۲۸ / ۰۸ / ۱۴۰۳ – ۱۸:۱۸:۲۰
فاضلی در مراسم رونمایی از این کتاب گفت:
یک جامعه شناس گفت: توضیح اینکه توییتر این بلا را برای همه جوامع به ارمغان می آورد یا نه در جامعه ای که حزب دیگر قدرتمند نیست و احساس چهره به چهره بودن محدود است باعث می شود به شکل دردناکی در توییتر سرازیر شود. آیا در آلمان هم همین اتفاق می افتد یا در جامعه ای که فعالیت سازمان یافته ای ندارد؟ اگر جامعه اجازه دهد مردم با هم زندگی کنند، نمی آیند و توییت نمی کنند. اگر مردم آزادانه در فعالیتهای تعطیلات شرکت کنند، دیگر شاهد این اختلالات توییتر نخواهیم بود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ظهر امروز نشست ارائه کتاب توییترسازی سیاست با حضور محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور محمد فضلی در این نشست گفت: یکی از بحث های فرهنگ سیاسی دموکراتیک است. مسئله این است که جامعه مایل به تحمل خشونت است. جناب آقای دکتر محمد دراری درباره این کتاب به بررسی موضوعات مختلف و اکانت های مختلف در فضای توییتر پرداخته اند.
وی ادامه داد: دکتر درش در توئیتر به موضوعات و واکنش های مختلفی مانند سقوط هواپیمای اوکراینی و جنبش مهسا می پردازد. او در این کتاب به این نتیجه می رسد که قبایل را در توییتر کشف کرده است. هر کدام حرف قبیله خود را می زند و این قبیله ها با هم حرف نمی زنند و فقط بین خودشان دعوا می کنند.
وی ادامه داد: شما در این کتاب به این نتیجه رسیده اید که این فضای توییتر فحاشی ترین و خشن ترین فضا است. در این کتاب فصلی با عنوان «خفه شو در وسط» وجود دارد. در توییتر، در حساس ترین لحظات، آنچه در توییتر گفته می شود این است که تا نیمه راه را ببندید. جالب اینجاست که نهیب می گوید تنها 3 درصد از مردم در توییتر فعال هستند.
این جامعه شناس خاطرنشان کرد: دکتر درشی در کتاب خود نشان داده افرادی که در فضای توییتر هستند ناامید می شوند و آن را رها می کنند. آنچه توییتر نشان می دهد یک جامعه است. درست است که توییتر هدف بازار سیاه است و مشتریان دارد. در توییتر، کسانی که باهوشتر هستند و رنگ یهودیستیزی را به خود میگیرند، لایک بیشتری دریافت میکنند.
فضلی تصریح کرد: توضیح اینکه توییتر این بلا را برای همه جوامع به ارمغان می آورد یا نه در جامعه ای که حزب دیگر قدرتمند نیست و احساس چهره به چهره بودن محدود است باعث می شود به شکل دردناکی در توییتر سرازیر شود. آیا در آلمان هم همین اتفاق می افتد یا در جامعه ای که فعالیت سازمان یافته ای ندارد؟ اگر جامعه اجازه دهد مردم با هم زندگی کنند، نمی آیند و توییت نمی کنند. اگر مردم آزادانه در فعالیت های تعطیلات شرکت کنند، دیگر شاهد این اختلالات توییتر نخواهیم بود.
وی ادامه داد: باید دید این کارکرد ویژه توییتر است یا در جامعه ای که امکان فعالیت حزبی در فضای واقعی وجود ندارد، اتفاق می افتد.
انتهای پیام/