این مراسم در ادامه برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رئیس جمهور با عنوان دیدار با بزرگان برگزار می شود و در گام نخست مسعود المزجیان به همراه سید عباس صالحی به دیدار محمد محمد رفتند. علی موحد.
رضا داوری اردکانی در دیدار شب گذشته با رئیس جمهور درباره وضعیت کنونی کشور و اقداماتی که باید کرد، گفت و گو کرد، پرسشی که همواره به عنوان یک بحث علمی و فلسفی در پژوهش دارو اردکانی مطرح بوده است.
در ادامه این نشست، دختر فیلسوف شعر طنز دبیر بازنشسته اردکان که خواهرزاده استاد داوری اردکان نیز در انتخابات تیرماه 1403 سروده شده بود را در حضور رئیس جمهور قرائت کرد.
استاد داوری اردکان در 24 خرداد 1312 در اردکان به دنیا آمد. تحصیلات خود را تا دبیرستان در زادگاهش گذراند، سپس به اصفهان رفت و نوجوانی و جوانی را در آنجا گذراند. در اردکان، اراک، قم و تهران تدریس کرد.
در سالهای 1333 تا 1334 برای فراگیری مقدمات علوم دینی به مدرسه صدر اصفهان رفت و سپس در رشته فلسفه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد تا اینکه موفق به دریافت مدرک دکتری و در سال 1346 رساله خود را با عنوان «حکمت عملی افلاطون و ارسطو و تأثیر آن در فلسفه سیاسی فارابی» نوشت که به سرپرستی دکتر فارابی دفاع کرد. یحیی مهدوی.
داوری اردکانی پس از پایان تحصیل در سال 1346 از آموزش و پرورش به دانشگاه تهران منتقل شد و به عنوان یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه مشغول به خدمت شد. در سال های 1350 و 1351 خورشیدی در دانشگاه سوربن پاریس، در سال های 1356 و 1357 خورشیدی در انگلستان و در سال های 1369 و 1370 خورشیدی در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا به تحصیل و تحقیق پرداخت.
این فیلسوف ایرانی در سال 1362 به درجه استادی کامل در دانشگاه تهران رسید و در این سال ها مسئولیت هایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، شورای عالی برنامه ریزی کشور داشت. آموزش و پرورش، بنیاد ایران شناسی و شورای عالی یونسکو در ایران که بخشی از جایگاه او هستند، از نظر علمی این شخصیت فرهنگی محسوب می شوند.
داوری اردکانی در زمینه تالیف کتاب، مقاله، همایش و طرح پژوهشی بسیار پر مشغله بوده است به گونه ای که نویسنده 60 عنوان کتاب است و چندین عنوان کتاب را ترجمه کرده است که از مهمترین کتاب های وی می توان به این آثار اشاره کرد: انتقاد از توسعه نیافتگی فرهنگ (انتشارات نقد) فرهنگ، 1399; كرونا، بلاي طبيعي يا تاريخي (منتشر شده در كتاب علوم انساني و مطالعات اجتماعي، 1398). 1397)؛ فلسفه، سیاست و خشونت (1385); فلسفه معاصر (انتشارات ساقی، 1383 و در سال 1391 توسط انتشارات سوخون (انتشارات ساقی) تجدید چاپ شد، مجموعه انتقادی کارل پوپر (موسسه فلسفه اسلامی، 1379).(انتشارات ساقی 1387).
از افتخارات داوری اردکانی می توان به دریافت نشان درجه یک دانش از رئیس جمهور وقت در سال 1384، دریافت عنوان معلم نمونه کشوری در سال 76-1375، انتخاب به عنوان فرهنگی ماندگار کشور در سال 1381، دریافت عنوان استاد اشاره کرد. از ایران فارابی پژوه برجسته (پژوهش برجسته) و دریافت تندیس ویژه فارابی از رئیس جمهور وقت در اولین جشنواره بین المللی فارابی در سال ۱۳۸۵ با کسب عنوان فیلسوف فرهنگ و تجلیل از سوی پژوهشکده حکمت و فلسفه ایران و. چندین موسسه علمی و بررسی کشور در سال 1386 را می توان نام برد.