به گزارش خبرآنلاین، کروش احمدی در کافه خبر درباره اهمیت حل موضوع FATF اظهار داشت: بنابراین حل موضوع FATF باید در اولویت سیاست خارجی آقای بیزیکیان باشد چرا که آسان ترین کار است و از طرفی هم وجود دارد. این احتمال وجود دارد که روی موضوعات مهم دیگر مانند تحریم ها و توجه به مسائل منطقه ای و کاهش تنش در منطقه که در حال حاضر وجود ندارد، کار زیادی شود.
تا اطلاع ثانوی، یعنی تا زمانی که هدف از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مشخص نشود، کار زیادی نمی توان کرد، زیرا دولت آمریکا درگیر موضوع انتخابات است و ما در سیاست داخلی آمریکا وضعیت خوبی نداریم در مورد مسائل ایران تبلیغات {منفی} زیادی داشته است و همکاری با ایران در شرایط کنونی برای احزاب درگیر در انتخابات سودی ندارد، اما هزینه بر نیز دارد. تا 20 ژانویه 2025، زمانی که رئیس جمهور جدید ایالات متحده وارد کاخ سفید شود، امکان مذاکره معنادار بسیار بعید است. در مورد مسائل منطقه ای باید روندی تدریجی را دنبال کنیم. دولت آقای مدیکوس باید مشکلات منطقه را در دستور کار قرار دهد و برای آن تدبیر و تدبیر کند و به تدریج در آن پیش برود.
FATF برای تأیید اجرای آن وارد کشورها نمی شود
ایران باید روی 40 توصیه FATF و به طور خاص روی برنامه اقدامی که به ایران داده شده است، کار کند. همچنین مشمول کنوانسیون پالرمو و منع مالی تروریسم است. برنامه اقدامی که به ایران داده شده در قوانین ملی بیشتر مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یک آیین نامه اجرایی شده است و این همان چیزی است که FATF می خواهد. FATF چیزی نیست جز این که کشورها این موضوعات را در قوانین داخلی خود لحاظ می کنند و رعایت آن را برای شهروندانشان اجباری می کنند.
FATF برای تایید اجرای قوانین وارد کشورها نمی شود و اصلا امکان ورود به این حوزه ها وجود ندارد. موضوع باقی مانده کنوانسیون پالرمو و کنوانسیون منع تامین مالی تروریسم است. جالب اینجاست که مجلس هر دوی این کنوانسیون ها را تصویب کرد، اما همچنان در بند شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد.
متأسفانه کسانی که با پذیرش توصیه های FATF مخالف هستند، هرگز دلیل روشن، مستند و موجهی برای مخالفت خود ارائه نکرده اند.
311311