روزنامه جوان نوشت: تقریباً در همه کشورهای جهان مقبولیت به خودی خود ارزش دارد و رأی اکثریت «صحیح» تلقی می شود، در حالی که اکثریت هم ممکن است اشتباه کنند و اگر چه برای رسیدن به یک اجتماعی و سیاسی مجبور به رأی دادن هستند. توافق ما اکثریت هستیم، اما رأی اکثریت لزوماً رأی درستی نیست.
گفتن فردا | روزنامه جوان به بررسی جمهوریت و اسلام گرایی در نظام جمهوری اسلامی پرداخته است.
به گزارش جوان، ممکن است برخی در تبیین ماهیت نظام موسوم به «جمهوری اسلامی» جمهوریت را رای مردم و اسلام را رای خدا بدانند و این دو را به عنوان مسائلی جدا در نظام حاکم بر ایران تصور کنند. و مشروعیت آمیخته است. تقریباً در همه کشورهای جهان مقبولیت ارزش خاص خود را دارد و رأی اکثریت «صحیح» تلقی میشود، در حالی که اکثریت نیز ممکن است اشتباه کنند و اگرچه برای رسیدن به یک توافق اجتماعی و سیاسی باید به رأی اکثریت رجوع کنیم، اما رای اکثریت لزوما صحیح نیست.
این روزنامه افزود: هر آنچه گفته شد نشان از اهمیت انتخابات و آرای مردم در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران دارد. و مهم ترین نکته هر چه گفتیم این است که آغاز جمهوری اسلامی با رای مردم شکل گرفت. اگر مردم نمی خواستند، انقلاب اسلامی 57 و سرنگونی سلطنت 2500 ساله رخ نمی داد و اگر مردم نمی خواستند، نظامی که جایگزین سلطنت شد، رخ نمی داد. جمهوری اسلامی بوده است. تا زمانی که مردم با این نظام هستند، سرنگونی توهمی بیش نخواهد بود. شگفت آور!