افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
3

درج کد کشور در فاکتور خرید طلا الزامی نیست.

  • کد خبر : 164157
درج کد کشور در فاکتور خرید طلا الزامی نیست.

به گزارش رکنا، مهدی امید، سخنگوی اتاق اصناف ایران با اشاره به چالش های مالی واحدهای بازرگانی طلا و جواهر. در روزهای اخیر کشوری اعلام کرد: طلای اصل مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمی شود، اما کارمزد ساخت، حق امتیاز و سود فروشنده از این گونه کالاها مشمول 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است. […]

به گزارش رکنا، مهدی امید، سخنگوی اتاق اصناف ایران با اشاره به چالش های مالی واحدهای بازرگانی طلا و جواهر. در روزهای اخیر کشوری اعلام کرد: طلای اصل مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمی شود، اما کارمزد ساخت، حق امتیاز و سود فروشنده از این گونه کالاها مشمول 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است.

ادامه: به دلیل تعرفه چندگانه نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای فروخته شده (یعنی طلای اصلی معاف است و بهره و دستمزد مشمول 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده می شود) پس از آن، فروشندگان طلا و جواهرات باید در حین فروش فاکتور نوع 2 صادر کنند.

امیدوار خاطرنشان کرد: در فاکتور نوع ۲ نیازی به ثبت مشخصات و کد ملی خریدار نیست، اما در این نوع فاکتور اطلاعات فروشنده و مشخصات کالا به همراه نرخ مالیات بر ارزش افزوده ثبت می شود. به صورت جداگانه برای حقوق و کارمزد و هیچ مالیات بر ارزش افزوده ای برای طلای اصلی وجود ندارد.

ادامه: از آنجایی که امکان تفکیک معافیت طلای اصل از ارزش افزوده و نرخ سود و کارمزد 9 درصدی فیش کارتخوان وجود ندارد، به همین دلیل قبض کارتخوان چاپی به عنوان الکترونیک فاکتور پذیرفته نمی شود.

یکی از اعضای هیات مدیره اتاق اصناف ایران گفت: واحدهای تجاری به غیر از طلافروشان که در 6 ماهه اول سال 1402 بیش از 18 میلیارد تومان فروش داشته اند، در صورت افزایش نرخ ارزش افزوده محصولات خود. تک رقمی است (مثلا فقط 9 درصد)، نیازی به صدور فاکتور در سامانه مودیان ندارند، اما رسید صادر شده توسط دستگاه POS، فاکتور الکترونیکی محسوب می شود.

وی تاکید کرد: در صورتی که فروش یک واحد تجاری در 6 ماهه نخست سال جاری از 18 میلیارد تومان فراتر رود و نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاهای آن واحد تجاری نیز متفاوت باشد، چنین واحد تجاری باید نسبت به صدور نوع اقدام کند. 2 فاکتور در سیستم مالیاتی.

سخنگوی اتاق اصناف ایران با اشاره به لزوم ثبت اصناف در سامانه مالیاتی تصریح کرد: تمامی اصناف توسط سازمان امور مالی بر اساس مجوز کسب در سامانه مالیاتی ثبت شده اند، بنابراین لازم است مجددا ثبت نام و ثبت نام کنید. برای ثبت نام در سیستم از آنها پول بگیرید. مالیات دهندگان، غیرقانونی است.

منبع: ادامه مطلب

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=164157

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.