افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 21 November , 2024
2

دبیر ستاد عمرو به معروف: دین از طریق عمرو به معروف زنده می‌شود/ تقلیل عمرو به معروف به یک موضوع، تنزل این فریضه الهی است.

  • کد خبر : 162212
دبیر ستاد عمرو به معروف: دین از طریق عمرو به معروف زنده می‌شود/ تقلیل عمرو به معروف به یک موضوع، تنزل این فریضه الهی است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir): دبیر ستاد امر به معروف بر تشکیل کارگروه تخصصی با حضور تشکل های هم قشر تاکید کرد و گفت: اگر به دنبال حرکت هستیم، تشکل های یک قشر باید دور هم جمع شوند و با یکدیگر همکاری کنند. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر […]

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir):

دبیر ستاد امر به معروف بر تشکیل کارگروه تخصصی با حضور تشکل های هم قشر تاکید کرد و گفت: اگر به دنبال حرکت هستیم، تشکل های یک قشر باید دور هم جمع شوند و با یکدیگر همکاری کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین طاهری آکردی در نشست با کارگروه نظام بانکی و بیمه ای کشور از تدوین سیاست های جامع و اجرایی در این ستاد خبر داد و وظایف دستگاه ها در رابطه را تشریح کرد. با این سیاست ها

وی با تاکید بر تشکیل کارگروه تخصصی با حضور تشکل هایی از همین اتحادیه، گفت: صرف گردهمایی باعث تحرک در تشکل ها نمی شود. اگر به دنبال حرکت هستیم، دستگاه های هم رده باید با هم گروه شوند و با یکدیگر همکاری کنند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: هدف از ایجاد کارگروه های تخصصی این است که دستگاه ها با هم افزایی مشکلات خود را پیدا و حل کنند و ستاد امر به معروف نیز زمینه را برای پیگیری این موضوعات فراهم می کند. .

این مسئول با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مربوط به حوزه های مختلف است، خاطرنشان کرد: تقلیل امر به معروف در یک موضوع در واقع پایین آوردن شأن این فریضه الهی است. در حالی که طبق روایات دین با انجام کارهای نیک زنده می شود.

وی در ادامه سود مرکب و جریمه دیرکرد را از مهم ترین مشکلات نظام بانکی برشمرد و یادآور شد: باید به مسائل فقهی، حقوقی، اجتماعی و اقتصادی این موضوعات توجه کرد و برای آنها راه حل اساسی پیدا کرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه همه آثار باید پیوند فرهنگی داشته باشند، خاطرنشان کرد: این پیوند فرهنگی باید توسط خود نهادها تهیه و اجرا شود و نظام بانکی نیز از این موضوع مستثنی نیست.

در ادامه جلسه ابراهیم کاظم پور معاون توسعه بانک تجارت و رئیس کارگروه تخصصی نظام بانکی و بیمه کشور به تشریح اهداف و برنامه های این کارگروه و کمیته های آن از جمله محتوایی، مالی و پشتیبانی، مدیران پرداخت. ، برنامه ریزی، اطلاع رسانی و تبلیغات، مناسبت ها و مراسم، تربیتی، عفاف و حجاب، نظارت و نظرسنجی فهرست شده است.

مسئول کارگروه تخصصی نظام بانکی و بیمه ای کشور، اقدامات و اهداف نظام بانکی و بیمه را به نهادهای نظارتی به عنوان یکی از وظایف این کارگروه برشمرد و خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا به نتایج این کارگروه دست یابیم. کمیته های کارگروه نظام بانکی و بیمه بر یک موضوع واحد متمرکز هستند.

وی با بیان اینکه نیازمند برنامه سالانه کارگروه تخصصی نظام بانکی و بیمه ای هستیم، یادآور شد: بانک ها در بحث احیای امر به معروف و نهی از منکر پیشگام هستند.

در بخشی دیگر از این نشست، حاضران در خصوص موضوعات هم افزایی، تبادل اطلاعات، شناسایی موضوعات اساسی در حوزه کارکردها، جذب منابع برای اجرای برنامه ها، مشارکت در تدوین اسناد مربوط به حوزه خیر و شر، ورود کارشناسان به بحث و تبادل نظر پرداختند. در مورد مسائل بانکی و … مسائل خود را مطرح کردند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=162212

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.