شینا انصاری در دومین روز از سفر خود به مازندران و بازدید از انبار پسماند عمارت آمل با اشاره به معضل زباله در مازندران گفت: در سال های اخیر به دلایل زیادی از مدیریت صحیح زباله در مازندران غفلت شد امروز مشکل رسوبات یا محل انباشتگی وجود دارد. در دل جنگل های هیرکانی یا مناطق دیگری مانند عمارت آمل با زباله مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه برای مدیریت پسماند اصول زیست محیطی را رعایت نمی کنند، تصریح کرد: به دور از بحث سدسازی برای بهره برداری از این سد، زباله های عمارت باید جمع آوری و فعالیت آن متوقف شود.
رئیس حفاظت محیط زیست کشور با تاکید بر اینکه مدیریت پسماند باید اصولی تلقی شود و به وضعیت غیراصولی و غیراصولی زباله رسیدگی شود، گفت: برای مکان یابی مکان جدید دفن زباله آمل باید تمامی ارزیابی های زیست محیطی را انجام داده و انجام دهند. انجام مطالعات مربوطه
انصاری با بیان اینکه به طور معمول در بحث زباله ابتدا انتقال و انباشت زباله انجام می شود و سپس به فکر اجرای کارهای دیگری هستیم که نه اصولی است و نه قابل قبول، تصریح کرد: تاکنون چندین مورد جایگزین مطرح شده است امتیاز برای انتقال پسماندهای آمل که باید از نظر تمامی جنبه های زیست محیطی و ارزیابی اثرات جایگزین در نظر گرفته شوند. متعاقباً باید یک طرح اساسی برای مدیریت پسماند با در نظر گرفتن همه اجزا و ایجاد کلیه زیرساختهای مرتبط از قبیل آسترهای مناسب، تأسیسات پردازش و بازیافت، خطوط تولید کمپوست و سایر زیرساختهای اساسی تدوین و اجرا شود.
وی با اشاره به زمان صرف شده برای حل موضوع دفن زباله عمارت آمل گفت: مشکلی که بیش از چهار دهه است ایجاد شده در کوتاه مدت برطرف شده و باید برنامه میان مدت داشته باشیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از انباشته شدن بیش از چهار دهه زباله به صورت غیر اصولی در این مکان خبر داد و گفت: با توجه به این زمان نمی توان قول داد که این مشکل در نهایت حل شود. سال است، اما می توانیم با نهادهای مسئول استان همکاری و برنامه ریزی اساسی داشته باشیم.
انصاری مدیریت کلان پسماند در مازندران را یکی از اولویت های سازمان عنوان کرد و تصریح کرد: موضوع مازندران در اولین جلسه کارگروه ملی پسماند در دستور کار قرار می گیرد تا بتوانیم با همکاری موثر مسئولان محلی از جمله استاندار و نمایندگان مجلس در این دوره چالش های مدیریت پسماند مازندران را حل کنند.