افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 18 November , 2024
0

درگیری های انرژی شایسته کشور ما نیست ما در حوزه معیشت مردم عملکرد خوبی نداشتیم.

  • کد خبر : 431597
درگیری های انرژی شایسته کشور ما نیست ما در حوزه معیشت مردم عملکرد خوبی نداشتیم.

به گزارش بازار، دکتر محمد بهرامی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در مراسم سراسری صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که بعدازظهر دیروز در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با موضوع (ایجاد امید) گفت: مدیران توانمند و ارزش آفرین): دومین ذخیره گاز و چهارمین ذخایر نفت دنیا را داریم، جا دارد ناراضی باشیم! […]

به گزارش بازار، دکتر محمد بهرامی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در مراسم سراسری صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که بعدازظهر دیروز در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با موضوع (ایجاد امید) گفت: مدیران توانمند و ارزش آفرین): دومین ذخیره گاز و چهارمین ذخایر نفت دنیا را داریم، جا دارد ناراضی باشیم! و هر جا می رویم این مشکل را مطرح می کنند و راه حل می خواهند؟ راه حل کوتاه مدت افزایش تولید و بهینه سازی آن برای به حداقل رساندن مشکلات اقتصادی است. در این مسیر تنها بخشی که می تواند مشکلات را حل کند بخش خصوصی است.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: بسیاری از پتانسیل های ما در اختیار سازمان ها است و نکته جالب اینجاست که فساد و ناکارآمدی نیز وجود دارد و این بخش خصوصی است که باید وظایف خود را با چارچوب مناسب و درست انجام دهد. در این بخش

وی تصریح کرد: تامین رفاه و آسایش جامعه و مردم وظیفه دولت، مجلس و مسئولان است چرا که معیشت مردم وظیفه همه ماست اما به خوبی انجام ندادیم.

وی در عین حال گفت: بخشی از موفقیت ها مرهون وجود جوانان نخبه ماست و این در حالی است که درصدی از نخبگان ما از کشور خارج شدند و درخواست من این است که بخش خصوصی کمک کند و از افراد موفق کمک بگیرد. . مدل ها

وی گفت: دنیا به سمت انرژی های نو و پاک پیش می رود و در سال های آینده ارزش افزوده ای که در منابع زیرزمینی داریم بین 50 تا 60 درصد کاهش می یابد بنابراین باید از این پس بتوانیم از همه ظرفیت ها استفاده کنیم. “

بهرامی گفت: دلیل اختلافات موجود در کشور عدم کار بر روی تولید و مشکلات این حوزه است و تا زمانی که برنامه ریزی مناسبی در این زمینه صورت نگیرد موفق نخواهیم بود و کمیسیون انرژی مجلس از مسئولان خواسته است برنامه ریزی عملی برای رفع اختلافات که علاوه بر بررسی این برنامه ها، نظارت لازم را نیز بر آنها خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه باید از مدل های کارآمد برای حل مشکلات از طریق مهندسی معکوس استفاده کنیم، گفت: درآمد سرانه ماهانه در کشورهای پیشرفته بیش از 100 میلیون تومان است، در کشور کمتر از 6 میلیون تومان است. بنابراین ما کارهای زیادی برای انجام دادن داریم و همه بخش ها باید با هم همکاری کنند تا نتایج موثرتری حاصل شود.

«ابر نفتی» به یک زیرساخت متمرکز مبتنی بر هوش مصنوعی نیاز دارد

بر اساس این گزارش، دکتر علیرضا قشقاوی معاون توانمندسازی اکوسیستم سازمان هوش مصنوعی کشور در رویداد ملی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با موضوع (ایجاد امید، توانمندسازی و ارزش آفرینی برای مدیران) که آخرین بار برگزار شد. شد شب در مرکز کنفرانس سدوسایما گفت: هوش مصنوعی تمدن جدیدی را پایه گذاری خواهد کرد و در 10 تا 20 سال آینده در جهانی زندگی خواهیم کرد که تغییرات اساسی در جنبه های مختلف زندگی انسان و همه چیز را تجربه خواهیم کرد.

وی گفت: رهبری تاکید دارند که در بحث هوش مصنوعی باید حداقل به ده کشور اول دنیا در این موضوع برسیم و هر ملتی که امروز در زمینه این دانش جدید عقب می ماند، سرنوشتش این است که سرنوشت ملت هایی که در آغاز انقلاب صنعتی جا مانده بودند.» و مستعمره فقیر و ذلیل شد.

قشقاوی گفت: معظم له نسبت هوش مصنوعی را با سایر فناوری ها مانند مقایسه واگن و لوکوموتیو درک کردند که هر فناوری را می توان واگن و لوکوموتیو را هوش مصنوعی تصور کرد.

معاون توانمندسازی اکوسیستم سازمان هوش مصنوعی کشور مهمترین تاثیر هوش مصنوعی بر شرکت ها را افزایش بهره وری و کاهش قیمت تمام شده محصولات در 5 تا 10 سال آینده عنوان کرد.

قشقاوی تاکید کرد: در چند صنعت بر سر دوراهی هستیم یا بر ابزار هوش مصنوعی مسلط می شویم و اگر آمادگی نداشته باشیم با فرا رسیدن موج گسترده هوش مصنوعی محکوم به تبعیت از دیگران خواهیم بود.

وی تحول دیجیتال را مقدمه ای بر دوره هوش مصنوعی دانست و افزود: با فقر داده ای مواجه هستیم و باید معماری داده منسجم و در واقع انبار داده یا دریاچه داده منسجم داشته باشیم.

وی در عین حال با اشاره به بحث ابر نفتی گفت: «ابر نفتی» یکی از موضوعات مطرح شده است. اما این نیاز به یک زیرساخت متمرکز برای توسعه مدل‌های هوش مصنوعی دارد و بازار بزرگی پیش‌بینی می‌شود.

وی تاکید کرد: وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی تسهیل گری است و نباید به دنبال راه حل خارج از صنعت باشیم.

دبیرخانه رویداد ملی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی تشکیل شد.

همچنین دکتر گرشاسبی دبیر رویداد ملی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی که با موضوعات (امید آفرینی، توانمندسازی و ارزش آفرینی مدیران) در مرکز همایش برگزار شد، گفت: : برگزاری این نوع همایش ارتباط مستقیم و موثر بین بخش دولتی و خصوصی است و در این رویداد از 20 مدیر ارزش افزوده این صنعت قدردانی می شود و بر آن شدیم تا این رویداد را در قالب 3 پارامتر ایجاد امید و توانمندی برگزار کنیم. . و مدیران ارزش آفرین

وی بیان کرد: بیش از 6 ماه است که درگیر برگزاری این رویداد هستیم و البته مشکلاتی هم داشتیم اما با قوت ادامه می دهیم و دبیرخانه این رویداد دائمی می شود و طبیعتا آثار مثبتی برای این صنعت به همراه خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=431597

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.