عباس علی آبادی وزیر حراست در حکمی خطاب به دو معاون خود فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت و شاه میرزایی معاون بازرگانی و خدمات سازمان خواستار اقداماتی از جمله ارائه تحلیل کامل وضعیت بازار و نظارت بر وضعیت بازار شد. همین طور ضمن انتقال شکایات مکرر اعضای هیئت دولت از بی نظمی در بازار.
در نامه وزیر صمت به دو معاون خود آمده است: در جلسه شورای دولت بارها گلایه هایی مبنی بر متروکه بودن بازار و تضییع حقوق مردم مطرح شده و همه از ما انتظار دارند کاری انجام دهیم. ارائه تحلیل صحیح و کامل از وضعیت نظارت بر بازار ضروری است. نقش اصناف، اتحادیه ها، انجمن ها، تعزیرات، سازمان های حمایتی و بازرسان ما چیست؟
توضیح وزارت صمت
ستاد خبری وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین از شکایت وزارت حراست از وضعیت بازار خبر داد: وزارت حراست بر نقش اصناف در فرآیندهای بازرسی، نظارت و نظارت تاکید کرده است. از ابتدای دولت سیزدهم وجود داشته اند و نشان دهنده اهمیت بازار برای دولت است و اتفاق جدیدی نیفتاده است و در وزارت حریم خصوصی پیگیری مسائل مربوط به این وزارتخانه در سطح بازار مرسوم است. .
نظارت بر بازار بارها در جلسات شورای دولت مورد تاکید قرار می گیرد و همه وزارتخانه های اقتصادی در این زمینه نقش خود را ایفا می کنند. بهویژه در حوزه اتحادیه مشاوران املاک و نظارت بر قیمتهای اجاره و فروش مسکن، در ماههای اخیر با همکاری وزارت راه و شهرسازی کنترلهای مؤثری انجام شده است. همچنین در زمینه محصولات غذایی و کشاورزی نیز همکاری موثری با وزارت جهاد کشاورزی در زمینه نظارت بر قیمت ها وجود دارد. در مقوله تورم عمومی نیز همکاری هایی با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی وجود دارد.
وزارت امنیت تحولات بازار و روند قیمت ها را زیر نظر دارد و اقدامات قانونی را برای تنظیم بازار انجام می دهد.
لازم به ذکر است که تنظیم کلیه کالاهای موجود در بازار زیر نظر وزارت حریم خصوصی نیست و سایر نهادها نیز از مجاری قانونی و توانمندی خود برای نظارت و تنظیم بازار مانند وزارت حریم خصوصی استفاده می کنند.
دفتر رسانه ای وزارت حراست همچنین اعلام کرد: در دستور جدید وزیر حراست تاکید شده است که نظارت باید با همکاری و حضور بیشتر اصناف و اتاق های صنفی انجام شود و از این حیث، طراحی لازم و روند نظارتی جدید به زودی اجرا می شود که با کمک مردم و اتحادیه ها اطلاع رسانی خواهد شد.