سردار سید تیمور حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در شورای ترافیک مازندران با بیان اینکه هشت درصد ترافیک کشور در استان مازندران انجام می شود، ادامه داد: تردد در محورهای شمالی از جمله هراز، چالوس و سوادکوه تنها محدود به روزهای تعطیل نیست، بلکه همچنین در تمام روزهای سال در این محورها تردد می کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از برنامه ها تقویت واحدهای استان مازندران است، ادامه داد: مقاوم سازی پارک خودرو و موتورسیکلت در سال 1403 انجام می شود و مقاوم سازی پارک خودرو و موتورسیکلت نیز از برنامه های این طرح است.
وی با تاکید بر اینکه باید ابزارها و روش های خود را متحول و به روز کنیم، گفت: در سال آینده با استفاده از یک روش باید بتوانیم بخش خصوصی را وارد کار کنیم و از آن به عنوان مجری کار استفاده کنیم.
سردار حسینی مولفه وسیله نقلیه و راه را در مدیریت ترافیک و پیشگیری از تصادفات موثر برشمرد و گفت: اما نقش و سهم عامل انسانی در بروز این حوادث و یا در پیشگیری از آن بسیار مهم است، اقدامات منفی و اندیشه های تشویقی می تواند در این امر موثر باشد. این منطقه. .
ایجاد مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرجا گفت: از سال آینده مراحل اخذ مجوز موسسات خدمات هوشمند راهنمایی و رانندگی با تجهیزات آغاز می شود تا بتوانند با همکاری پلیس و استفاده از تجهیزات برای ارتقای توانمندی خود اقدام کنند.
سردار حسینی افزایش جریمه را در دستور کار هیات رئیسه ذکر کرد و گفت: این مصوبه به دلیل اینکه میزان مجازات به گونه ای است که ارتکاب جرم مقرون به صرفه نیست و این موضوع امروز مشخص می شود در کمیسیون کل تصویب شد.
وی تصریح کرد: علاوه بر اقدامات منفی، ابزارهای تشویقی نیز باید در دستور کار قرار گیرد و از این حیث طرحی مانند رتبه بندی رانندگان تهیه شده است. در ارزیابی رانندگی، برنده شدگان می توانند از امتیازات رانندگی ویژه بهره مند شوند. تسهیلات مختلف مانند بیمه نامه، هزینه سالانه، مالیات، خدمات عمومی و فرهنگی و غیره.
سردار حسینی با تاکید بر اینکه سرعت رانندگی باید کنترل شود، به تغییر الگوی سفر در طرح نوروزی اشاره کرد و گفت: اکنون الگوی سفر به سمت ترافیک بیشتر در ساعات عصر و شب می تواند خطر خستگی و خواب آلودگی را افزایش دهد.
وی خواستار ایجاد پست های بهداشتی کنار جاده ای برای تشویق مردم به استراحت شد.