به گزارش بازار، در متن پیام «سید صولت مرتضوی» ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور و یارانش، آمده است: شهید رئیس جمهور و خادم مردم، علاوه بر دارا بودن ویژگی هایی مانند صداقت در عهد، اخلاص در عمل و روحیه مجاهدت همواره در گرو قوام و دوام پایگاه کار بود و به تولید و تعالی بخش کار و کارفرما توجه ویژه ای می شد.
شهيد آيت الله رئيسي توانست در مديريت انقلابي چهره اي اميدوارانه از خود برجاي بگذارد و نشان دهد كه بدون تسليم شدن كشور به خواست دشمنان و بدون تجويز بيگانگان، با اقدامات عملي و تلاش خستگي ناپذير و با اتكا به قدرت مي توان بر مشكلات فائق آمد مردم.
دولت سیزدهم تلاش زیادی برای ایجاد تغییرات مثبت در سرمایه گذاری، افزایش بهره وری و بهبود شاخص های کلان اقتصادی از جمله رشد اقتصادی 5 درصدی، کاهش نرخ بیکاری به حدود 8 درصد، رشد سرمایه گذاری خارجی و کاهش بدهی عمومی خود داشته است. از جمله دستاوردها هستند.
وزارت تعاون، کار و تامین اجتماعی به عنوان بخشی از دولت مردمی سعی در حفظ منافع نیروی کار و حمایت از کارفرما در مسیر جهش تولیدی داشته و به طرق مختلف پوشش و پایداری سیاست های اشتغال خود را گسترش داده است. . حمایت کردن.
در ادامه این پیام آمده است: عمل بر اساس اصل سه جانبه گرایی، افزایش متناسب حقوق کارگران، اجرای مستمر طرح طبقه بندی مشاغل در واحدهای تولیدی، انجام بازرسی مستمر از کارگاه های پرخطر، کاهش بنگاه های اقتصادی مشکل دار، پیشنهاد اصلاح مقررات مواد قانون کار برای ارتقای امنیت شغلی کارگران، حمایت از اموال و حقوق کارگران و بیمه گران و صندوق های بازنشستگی، تلاش برای ارتقای سطح مهارت جامعه، تلاش برای تضمین روابط کاری بهتر و آوردن. گردآوری نظرات کارفرمایان و کارگران و استفاده از ظرفیت موسسات و مراکز تحقیقاتی و شبکه نخبگان پشتیبان علمی برای تصمیم گیری و ارائه آموزش های موثر در زمینه های ایمنی و بهداشت، حقوق کار، تعاون، رفاه و… آینده کاری تنها بخشی از تلاش های این وزارتخانه برای حمایت از جامعه کارگری و مولد بوده است که بدون شک بدون همکاری و تضمین شرایطی برای تامین منافع متقابل کارفرمایان و کارگران و تحقق گفتمان اجتماعی محقق نخواهد شد. تاثير گذار.
مرتضوی در ادامه تاکید کرد: معتقدم موفقیت در مدیریت چالش های اشتغال زایی و ارتقای مناسب برنامه های رفاهی و تعاونی در گرو برقراری گفت وگوهای جامع اجتماعی است و برگزاری همایش ملی کارگری زمینه ساز ارتقای این گفت وگوها است. بین شرکای اجتماعی و دولت و توسعه قراردادهای جمعی توسط انجمن ها و تشکل های کارگری و کارفرمایی و موثرترین راه برای جلب مشارکت ذینفعان در فرآیندهای تصمیم گیری است.
وی خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از دست اندرکاران برنامه ریزی و برگزاری هشتمین همایش ملی کار، امیدوارم همکاری همدلانه و مشترک بین شرکای اجتماعی کارگران و دولت و تضاد آراء و بحث های خردمندانه منجر به ایجاد درک مهمترین مسائل حوزه کار و حل مشکلاتی که جامعه کار و تولید را تحت تأثیر قرار میدهد و بهبود شرایط کار، رشد بهرهوری و تحقق کار شایسته.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قسمت پایانی پیام خود تاکید کرد: در سایه تلاش مردم و دولت باید تغییراتی در شرایط کسب و کار به گونه ای ایجاد شود که کارگر و کارفرما کار کنند. در کنار هم برای ساختن آینده ای بهتر و زندگی آرام تر نقش موثری در پیشرفت و توسعه کشور عزیزمان دارند.