جلیلی در توییتی از دیدار با نمایندگان مجلس برای بررسی برنامه وزرای پیشنهادی خبر داد.
وی نوشت: جلسه بررسی برنامه های وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس تشکیل شد.
در این جلسه که با حضور نمایندگان مجلس، اساتید دانشگاه، نمایندگان دولت سیزدهم و فعالان بخش خصوصی برگزار شد، جلیلی پس از شنیدن نظرات کارشناسان در خصوص برنامه پیشنهادی وزارتخانه گفت:
گفتند آقای رئیس جمهور صبر کنید و بر اساس عملکرد کابینه نقد کنید، بگذارید وارد عمل شود و بعد انتقاد کنید، اما هر کمک قبلی و کمک دانشگاهیان برای بررسی برنامه ها باشد، عملکرد آینده دولت بهتر می شود.
برنامه اولین قدم است. عدم حضور قبلی در ثبت نام بعدی تاثیر خواهد داشت.
امروز بحث همه است، دولت دولت همه است و پیشرفتش پیشرفت همه است. پس همه باید کمک کنند
پزشکان در بحث در مورد روش زمان بندی حساس بودند. آیا وزرا با همان مختصاتی که در نظر داشتند این برنامه را از لحاظ روش شناختی معرفی می کنند؟ خوب است دانشگاهیان قبل از پرداختن به جزئیات به این سوال از دیدگاه روش شناسی برنامه نویسی بپردازند.
هنر برنامه نویسی روشن کردن راه رسیدن از نقطه موجود به نقطه مطلوب است. نوشتن تنها بخشی از برنامه های فوق کافی نیست.
وزارتخانه ها جزایر منزوی نیستند، باید با یکدیگر هماهنگ و منسجم باشند و هماهنگی درونی داشته باشند.
هرچند دولت باید برنامه خود را بر اساس آیین نامه مجلس همراه با ارائه وزرا ارائه کند، اما آقای رئیس جمهور با بیان اینکه برنامه دولت همان برنامه هفتم است، گفت: دولت باید برنامه های خود را در دستور کار مجلس قرار دهد. سوال این است: هر وزارتخانه چگونه برای انجام آن برنامه ریزی کرده است؟
همانطور که رئیس جمهور محترم بارها به نقش محوری برنامه هفتم و سیاست های کلی مقام معظم رهبری در سیاست های دولت چهاردهم اشاره کرده اند، گستردگی این سخنان باید به ویژه در کارنامه و برنامه وزرای پیشنهادی و کابینه دولت چهاردهم منصوب شد.
رشد اقتصادی 8 درصدی در پنج سال آینده، بیش از تعیین اهداف کلی، مستلزم تعریف وظایف هر سازمان و تبدیل آنها به برنامه های عملیاتی و وظایف خاص و جداگانه است. آیا لازمه رشد هشت درصدی، کسب ارز است؟ سهم دانشگاه ها در ارز چیست؟
افزایش بهره وری یکی دیگر از تمرکزهای مهم است. سرمایه برای این امر لازم است، اما نقش مدیریت، نقش فناوری و نیروی انسانی در آن چیست و دولت در این زمینه چه برنامه ای دارد؟
هر وزارتخانه همچنین باید بگوید که چگونه بهره وری نیروهای خود را بهبود بخشد و چگونه مردم را وادار به کار کند. من این را در برنامه کم نور زیاد دیدم.
تامین مالی در طرح وزارت اقتصاد آمده است اما با چه روش هایی؟ به جز تکرار برنامه هفتم باید بگویند چگونه می خواهند آن را اجرا کنند.
آیا وزیر پیشنهادی نفت که معاون نظارتی هم بوده باید بگوید مشکل کنتور را که از هدر رفت هنگفت جلوگیری می کند و در برنامه هفتم نیز گنجانده شده است، چگونه حل می کند؟