افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
4

در 20 سال آینده زنانی برای ازدواج کم خواهیم داشت!

  • کد خبر : 197833
در 20 سال آینده زنانی برای ازدواج کم خواهیم داشت!

مدیر کانون جوانان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج: آفتاب نیوز: زهرا رادمنش مدیر کانون جمعیت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ارزیابی شاخص های جمعیت و تولد زنده در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس گزارش سامانه الکترونیک سیب، تعداد تولدهای زنده در 9 ماهه اول سال 1402 نسبت به […]

مدیر کانون جوانان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

آفتاب نیوز:

زهرا رادمنش مدیر کانون جمعیت جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ارزیابی شاخص های جمعیت و تولد زنده در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس گزارش سامانه الکترونیک سیب، تعداد تولدهای زنده در 9 ماهه اول سال 1402 نسبت به 9 ماهه سال 1401 روند صعودی داشته است.

مدیر مرکز سلامت جوانان و دانشگاه علوم پزشکی بویراحمد کهگیلویه افزود: در 9 ماهه سال 1401 تعداد 7 هزار و 983 نوزاد زنده متولد شد که از این تعداد 4 هزار و 295 نوزاد پسر و 3 هزار و 688 نوزاد دختر بودند. کودکان با 607 مورد 7.6 درصد بیشتر است.

وی بیان کرد: همچنین در 9 ماهه سال 1402، 8 هزار و 237 نوزاد متولد شده که از این تعداد 4 هزار و 432 نوزاد پسر و 3 هزار و 805 نوزاد دختر بوده که 627 پسر بیشتر از دختر بوده که در مجموع 18 نفر است/ یعنی 3 درصد.

رادمنش تصریح کرد: آمار موالید در 9 ماهه سال 1402 نسبت به 9 ماهه سال گذشته افزایش یافته است که نشان می دهد تلاش ها و برنامه های آموزشی گسترده ای در تمامی سطوح دانشگاه به ویژه توسط بهورزان و بهورزان انجام شده است. ماماها و پرستاران، مثمر ثمر بوده اند.

رئیس کانون جوانان معاونت بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: این آمار نسبت به آمار ثبت احوال رقم بالاتری را نشان می دهد که ناشی از تمایل چند خانواده است که ترجیح می دهند فرزندان خود را به شهرستان های همجوار بفرستند. مانند شیراز، اصفهان و اهواز زایمان می کنند و اقدامات لازم را برای اخذ شناسنامه در آنجا انجام می دهند.

رادمنش تصریح کرد: لازم به توضیح است که در 10 سال گذشته با توجه به سیاست های قبلی کنترل جمعیت و تنظیم خانواده تعداد موالید در استان رو به کاهش بوده است که افزایش تعداد موالید امری است شادی کردن “. و تا زمانی که این روند افزایش موالید مستمر، کند و مستمر باشد از مشکل کاهش جمعیت در استان جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: البته آنچه نگران کننده است تغییر توازن جنسیتی و افزایش 6.7 درصدی جنس مذکر است که در 20 سال آینده عدم حضور جنسیت زن برای گزینه ازدواج مشکل ساز خواهد شد. نرخ ازدواج، بچه دار شدن، بنابراین شرط اصلی بچه دار شدن، زنان در گروه سنی باروری (54-10) هستند و به نظر می رسد اقدامات خانواده ها در تعیین جنسیت جنین و تمایل آنها به بچه دار شدن پسر نبوده است. تحت تاثیر قرار گرفته است.

مدیر کانون جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه تصریح کرد: پیشنهاد می شود معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه در خصوص علت افزایش بررسی هایی انجام دهد. در مورد تولد پسر در دستور کار خود قرار دارند و مسئولان مربوطه نباید به راحتی از کنار این موضوع بگذرند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=197833

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.