منتول که یک الکل 10 کربنه است از اسانس خالص نعناع استخراج می شود و به عنوان چاشنی، ماده معطر و دارویی استفاده می شود و از هر 4 یا 5 کیلوگرم نعناع تقریباً 10 گرم اسانس نعنا می توان استخراج کرد. . .
محققانی که تحقیقات فوق الذکر را انجام دادند به طور خاص به کاهش سطح پروتئین اینترلوکین-1-بتا (اینترلوکین-1-بتا) اشاره کردند. این پروتئین به تنظیم پاسخ های التهابی بدن کمک می کند، که می تواند محافظت طبیعی ایجاد کند، اما اگر به درستی کنترل نشود، می تواند منجر به آسیب بیشتر شود.
گروهی از محققانی که این مطالعه را انجام داده اند معتقدند این مطالعه فرضیه استنشاق برخی بوها را به عنوان درمان آلزایمر تایید می کند. علاوه بر این، آنها بیان کرده اند که اگر بتوانیم بفهمیم کدام بوهای مطبوع می تواند کدام واکنش ها را در سیستم ایمنی و مغز تحریک کند، می توانیم از این بوها برای بهبود سلامت افراد استفاده کنیم.
خوان خوزه، ایمونولوژیست در مرکز تحقیقات پزشکی کاربردی در اسپانیا، گفت: در این تحقیق نقش بویایی را در سیستم عصبی مرکزی بررسی کردیم و تأیید کردیم که اسانس نعنا نوعی بوی است که باعث تحریک سیستم ایمنی در حیوانات می شود. نمونه ها. اما در کمال تعجب مشاهده کردیم که مواجهه کوتاه مدت شش ماهه با این ماده در موشهای مبتلا به آلزایمر از کاهش تواناییهای شناختی جلوگیری کرد و جالبتر اینکه حتی تواناییهای شناختی موشهای جوان را بهبود بخشید.
این گروه از محققان که در مطالعات قبلی مشاهده کردند استنشاق اسانس نعناع می تواند سیستم ایمنی موش ها را بهبود بخشد، در مطالعه حاضر دریافتند که این بو می تواند توانایی های شناختی را نیز افزایش دهد. همانطور که در چندین آزمایش در آزمایشگاه دیده شده است. استفاده از اسانس نعناع فلفلی طی یک دوره شش ماهه در موش های آزمایشگاهی مبتلا به آلزایمر برای جلوگیری از کاهش توانایی های شناختی و حافظه موش ها کافی بود. علاوه بر این، کشف شد که این مایع قادر است سطح پروتئین را به سطح ایمن در مغز برساند.
هنگامی که محققان به طور مصنوعی تعداد سلول های T (سلول هایی که سیستم ایمنی را کنترل می کنند) کاهش دادند، برخی عوارض جانبی مشاهده شد که راه را برای درمان های احتمالی آینده هموار کرد. آنا گارسیا اوستا، از مرکز تحقیقات پزشکی کاربردی اسپانیا، معتقد است که هم قرار گرفتن در معرض اسانس نعناع فلفلی و هم کاهش سطح سلول های T می تواند باعث کاهش پروتئین اینترلوکین شود که در واقع دلیل اصلی کاهش توانایی های شناختی است. در این مدل های آزمایشگاهی
دانشمندان قبلاً توانسته اند پیوندهای زیادی بین بوها و سیستم ایمنی بدن انسان پیدا کنند. درک و تأیید این ارتباطات دشوار است. اما می دانیم که حس بویایی می تواند به طور جدی بر مغز تأثیر بگذارد. برخی از بوها می توانند واکنش های خاصی را در مغز ایجاد کنند و واکنش های شیمیایی ایجاد کنند که باعث تحریک احساسات، خاطرات و موارد دیگر می شود.
بیماری های مربوط به سیستم عصبی مرکزی مانند آلزایمر، پارکینسون و اسکیزوفرنی اغلب با کاهش حس بویایی همراه هستند. این مطالعه جدید دادههای امیدوارکنندهای به ما میدهد، اما برای تأیید این یافتهها در انسان به دادههای بسیار بیشتری نیاز است.