به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، دو مقام آمریکایی روز دوشنبه در گفتوگو با سیانان اعلام کردند که در حمله موشکی بالستیک روز شنبه به پایگاه عینالاسد در عراق، دو نظامی آمریکایی مجروح و ضربههای مغزی جزئی متحمل شدند.
«سابرینا سینگ» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز دوشنبه به خبرنگاران گفت این حمله یکی از بزرگترین حملات موشکی بود که تاکنون علیه ایالات متحده انجام شده است.
به گفته سخنگوی پنتاگون، دو نظامی آمریکایی دچار ضربه مغزی شده بودند، اما پس از درمان، اکنون به سر کار بازگشته اند.
فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) که بر نیروهای این کشور در غرب آسیا نظارت دارد، حمله سه شنبه شب به پایگاه عین الاسد را تایید کرد. بیانیه سنتکام حاکی از آن است که چندین حمله موشکی و راکتی این پایگاه را هدف قرار داده است که برخی از آنها به پایگاه اصابت کرده است.
حملات به پایگاه های آمریکا در عراق معمولاً با راکت و هواپیماهای بدون سرنشین انجام می شود، اما استفاده از موشک های بالستیک در حمله روز شنبه نادر تلقی می شود. این در شرایطی رخ داد که با گذشت بیش از 100 روز از حملات مرگبار اسرائیل به غزه، تنش ها در منطقه به اوج خود رسیده است.
آمریکا به عنوان حامی اصلی اسرائیل با واکنش های تلافی جویانه گروه های مقاومت در منطقه مواجه شده است. ABC گزارش داد که تا روز پنجشنبه، نیروهای ایالات متحده و ائتلاف بین المللی در بیش از 143 حمله در عراق و سوریه از 7 اکتبر مورد هدف قرار گرفته اند.
حمله روز شنبه دومین باری بود که از موشک های بالستیک برای حمله به مواضع آمریکا استفاده شد. مقاومت اسلامی عراق مسئولیت آن حمله را بر عهده گرفت. این گروه مقاومت در بیانیهای با یادآوری تعهد خود برای مقاومت در برابر «نیروهای اشغالگر آمریکایی» در منطقه، کشتارهای رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین را دلیل آن ذکر کرد.
در ماه نوامبر، گروه های مقاومت با موشک های بالستیک کوتاه برد به نیروهای آمریکایی حمله کردند. در پاسخ به این حمله، واشنگتن به مواضع گروه کتائب حزب الله حمله کرد.
حمله آمریکا به مواضع گروه های مقاومت عراق فشارهای دولت بغداد بر نیروهای آمریکایی را برای خروج از کشور تشدید کرد. پنتاگون مدعی است که حضور نیروهای آمریکایی به دعوت دولت عراق بوده است.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، در 7 اکتبر (15 مهر) در واکنش به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندانی کردن و شکنجه هزاران فلسطینی، عملیات موسوم به «ال» را آغاز کرد. -طوفان اقصی».
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. جنگندههای حماس از چند نقطه از حصارهای مرزی وارد سرزمینهای اشغالی شدند و به روستاها حمله کردند و علاوه بر کشتن تعداد زیادی از اسرائیلیها، تعدادی از آنها را نیز به اسارت گرفتند.
در پاسخ به این عملیات، رژیم صهیونیستی حملات سنگینی را به غزه انجام داد و این منطقه را در محاصره کامل قرار داد. تاکنون حداقل 25295 فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه شهید و 63 هزار نفر دیگر زخمی شده اند. با وجود این، همانطور که تحلیلگران می گویند، عملیات حمله به الاقصی شکست بزرگ سیاسی و امنیتی را بر اسرائیل تحمیل کرده است.
مقامات رژیم اسرائیل هدف نظامی آنها در این جنگ را نابودی حماس اعلام کرده اند. در این میان بسیاری از تحلیلگران امکان دستیابی به این هدف را حتی در فلسطین اشغالی زیر سوال برده اند.
“گادی آیزنکوت” افسر سابق ارتش اسرائیل و در حال حاضر یکی از اعضای کابینه جنگی بنیامین نتانیاهو، سه شنبه گذشته در مصاحبه ای وعده های مقامات اسرائیلی برای نابودی کامل حماس را “قصه” خواند.
انتهای پیام/