شود، موجی علیه قوه قضائیه ایجاد کند. قوه قضائیه در جلسه 1397 از طرف 1402 به جعل برخی بخشنامه های قوه قضائیه و همچنین مصوبات ساختگی شوراهای تامین برخی استان ها مبنی بر تخریب قوه قضائیه، همین عناصر و دژخیمان احتمالا وارد عرصه های عملیاتی جدیدی خواهند شد. علیه قوه قضاییه دادگاه در روزهای آینده باید منتظر ماند تا نمونه های بیشتری از همخوانی و همخوانی بین المللی و برخی جریان های آلوده داخلی ظهور کند.
میزان نوشت: به تازگی فیلمی از فردی به نام منصور نظری بازنشر شده است که انتقادات قوه قضائیه را برانگیخته است. در این بین این فیلم در برخی کانال ها و صفحات خاص اینستاگرام که مربوط به شش سال پیش است در حال بازنشر است. یعنی 2016. هست.
پیش از این فیلم دیگری منتشر شده بود که مدعی شد در سفر رئیس قوه قضائیه به استان چهارمحال و بختیاری، یکی از کارکنان حراست قضایی استان از وجود فساد در قوه قضائیه با حضور رئیس قوه قضائیه انتقاد می کند. قوه قضاییه .
اما ویدئوی منتشر شده در فضای مجازی مربوط به حضور حجت الاسلام و المسلمین محسنی اجیعی در دانشگاه صنعتی شریف در تاریخ 29 آذرماه 1397 در زمانی است که وی به عنوان معاون اول قوه قضائیه مشغول به کار بود.
منصور نظری در بخشی از این نشست انتقاداتی را به پرونده خود در قوه قضاییه و وجود فساد در دستگاه قضایی مطرح می کند.
اگرچه مبارزه با مفاسد داخلی و خارجی با جدیت بیشتری نسبت به گذشته انجام می شود، اما انتشار فیلم ها و آهنگ های قدیمی که با دروغ های جدید همراه است، مشکل ساز است.
پشت پرده بازنشر این فیلم ها که با هدف تخریب نظام قضایی در افکار عمومی منتشر می شود، جریان هایی وجود دارند که ظاهراً اقدامات ضد فساد دستگاه قضایی را نمی پسندند.
رئیس قوه قضائیه اواخر سال گذشته در سخنانی پیش بینی کرد که در سال 1402 هجمه ها به قوه قضائیه از نظر وسعت و گستره و همچنین نوع و تعداد مهاجمان تشدید شود. از شواهد و قرائن می توان استنباط کرد که این پیش بینی در حال حاضر به مشهودترین شکل خود را نشان می دهد و عوامل حمله به شبکه قضایی نیز از عناصر هر دو طرف چه در داخل و چه در خارج هستند. اول مخالفان و ضدانقلابی که با ارکان نظام و نیروهای کارآمد مبارزه با مفاسد آن در ستیز هستند و دوم ناقضان قوانین داخلی که به عقیده نادرست خود معتقدند می توانند این دستگاه قضایی را تضعیف کنند. . و نهاد مبارزه با فساد که به قوه قضائیه حمله می کند و اشتباه می کند و به اهداف نامشروع آن دست می یابد.
تکلیف مخالفان و عناصر ضدانقلاب روشن است. اساساً دشمنی و درگیری با نظام و عناصر کارآمد آن در ذات آن نهفته است; اما نکته قابل تامل در این میان تلاش بیش از حد جریان داخلی برای تخریب نظام قضایی است. جریانی که عوامل پشت پرده آن از اقدامات ضد فساد قوه قضائیه در دوره اخیر به تنگ آمده اند و انسداد گلوگاه ها و سرچشمه های فساد برای آنها و منافع نامشروعشان گران تمام شده است.
اما با توجه به همه شرایط باید منتظر هجمه های بیشتری در روزهای آینده به دستگاه قضایی باشیم. عناصر جریان فاسدی که این روزها با کمک دشمنان و بدنام ترین رسانه های شبه انقلابی یعنی انترناسیونال اقدام به نشر اکاذیب و جعل می کنند به عقیده نادرست خود می خواهند انتقام احیاء را از رئیس قوه قضائیه بگیرند. و ارتقای حقوق عمومی در مورد برخورد با فساد در زمینه زمین.