به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی نظری منفرد پیش از ظهر دوشنبه در مراسم عزاداری سالروز رحلت پیامبر اکرم (2) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) که در دفتر آیت الله نوری برگزار شد، اظهار داشت: در این مراسم به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم (2) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) حضور یافتند. همدانی: امروز روز داعیه صدیقه کبری است و مصیبت بزرگی است و در خطبه 231 نهج البلاغه نیز آمده است که از پدر و مادرم یا رسول الله به فدای شما چیزی از آن گرفته شد. ما با رفتن تو که با رفتن دیگران نمی شود.
مدرس حوزه علمیه قم گفت: امیرالمومنین (ع) فرمود یا رسول الله اگر ما را به صبر و عمل نکردن امر نمی کردی آنقدر گریه می کردم که اشک هایم خشک می شد.
وی ادامه داد: پیامبر صلی الله علیه و آله یک ماه قبل از رحلت خود خبر رحلت خود را داده بود، پس در سلامت کامل بودند و فرمودند که باطل نزدیک است.
آیت الله نظری منفرد با بیان نظر منحصر به فردی گفت: پیامبر در آن جلسه آیه ای از سوره قصص را قرائت کردند و یاران پیامبر با شنیدن این خبر از ایشان پرسیدند که شما را که اهل تقوا هستید چه کسی غسل می دهد؟
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: غسل دادن پیامبر توسط امیرالمومنین از نشانه های جانشینی و جانشینی بود و رسم بر این بود که هر که برای میت دعا کند، جانشین می شود.
فرمود: از رسول خدا صلى الله عليه و آله پرسيدند كه چه كسى براى تو دعا مىكند، او پاسخ داد كه خداى تعالى بر من صلوات مىفرستد و قوم من نماز مىخوانند و تو بدون ناله و ناله براى من دعا مىكنى.
آیت الله نظری منفرد فرمودند: از کفن و دفن، نمازگزار و محل دفن پیامبر سؤال کردند، اما از رسول خدا نپرسیدند که بعد از ایشان چه کسی متولی امر خواهد بود؟
استاد حوزه علمیه قم افزود: حضرت زهرا(س) به محمود بن لبید فرمودند که پیامبر در روز غدیر هیچ عذری برای هیچکس باقی نگذاشت و بر همگان روشن بود که متولی امر کیست.
وی خاطرنشان کرد: رسول خدا(ص) قبل از رحلت به امیرالمومنین(ع) گفته بود که بعد از رحلت ایشان چه اتفاقاتی می افتد و حضرت علی(ع) را به صبر سفارش کرده بودند.