به گزارش ایرنا از ارتش، دریاسالار شهرام ایرانی روز چهارشنبه در جلسه دانشجویان مرکز آموزش 01 شهدای نیروی زمینی ارتش با اشاره به دستور فرمانده معظم کل قوا مبنی بر توسعه و تجهیز نیروی دریایی کشور به انواع زیردریایی ها. و ناوشکن ها، تصریح کرد: اگرچه روند توسعه و تحقیق تجهیزات پیشرفته نظامی یکی از دشوارترین و پیچیده ترین مسائل در صنایع مرتبط با مسائل نظامی است، اما با تلاش و همت مهندسین متخصص ارتش توانستیم بر این موارد فائق آییم. مشکلات
دریادار ایرانی تسلط بر تمامی رشته ها و تخصص های دریایی را ضروری دانست و افزود: اقتصاد دریایی یکی از مهم ترین مواردی است که با سرمایه گذاری های بلندمدت در آن و نتایج و دستاوردهای ارزشمند می توان به آن دست یافت. به ویژه ایران اسلامی به مثلث اقتصاد جهانی دریایی یعنی تنگه باب المندب، هرمز و ملاکا نزدیک است و می توان از این فرصت اقتصادی بسیار بهره برد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حضور موثر و پایدار جمهوری اسلامی ایران در آب های بین المللی تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش توانسته است با حضور موثر و کنترل دقیق آب های جهانی و منطقه ای و استفاده از داخل کشور فناوری های ساخته شده علاوه بر حضور مجاز نظامی خود، به ارزیابی فناوری های بومی کشور و ارزیابی عملکرد آنها پرداختند و اوج اقتدار دفاعی و امنیتی نیروهای مسلح کشور و نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند.
وی با اشاره به دستاوردهای ناوگان 86 نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: پرسنل این ناوگروه ضمن تست نرم افزار هواشناسی و توزیع متعادل وزن، چندین عمل جراحی موفق، برقراری ارتباط مستمر و مستمر با مرکز فرماندهی مستقر در کشور، مراقبت با پهپادهای خطوط دریایی و سایر مناطق مورد نیاز و در نهایت عبور قدرتمند این ناوگان از کانال پاناما، نتایج بسیار مطلوب و درخشانی به دست میآورد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با ابراز خرسندی از همکاری نزدیک و دقیق نیروی دریایی ارتش با سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش با بهره گیری از توانمندی های داخلی و پیگیری، همواره در تلاش برای رشد است. کشور استفاده از فرصت های موجود و تقویت حضور نظامی جمهوری اسلامی ایران در مناطق حیاتی و مناطق دریایی دور و نزدیک.