افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
5

رکورد آلودگی کربن با وجود افزایش انرژی های تجدیدپذیر

  • کد خبر : 219936
رکورد آلودگی کربن با وجود افزایش انرژی های تجدیدپذیر

به گزارش بازار، بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی (IEA) که پنجشنبه گذشته منتشر شد، سال گذشته میزان تولید کربن از طریق سوخت های فسیلی به بالاترین حد خود در قرن گذشته رسید و یکی از دلایل اصلی این اتفاق کاهش ظرفیت تولید برق در بسیاری از کشورهای جهان به دلیل خشکسالی بود. افزایش […]

به گزارش بازار، بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی (IEA) که پنجشنبه گذشته منتشر شد، سال گذشته میزان تولید کربن از طریق سوخت های فسیلی به بالاترین حد خود در قرن گذشته رسید و یکی از دلایل اصلی این اتفاق کاهش ظرفیت تولید برق در بسیاری از کشورهای جهان به دلیل خشکسالی بود.

افزایش تولید کربن از طریق سوخت‌های فسیلی در حالی اتفاق افتاد که کشورهای مختلف در قالب توافق‌نامه‌های اقلیمی تلاش می‌کنند تا تولید این نوع آلاینده را به حداقل برسانند.

به گفته محققان، برای دستیابی به اهداف برنامه‌های مربوط به محدود کردن افزایش دمای جهانی و مقابله با تغییرات آب و هوایی، باید با شدت بیشتری کاهش انتشار کربن را که عمدتاً با سوزاندن سوخت‌های فسیلی محقق می‌شود، پیگیری کرد. سوخت ها

مطالعات جدید آژانس بین المللی انرژی نشان می دهد که انتشار دی اکسید کربن جهانی از سوخت های فسیلی و تولید سیمان در سال گذشته 1.1 درصد افزایش یافته و به رکورد 37.4 میلیارد تن رسیده است.

افزایش سریع میزان دی اکسید کربن در جهان در حالی است که دهه گذشته گرم ترین دهه تاریخ محسوب می شود و روند افزایش دمای کره زمین نگرانی های زیادی را به ویژه در رابطه با تغییرات اقلیمی ایجاد کرده است.

بر اساس گزارش سازمان جهانی هواشناسی (WMO)، اگرچه بسیاری از کشورهای جهان با روی آوردن به انرژی های پاک مانند انرژی خورشیدی، گشایش اقتصاد چین و افزایش مصرف سوخت های فسیلی سعی در کاهش نرخ رشد گازهای گلخانه ای داشتند. در بسیاری از کشورها با هدف جبران کمبود تولید برق باعث افزایش تولید دی اکسید کربن در جهان شده است.

بر اساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی در سال گذشته، حداقل 40 درصد از افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای، معادل حدود 170 میلیون تن دی اکسید کربن، به اقدامات بسیاری از کشورها برای جایگزینی انرژی الکتریکی با انرژی فسیلی مرتبط است. سوخت ها

این سازمان با تاکید بر اینکه اگر کمبود انرژی الکتریکی با سوخت های فسیلی جبران نشود، بسیاری از کشورها در سال 2023 با کمبود جدی برق مواجه خواهند شد، افزود: کشورهای توسعه یافته به ویژه آمریکا، چین و اتحادیه اروپا به دلیل سهم بزرگی که دارند. . در تولید گازهای گلخانه ای لازم است اقدامات بیشتری برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر انجام شود، کشورهایی که البته در سال های اخیر اقدامات مهمی در این زمینه انجام داده اند و به عنوان مثال تنها در چین در سال 2023 حدود 60 درصد وسایل نقلیه بوده است. برق گرفته

این گزارش حاکی از آن است که ایران علیرغم سهم ناچیز در تولید گازهای گلخانه‌ای در میانگین جهانی، در سال‌های اخیر اقدامات پیشگیرانه‌ای را با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام داده و در نظر دارد ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر ایران را تا سقف افزایش دهد. 30000 مگاوات در برنامه هفتم (یک سوم کل ظرفیت اسمی تولید برق) افزایش می یابد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=219936

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.