افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 7 November , 2024
3

دعا برای سلامتی رئیس جمهور/ برگزیدگان جشنواره معرفی شدند – خبرگزاری به اضافه اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 268877
دعا برای سلامتی رئیس جمهور/ برگزیدگان جشنواره معرفی شدند – خبرگزاری به اضافه اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه با اجرای سرود ملی و تلاوت آیاتی از قرآن کریم با نمایش کلیپی درباره امام رضا (ع) آغاز شد. مانند ). در ابتدای این مراسم مهدی حیدری کارگردان و دبیر اولین جشنواره ملی فیلم عشایر این مراسم فرخنده […]

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه با اجرای سرود ملی و تلاوت آیاتی از قرآن کریم با نمایش کلیپی درباره امام رضا (ع) آغاز شد. مانند ).

در ابتدای این مراسم مهدی حیدری کارگردان و دبیر اولین جشنواره ملی فیلم عشایر این مراسم فرخنده و اختتامیه را به فال نیک گرفت و نسبت به تداوم این جشنواره در سال های آینده ابراز امیدواری کرد و گفت در مدت 4 روز بیش از 170 فیلم، فیلم کوتاه، مستند، انیمیشن و انیمیشن در سه سالن اصلی پردیس سینمایی باغ کتاب تهران اکران شده است و امروز نتایج این رویداد و بیش از 28 داور بزرگ را اعلام کردیم. . از سینمای کشور که هر کدام وزنه ای از سینمای کشور هستند، داوری این جشنواره را بر عهده داشتند.

وی ضمن تشکر از آقای رجبی دوانی و بنیاد ایران شناسی گفت: آقای رجبی دوانی تلاش کردند جشنواره ای را در راستای تجلیل از مردم برگزار کنند. نکته مثبت دیگر این دوره از جشنواره این است که این اتفاق در اولین سال برگزاری این جشنواره به دلیل اعتماد اهالی سینما با تمام قوا و افتخار دیده شد.

حیدری گفت: سینمای قومیتی سینمای دور از سیاست و سیاست زدگی است و سینمایی برآمده از بطن هنرمندان کشور عزیزمان است.

کارگردان این رویداد در پایان تصریح کرد: فکر می کنم یکی از بهترین داوران در این دوره از جشنواره اتفاق افتاده است و بهروز شعیبی به من گفت که این اولین جشنواره ای است که حتی یک نفر از بنیاد ایران شناسی در آن حضور نداشته است. موسسه فرهنگ و هنر فصل هنر با ما تماس گرفت و هیچ فیلمی ارسال یا پیشنهاد نشد و افتخار می کنم که رای ها فقط از دل داوران ما آمده است و دوست داریم این جشنواره به یکی از جشنواره های مهم کشور تبدیل شود. کشور ما.

در ادامه رجبی دوانی مدیرعامل بنیاد ایران شناسی ضمن دعای سلامتی رئیس جمهور و هیئت همراه و دریافت مژده حادثه بالگرد ریاست جمهوری و تشکر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری تهران و سایر عوامل گفت: مردم بزرگ و ارزشمند ایران را فقط در تاریخ نمی توان خلاصه کرد و مردم سرافراز ایران سابقه طولانی حماسی و حماسه آفرینی دارند و مردم ایران سابقه درخشانی در دفاع از مرزها و خاک این کشور دارند. . . مقاومت آذربایجان در برابر روس ها، مبارزه جنوبی ها با انگلیسی ها، رزمندگان سیستانی از رستم تا دفاع مقدس نمونه هایی از این کارنامه درخشان است و مردم ایران در عرصه های شعر، فرهنگ و هنر کارنامه درخشانی دارند. .

وی افزود: هنرمندان جوان، مردم سرافراز، ممتاز، پیشرو و پیشکسوت ایران را معرفی کنیم و از بزرگان هنرمندان و نویسندگانی که در عرصه های مختلف افتخارات بزرگی را برای این کشور به ارمغان آورده اند، بشناسیم. مردم سرافراز ایران ریشه ملت ایران هستند، مردم ایران عامل ماندگاری تمدن ایران هستند و ما به ایرانی بودن خود می بالیم و از هر چیزی که باعث سربلندی این جامعه می شود حمایت می کنیم.

وی در پایان با ابراز انزجار از مظلومیت رژیم صهیونیستی از مردم مظلوم جهان حمایت کرد.

در ادامه محمدرضا معتمدی روی صحنه آمد و دو قطعه را به صورت زنده اجرا کرد.

پس از پخش کلیپ معرفی هیئت داوران فیلمنامه و با حضور داوران روی صحنه، برندگان بخش فیلمنامه کوتاه معرفی شدند.

زیبا ارژنگ برای فیلمنامه کوتاه «پرنده آرزوها» دیپلم افتخار و جایزه ویژه هیئت داوران را دریافت کرد.

جایزه دوم در بخش فیلمنامه کوتاه به (ماهانین مهرور) برای اثر «لک لک خانواده» تعلق گرفت.

جایزه اول بخش فیلمنامه کوتاه به حبیب ظهیرنیا برای نمایش «هاوایی» تعلق گرفت.

تجلیل ویژه هیئت داوران به کیارش بکائیان برای فیلمنامه بلند «صداها مای زندیهان کانت» رسید.

تندیس بهترین فیلمنامه بلند سینمایی به مرتضی ایمانی راد برای فیلم «سکوت صحرا» اهدا شد.

در ادامه با پخش کلیپ و ارائه داوران بخش کودک و مستند و حضور داوران در غرفه و معرفی کاندیداها، برگزیدگان این بخش به شرح زیر معرفی شدند.

جایزه بهترین مستند صدا به آرش قاسمی برای فیلم «هفت سمفونی زاگرس و ایساتیس» اهدا شد.

تندیس بهترین تدوینگر مستند به ابراهیم سعیدی برای فیلم «طعم آب» اهدا شد.

جایزه بهترین مستند به مهدی آزادی برای فیلم «ایساتیس و رویای اسب» اهدا شد.

جایزه بهترین پژوهش در بخش مستند به مجتبی اسماعیلی برای فیلم شرق وحشی اهدا شد.

جایزه بهترین کارگردانی مستند به احسان امیریان رسید.

امیریان ضمن اشاره به یادگاری از هیئت انتخاب و داوران تشکر کرد و گفت: در سالن جشنواره بودیم و دیدم هر فردی در گوشه ای از ایران است و هر کدام با عشق از کشور خود صحبت کردند.

تندیس بهترین کارگردانی به مرتضی موتوری برای فیلم «آب سوخته» اهدا شد. مرتضی موتوری جایزه خود را به دخترش که امسال وارد عرصه سینما می شود تقدیم کرد.

تندیس بهترین فیلم به ابراهیم سعیدی برای فیلم «طعم آب» اهدا شد.

نازگل سوری دیپلم افتخار و جایزه ویژه هیئت داوران را برای حضور صمیمانه اش در فیلم نازگل دریافت کرد.

در قسمت موزیک ویدیو، هیئت داوران هیچ اثری را برای دریافت جایزه مناسب ندانستند.

دعا برای سلامتی رئیس جمهور/ برگزیدگان جشنواره معرفی شدند

جایزه ویژه بنیاد ایرانشاسی

جایزه ویژه بنیاد ایران شناسی در بخش فیلم به حسین ریگی برای فیلم «میرو» تعلق گرفت. حسین ریگی جایزه خود را به مردم مظلوم مهربان و دوست داشتنی سیستان و بلوچستان تقدیم کرد.

جایزه ویژه بنیاد ایران شناسی در بخش فیلم کوتاه به زهرا صباغیان برای فیلم «بانگ صبح به افق یزد» اهدا شد.

بخش انیمیشن

در ادامه برنامه و پس از پخش کلیپ، بخش انیمیشن ارائه و جوایز این بخش با حضور هیئت داوران اعلام شد.

لوح تقدیر انیمیشن به خانم زیبا ارژنگ برای اثر «محراب الرسامام» اهدا شد.

تندیس بهترین انیمیشن به بهروز سلیمانی نظیر، شیرین سلیمانی نظیر و فرناز موذن برای فیلم «راهی» اهدا شد.

بخش سینمای داستان

تندیس بهترین صدا در فیلم کوتاه داستانی به محمدحسین ابراهیمی برای فیلم «رو به شب» اهدا شد.

به پاس قدردانی از تدوین فیلم کوتاه «بشقاب» تندیس بهترین تدوین به ماهان عبادی برای فیلم «عزیز» اهدا شد.

تندیس بهترین عکاسی فیلم کوتاه به محسن نجفی مهری برای فیلم «ته یره» اهدا شد.

جایزه بهترین فیلمنامه کوتاه به ابوالفضل عزیزی و سیما رسولی برای فیلم «گین» اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین کارگردانی جشنواره به سید مهدی موسوی بارزکی برای فیلم «عزیز» اهدا شد.

تندیس بهترین کارگردان فیلم کوتاه به رضا فهیمی برای فیلم «کت سفید» اهدا شد.

دیپلم افتخار بهترین فیلم کوتاه به سهیلا پورمحمدی برای فیلم «جان داد» تعلق گرفت.

تندیس بهترین فیلم کوتاه به محمدرضا مرادی برای فیلم «افسانه کوه نانوک» اهدا شد.

جایزه ویژه هیئت داوران در بخش فیلم کوتاه به اکبر زارع برای فیلم «تابوت» رسید.

در پایان این بخش، مجید پتکی و یوسف یزدانی برای بازی در چند فیلم کوتاه داستانی جایزه بهترین اجرا و دیپلم افتخار را دریافت کردند.

با حضور پوران درخشنده از نازنین پیرکاری مدیرعامل شهر تصویر، رجبی دوانی و مهندس قمری، سعید آقاخانی و مهدی فرجی کارگردان و تهیه کننده «نون خا» تجلیل شد.

بخش سینما و فیلم های بلند

جایزه ویژه هیئت داوران به جمشید هاشم پور برای حضور در فیلم «نقاب نرگس» تعلق گرفت و هاشم پور مورد تشویق حضار قرار گرفت. جمشید هاشم پور از همه مردم ایران به ویژه اهالی سینما برای حمایت 50 ساله از وی تشکر کرد.

پس از این محمدعلی باشه آهنگر با حضور روی صحنه درباره ابوالفضل جلیلی گفت: صحبت از جلیلی مثل زمانی است که جلیلی می خواست درباره حافظ فیلم بسازد و می گفت: من چطور می توانم درباره حافظ فیلم بسازم اگر او را نمی شناسم. ؟” او، پس چگونه می توانم درباره او فیلم بسازم؟» تا صحبت کنیم

وی افزود: بیش از 90 درصد آثار جلیلی سانسور شده و بیش از 40 جایزه بین المللی کسب کرده و دنیا او را شناخت و ما در 16 سالگی دانش را رها نکردیم و وارد این عرصه شدیم. فهمیدم وقتی فیلمت می سوزد و از مسیر خارج می شود چه حسی دارد و فهمیدم که گاهی به آسمان نگاه نمی کنی، اما ما همیشه به آسمان نگاه می کنیم و من به تو حسادت می کنم. امیدوارم قدر ابوالفضل را بدانیم و نگذاریم دیگران او را مال خود بگیرند.

پس از این با حضور دوانی، باشه آهنگر، حیدری از ابوالفضل جلیلی تجلیل شد.

جلیلی ابتدا از صدای بلندگوها و موسیقی متن انتقاد کرد و گفت: من از شما تشکر می کنم و به همه شما درود می فرستم و من خیلی کوچک هستم و در هیچ جای دنیا که بخواهند ما را گرامی بدارند شرکت نمی کنم. و مردم ترکیه مرا در اینجا غافلگیر کردند و اگر می دانستم نمی آمدم.

وی با اشاره به اینکه سینماگران باید اولین کسانی باشند که جشنواره را جشن می گیرند، از موسسه فرهنگ و هنر فصل هنر، بنیاد ایران شناسی باغ کتاب تشکر کرد و گفت: در ایران زیاد صحبت نکرده ام و نمی دانم چه کنم. گفتن . گفتن این حرف به کسی توهین نمی کند.

دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه به سه تار اسکندری برای نمایش “خورشید آن ماه” تعلق گرفت. اسکندری هنگام روی صحنه گفت که این فیلمنامه متعلق به خانم سامیه تاجیک است و دیپلم افتخار دریافت کرده است.

اما موضوع به همین جا ختم نشد و مجری با تعبیر نادرست از اهدای جایزه ویژه و تندیس این بخش به خانم تاجیک خبر داد. متأسفانه در مهم ترین قسمت برنامه، مجری روی صحنه برای تصحیح اعلام جوایز با باشه آهنگر، داور این قسمت و حیدری، دبیر جشنواره مشورت کرد.

پس از این تندیس فیلمنامه به یادگار اصغر یوسفی نژاد برای فیلم «عروسک» و جایزه به همسر وی اهدا شد.

جایزه ویژه هیئت داوران به آزاده صمدی برای بازی در فیلم «عزیز» اهدا شد. آزاده صمدی ضمن ابراز خوشحالی از دست اندرکاران برای گردهمایی فیلمسازان سراسر ایران تشکر کرد و از هیئت داوران و عوامل قدردانی کرد و سپس جایزه را به همه بانوان شجاع و زحمتکش اهدا کرد.

تندیس بهترین بازیگر زن به شیرگیل از سویل برای فیلم “Muñeca” اهدا شد. شیرگیل احساساتی شد و گلو درد کرد و با اشاره به اینکه این فیلم 10 روز پس از فوت مادرش اکران شد، گفت: احساس می کنم مادرم اینجاست و او بسیار خوشحال است.

مجتبی رنجبر برای فیلم «خورشید گرگ و میش» دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد.

تندیس بهترین بازیگر مرد به ناصر هاشمی برای فیلم «عروسک» اهدا شد. ناصر هاشمی با تشکر از برگزارکنندگان جشنواره گفت: جایزه را به روح بزرگ یوسفی نژاد بدهید.

تندیس بهترین کارگردانی به رضا جمالی برای فیلم «سوزن سوزن» اهدا شد.

تندیس بهترین فیلم به منوچهر محمدی برای فیلم «خورشید آن ماه» اهدا شد.

بهترین دستاورد هنری به محمد برادران برای جلوه های ویژه فیلم «احمد» اهدا شد.

جایزه ویژه و تقدیر هیئت داوران به حبیب احمدزاده برای اثر «معجزه بناسان و چراغ جادو» به دلیل نگاه صلح طلبانه وی به قربانی شدن ایران در بمباران شیمیایی در 8 سال دفاع مقدس تعلق گرفت.

در پایان این مراسم محمود کلاری، داور گروه فیلم گفت: درک و درک ارزشیابی فیلم های مضمونی واقعاً سخت بود و چگونگی پرداختن فیلم به روابط و سنت های یک منطقه دغدغه ما بود. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=268877

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.