به گزارش رکنا، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی وی در مراسم افتتاحیه کافه کتاب مرکز فرهنگی آموزشی «آفتاب» که در حرم امام (ره) برگزار شد، با بیان اینکه هویت دین مبین اسلام بر اساس دستور «خواندن» است و کتابی است که دعوت می شود، گفت: خوانده شود و گفته شود: با وجود این تاکیدات، ما از این نظر بسیار دور هستیم. ما جا مانده ایم.
وی با اشاره به ورود فضای مجازی به عرصه گفت: اگر در این فضا امتیاز داشتیم بهتر از آن استفاده می کردیم اما از آنجایی که در موقعیت دفاعی هستیم به ما آسیب می زند. میشل فوکو انقلاب اسلامی را «انقلاب کاست» می نامد. یعنی از تکنولوژی روز استفاده می کنیم. صحبت های امام تلفنی ضبط شد و به سراسر ایران رسید. وقتی ما در استفاده از فناوری سازنده باشیم، از آن استفاده می کنیم، اما وقتی پشت در می نشینیم و فکر می کنیم مورد حمله قرار می گیریم، فناوری بلای جان ما می شود و ضربه می خوریم.
یادگار امام تصریح کرد: فناوری ابزار است; اگر توانایی تولید افکار را داشته باشیم، این امکان به نفع ما عمل می کند، اما اگر دیگران دخالت کنند و افکار سازنده باشد، آسیب می بینیم.
وی پس از اشاره به اینکه در بحث «جنجال» کسی که اول سؤال می کند پیروز می شود، تصریح کرد: امروز اگر در فضای مجازی آسیب می بینیم به این دلیل است که در جایگاه «پاسخگو» قرار گرفته ایم. در مقام «ما «بازجو» نیستیم. ما از قدرت خود استفاده نمی کنیم. قدرت ما چیست؟ معنویتی که امروز می توانیم به دنیا بدهیم. «خلأ معنویت» و «تنهایی» دو خلأ بزرگ در دنیای امروز هستند.
سید حسن خمینی در پایان با اشاره به افتتاح کافه کتاب مرکز فرهنگی تربیتی شهر آفتاب گفت: کتاب در مقوله های دینی از اهمیت بالایی برخوردار است و توجه آموزش و پرورش به آن بسیار حائز اهمیت است.