افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
0

راه حل های طلایی طب ایرانی برای درمان آلرژی های فصلی – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 446433
راه حل های طلایی طب ایرانی برای درمان آلرژی های فصلی – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

علیرضا یارقلی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بیشتردر مورد حساسیت فصلی و درمان آن گفت: بدن افراد بسته به عواملی که در محیط زندگی افراد وجود دارد یک سری واکنش ها از خود نشان می دهد که از جمله آن می توان به افزایش برخی حساسیت ها از جمله افزایش حساسیت پوست، افزایش […]

علیرضا یارقلی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بیشتردر مورد حساسیت فصلی و درمان آن گفت: بدن افراد بسته به عواملی که در محیط زندگی افراد وجود دارد یک سری واکنش ها از خود نشان می دهد که از جمله آن می توان به افزایش برخی حساسیت ها از جمله افزایش حساسیت پوست، افزایش حساسیت ریه ها و … اشاره کرد. مخاط تنفسی

علائم شایع حساسیت محیطی

یارقلی ادامه داد: در رابطه با علائم حساسیت محیطی می توان به این نکته اشاره کرد که فرد دچار ریزش اشک و آبریزش بینی، سوزش در گلو و مشکل در تنفس می شود. کهیر و خارش پوست نیز در برخی موارد مشاهده می شود.

وی گفت: به طور معمول حساسیت زمانی ایجاد می شود که گرده گل ها در هوا معلق باشد. در فصل بهار بیشترین میزان حساسیت را شاهد هستیم، زیرا گرده افشانی گلها در فصل بهار است. در فصل پاییز به دلیل خشکی برگ ها باعث ایجاد حساسیت می شود.

این متخصص طب سنتی افزود: آلودگی هوا خود یک عامل حساسیت زا است. آلودگی هوا به عنوان آلرژی طبقه بندی نمی شود، اما می تواند باعث ایجاد آلرژی فصلی در افراد شود. اصولاً این حساسیت بیش از حد بدن است که برخی افراد از نظر ژنتیکی دارند.

درمان حساسیت فصلی در طب سنتی

یارقلی اذعان داشت: طب ایرانی در این زمینه کارهای متعددی انجام داده است. اولین قدم این است که بدن را برای مبارزه با این حساسیت آماده کنید. در این زمان باید از خوردن غذاهای سنگین خودداری کنید. غذاها باید به گونه ای در برنامه غذایی گنجانده شوند که باعث کاهش گرما و افزایش حساسیت در بدن شوند.

وی ادامه داد: باید از غذاهایی مانند عدس، سوپ های مختلف مانند سوپ جو و برگ گشنیز استفاده کنیم، این غذاها دمای بدن را پایین می آورند. علاوه بر این، چای هایی مانند چای گیاهی سرد، ریشه بیدمشک، ریشه کاسنی، ریشه عرعر و ریشه گشنیز می توانند به کاهش شدت حساسیت در بدن کمک کنند. همچنین اکیداً توصیه می شود از غذای بیش از حد گرم استفاده نکنید. اگر فردی عادت به مصرف غذاهای تند دارد در این ایام توصیه می شود در مصرف آن زیاده روی نکند زیرا این حساسیت از نظر مزاج دارای ترشحات گرم و خشک است. یعنی اگر فردی آبریزش بینی دارد باید کاری کند که دمای بدنش پایین بیاید. می توانید آب عدس و رب انار را مخلوط کرده و حلقه حلقه کنید. این باعث کاهش دمای بدن و کاهش حساسیت می شود.

یک متخصص طب سنتی گفت: حساسیت فصلی درمان قطعی ندارد و 100 درصد برطرف نمی شود اما در تعدادی از موارد با حجامت تا حد زیادی می توان حساسیت پوستی را برطرف کرد. اگر حساسیت فرد شدیدتر باشد با انجام فشد می توان آن را کاهش داد. البته همه این درمان ها به خود فرد بستگی دارد که کدام روش بهتر می شود.

حساسیت فصلی و ارتباط آن با خلق و خوی افراد

یارقلی گفت: کسانی که در بدن خود ماده گرم و خشک بیشتری دارند و یا تمام بدنشان گرم و خشک است، نسبت به سایر افراد حساس تر خواهند بود.

وی ادامه داد: توصیه می کنیم از هر چیزی که باعث حساسیت می شود و طعم تند و خشک دارد از جمله گوجه فرنگی، بادمجان، لبنیات، مواد گلوتن دار، آجیل و ادویه های تند و خشک که حساسیت بدن را تشدید می کند، استفاده نکنید.

حساسیت فصلی در کودکان

یارقلی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از لنز برای حساسیت کودکان توصیه می شود. علاوه بر این، حساسیت فصلی در کودکان می تواند علائم مختلفی مانند اسهال و سوزش سر دل که از علائم گوارشی هستند، ایجاد کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=446433

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.