افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
0

دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل برای رسانه های آمریکایی خبری است

  • کد خبر : 435082
دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل برای رسانه های آمریکایی خبری است

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید عباس عراقچی در برنامه گفت وگوی ویژه، با اشاره به سفر خود به لبنان و تجدید روحیه مقاومت، گفت: ما با عملیات صادق 2 پاسخ بسیار محکمی دادیم و تعداد موشک هایی که شلیک شد. آمار بسیار خوبی از نظر اصابت به هدف علیرغم اینکه تمام لایه های دفاعی رژیم […]

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید عباس عراقچی در برنامه گفت وگوی ویژه، با اشاره به سفر خود به لبنان و تجدید روحیه مقاومت، گفت: ما با عملیات صادق 2 پاسخ بسیار محکمی دادیم و تعداد موشک هایی که شلیک شد. آمار بسیار خوبی از نظر اصابت به هدف علیرغم اینکه تمام لایه های دفاعی رژیم به هدف اصابت کرده بیش از 90 درصد این موشک هاست.

وی افزود: در آن زمان وضعیت بسیار ویژه و بحرانی در منطقه به وجود آمد و رژیم حملات مستمری را به بیروت انجام داد. در این شرایط مقاومت در شرایط سختی قرار گرفت. این وضعیت یک سال بود که در غزه ادامه داشت و تازه در لبنان شروع شده بود و نمی توان انکار کرد که حزب الله هم ضربه هایی خورده بود، مخصوصاً بعد از حادثه پیجر و بی سیم و وحشت شهید نصرالله و سایر فرماندهان. .

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: نشان دادن حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت در این شرایط طبیعی و ضروری بود. نفس او که ممکن است با این ضربات اندکی ضعیف شده باشد، خوب می شود و در عین حال بهبود می یابد. نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران برای نشان دادن اینکه ایران تحت هیچ شرایطی از اهداف و آرزوهای خود عقب نشینی نخواهد کرد.

عراقچی خاطرنشان کرد: آن سفر قبلا انجام شده بود. من از آقای رئیس جمهور پرسیدم و ایشان فوراً به من گفتند که من باید بروم و آن جمعه که رهبران نماز جمعه را با شکوه برگزار کردند، ما هم در بیروت حضور داشتیم و با آقایان میقاتی و نبیه بری دیدارهای مهمی داشتم. .

وی ادامه داد: آن روزها شرایط خیلی سخت بود، الان خیلی بهتر شده است. دوستان ما در عرصه سیاسی و میدانی در شرایط سختی قرار داشتند، آن سفر و آن نماز جمعه معروف این روحیه را زنده کرد.

عراقچی در پاسخ به سوالی مبنی بر اخبار منتشر شده درباره دیدار ایلان ماسک با امیرسعید ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک، گفت: طبیعتاً منتظر هستیم تا دولت جدید آمریکا سیاست های خود را اعلام کند و افراد خود را تعیین کند. ” سیاست‌های خود را تعیین و مشخص می‌کنند و سپس بر اساس سیاست‌هایی که ابلاغ می‌شود و اقداماتی که در مرحله اقدام در سطوح عالی کشور انجام می‌شود، تصمیم می‌گیریم که چگونه باید برخورد کنیم.

وی ادامه داد: اکنون نه زمان برگزاری چنین جلساتی است و نه مناسب است و نه چنین اراده ای وجود دارد. من قاطعانه تکذیب می کنم. این خبر بلافاصله مورد توجه قرار گرفت و ابتدا نخواستیم واکنشی نشان دهیم اما بعد دیدیم که باید تکذیب کنیم. دیدار ایلان ماسک با نماینده ایران در سازمان ملل برای رسانه های آمریکایی خبری است.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد کل منطقه را به آتش بکشد، گفت: به نظر من این حرکت دیپلماتیک منطقه ای (سفر به کشورهای منطقه) علاوه بر آمادگی نیروهای مسلح ما برای هرگونه پاسخگویی به هر تحرکی، در افزوده شدن تمایلی که دولت برای فراهم کردن شرایط کافی برای مقاومت و از همه مهمتر آمادگی رزمی و میدانی خود مقاومت در خود ایجاد کرده است، ما را با یک وضعیت کنترل شده مواجه کرد.

عراقچی گفت: پس از حمله جدید رژیم صهیونیستی به ایران شاهد بودیم که بدون استثنا کل منطقه را محکوم کرد، صدای واحدی که من می گویم قبل از حمله این رژیم برای تحت فشار قرار دادن آن برای جلوگیری از یک جنگ تهاجمی گسترده و پس از آن شکل گرفت. حمله کن.” و برخی کشورهای منطقه برای اولین بار این حملات را محکوم کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان یادآور شد: در اجلاس سران کشورهای اسلامی و عربی در ریاض، ابتدا آقای بن سلمان در سخنرانی افتتاحیه خود با صدای بلند حمله رژیم را نه تنها به غزه و لبنان، بلکه علیه ایران محکوم کرد. سخنان او کوتاه اما واضح و روشن بود. بعدها کشورهای دیگر نیز در سخنرانی های خود این محکومیت را اعلام کردند.

وزیر امور خارجه با اشاره به سفر رافائل گروسی به ایران تصریح کرد: آژانس یک نهاد فنی است و باید در حوزه فنی به وظایف خود عمل کند و حق ورود به عرصه سیاسی را ندارد. به آقای گروسی گفتم سفر شما فنی است یا سیاسی؟ و او همچنین گفت این سوال خوبی است. یعنی خودش قبول کرد که این یک سوال مرتبط است و اگر بخواهد از نظر فنی یا سیاسی به آن بپردازد باید پاسخ دهد.

وی ادامه داد: در این سفر همکاری های بعدی را با آقای گروسی ترتیب دادیم و گفتیم که مشکلی برای همکاری با آژانس نداریم، اما به شرطی که مسیر آژانس و شورای حکام مسیر همکاری و همکاری باشد. نه مسیر رویارویی». اگر بخواهند مسیر تقابل را انتخاب کنند و به سمت صدور مصوبه در شورای حاکمیت بروند، ما هم همین مسیر تقابل را در پیش می گیریم، اما اگر مسیر بر مبنای همکاری باشد، ما هم مسیر همکاری را طی می کنیم.

رئیس دیپلماسی کشورمان گفت: به آقای گروسی صراحتا گفته شد که اگر قطعنامه ای علیه ما صادر شود با اقدامات متقابل ایران مواجه می شود و ما اقدامات جدیدی را در برنامه هسته ای خود انجام خواهیم داد که قطعاً آن ها خوششان نمی آید.

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که رفتار ایران در مقابل دولت جدید آمریکا چگونه خواهد بود؟ وی گفت: ما سیاست خود را بر اساس منافع خود طراحی می کنیم، رفتار خود را در قبال دولت جدید آمریکا بر اساس سیاست های آن تنظیم می کنیم. مهم است که آنها چه سیاستی اتخاذ می کنند، چه اهدافی را اعلام می کنند، چه افرادی را استخدام می کنند و در صحنه عمل چه می کنند.

وی ادامه داد: منتظریم ببینیم آنها چگونه حرکت خواهند کرد و با توجه به حرکت آنها در صحنه تنظیم می کنیم. خیلی زود است که قضاوت کنیم. ما منتظریم تا آنها تعدیل کنند و سیاست های خودشان را اعلام کنند.

وزیر امور خارجه در خصوص سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال دولت ترامپ گفت: ما سیاست های خود را مطابق با آرمان ها و منافع خود تنظیم می کنیم. هنوز زود است که قضاوت کنیم که آنها چه نوع سیاستی دارند و چه نوع افرادی را استخدام می کنند. افراد شاغل از رژیم صهیونیستی حمایت افراطی دارند. اهداف و خط مشی ما مشخص است و منتظر حرکت شما هستیم. دوره اول ترامپ نیز پیچ و خم های زیادی در دولت داشت.

وزیر امور خارجه در خصوص سیاست ایران در قبال آژانس گفت: رفتار ما در قبال آژانس حرفه ای است. آژانس یک نهاد فنی است و حق ورود به حوزه سیاسی را ندارد. تا زمانی که اذان مشکلات فنی را پیگیری کند، با آنها همکاری خواهیم کرد. سوال من از آقای گروسی در سفر این بود که آیا این سفر فنی است یا سیاسی؟ ما یکی از اعضای متحد NPT هستیم. اما بر اساس برجام، تعهدات ما به حالت تعلیق درآمده است. ما حسن نیت کامل را نشان دادیم و تعهدات را گام به گام کاهش دادیم. بنابراین، طبق برجام هیچ تعهدی در قبال آژانس نداریم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره موضوع FATF نیز گفت: بحث FATF بحث گسترده ای است و در حال حاضر این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است. موافقان و مخالفان پیوستن به FATF دلایل خود را دارد و مجموعه این دلایل باعث شده هنوز تصمیمی در این مورد گرفته نشده باشد.

عراقچی افزود: وزارت اقتصاد پیگیر این موضوع است و جلسات جدیدی در حال برگزاری است و همانطور که اشاره کردم شواهدی مبنی بر اختلاف و توافق در این زمینه وجود دارد. امیدوارم این موضوع به مسیر طبیعی خود ادامه دهد و کشور در این زمینه تصمیم درستی بگیرد.

عراقچی درباره احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران گفت: ما به صراحت گفته ایم که رژیم صهیونیستی هر اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد، دقیقاً همان اقدام و متناسب با آن را انجام خواهیم داد و آنها می دانند که اگر تاسیسات باشد. چه اتفاقی می افتد اگر حمله هسته ای ما بزرگترین ضامن باشد که می تواند تهدیدات هسته ای را متوقف کند؟


انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=435082

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.