افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
3

در دوران پس از کرونا، 26000 دانش آموز دوباره جذب سیستم آموزشی شدند.

  • کد خبر : 33609
در دوران پس از کرونا، 26000 دانش آموز دوباره جذب سیستم آموزشی شدند.

به گزارش رکنا، دکتر محمد مخبر در این دیدار که وزیر تحصیلات و مسئولانی از پژوهشگاه ها و نهادهای عمومی و انقلابی حضور داشتند، وی افزود: مهجوریت نظام آموزشی زمانی آشکار می شود که جبران نیروی کار تحصیل کرده مقدور نباشد و با توجه به اهمیت این موضوع در دولت سیزدهم و همچنین هوش و […]

به گزارش رکنا، دکتر محمد مخبر در این دیدار که وزیر تحصیلات و مسئولانی از پژوهشگاه ها و نهادهای عمومی و انقلابی حضور داشتند، وی افزود: مهجوریت نظام آموزشی زمانی آشکار می شود که جبران نیروی کار تحصیل کرده مقدور نباشد و با توجه به اهمیت این موضوع در دولت سیزدهم و همچنین هوش و استعداد کودکان و نوجوانان ایرانی، با برنامه ریزی منظم و کمک اندیشکده ها و پژوهشگران باید از تعداد مراکز آموزشی و پژوهشی کاسته شود.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم مردمی برای رفع موانع گام های بلندی برداشته است. عدالت آموزشی و بازگشت بازماندگان آموزش و پرورش متوقف شده است و برای تحقق اهداف سند تحول آمادگی کامل داریم.

وی با اشاره به آمار بازماندگان آموزش و پرورش در برخی استان ها، بر تشکیل اردوگاه و رفع چالش های این استان ها در حوزه آموزشی تاکید کرد و از وزارت آموزش و پرورش خواست تا برنامه عملیاتی این اردو را به سرعت تهیه و اجرا کند.

دکتر مخبر با تاکید بر لزوم مهارت آموزی در دوره دانشجویی گفت: باید برنامه ویژه ای برای عقب ماندگی مهارتی دانش آموزان در دوره کرونا تهیه شود و با کمک مجلس این موضوع در برنامه هفتم گنجانده شود.

معاون اول رئیس جمهور به تقویت هنرستان ها اشاره و تاکید کرد: اگر دانش آموزی بتواند پس از پایان دوره تحصیلی به حرفه و مهارت دست یابد می تواند به چرخه فقر پایان داده و آن را در خانواده و کشور ریشه کن کند و سطح اشتغال را افزایش دهد. بنابراین ضروری است که وزارت آموزش و پرورش به هنرستان ها در رأس برنامه های خود بازگردد.

دکتر مخبر افزود: تهیه و تدوین لایحه تقویت مدارس در وزارت آموزش و پرورش می تواند برخی از اشتباهات گذشته در خصوص سرانه مدارس، سرانه تغذیه و حرکت دانش آموزی را جبران کند.

دکتر مخبر همچنین بر ضرورت و اهمیت طرح اداره مدارس در قالب هیئت امناء و مدارس کمکی و مدارس متعلق به خیرین در وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش در این جلسه اولویت آموزش و پرورش را در برنامه های دولت اعلام کرد و افزود: لایحه ای با عنوان طرح قانون تقویت مدارس در دست تهیه است که پس از تصویب، ساختار حمایتی مدارس و همچنین نقش مدارس در محلات و مناطق تحت پوشش را متحول می کند و همچنین از ظرفیت های مردمی برای مدیریت مدارس و رسیدگی به وضعیت دانش آموزان مناطق محروم استفاده می شود.

همچنین در این نشست گزارشی از میزان کاهش بی سوادی 6 سال به بالا در ایران نسبت به کشورهای منطقه و جهان، میزان تغییر ضریب جینی آموزش در مناطق مختلف، درصد بی سوادی در تهران و سایر استان های کشور، نرخ فقر کودکان زیر 18 سال نسبت به معلمان در ایران به دانش آموزان، روند افت تحصیلی در ایران، روند افت تحصیلی در ایران و بالعکس. IO از بودجه آموزش و پرورش به تولید ناخالص داخلی و مقایسه سرانه دانش آموزان ایران با کشورهای جهان ارائه شد.

همچنین تاکید شد که دولت سیزدهم بار دیگر هزینه ایاب و ذهاب و سرانه مدارس را فعال کرده است و با توجه به اهمیت این موضوع، برنامه ریزی برای افزایش این دو موضوع همراه با ایجاد سرانه تغذیه در مدارس در وزارت آموزش و پرورش پیگیری و اجرا می شود.

همچنین در راستای کاهش و به صفر رساندن کودکان بازمانده از تحصیل و بازمانده از تحصیل، پیشنهاداتی از جمله کاهش تمرکزگرایی و افزایش قدرت های منطقه ای و محلی، ایجاد مرکز واحد برای حمایت از طریق مدرسه و ایجاد اردوی جهادی عدالت آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.

وزارت آموزش و پرورش همچنین گزارشی از میزان ماندگاری آموزش و پرورش در دوران کرونا و پس از کرونا ارائه کرد و تاکید کرد: در دولت سیزدهم و با اجرای طرح شهید محمودوند با همکاری گروه‌های جهادی و با محوریت آموزش و پرورش، حدود 26 هزار دانش‌آموز دوباره جذب سیستم آموزشی و کلاس‌های درس شدند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=33609

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.