افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 12 November , 2024
2

دارایی برخی بانک ها طی 2 سال دو برابر شد!| شرکت های زیر بانک، حیاط خلوت مدیران!

  • کد خبر : 121823
دارایی برخی بانک ها طی 2 سال دو برابر شد!|  شرکت های زیر بانک، حیاط خلوت مدیران!

بازار؛ گروه بانک و بیمه: اگرچه بسیاری از بانک ها تراز مثبت ندارند و با کمبود منابع و نقدینگی مواجه هستند، اما اکثر آنها دارایی ها و دارایی های مهم زیادی دارند، اما متأسفانه به دلایلی تمایلی به فروش آن ها ندارند، به همین دلیل بانک مرکزی گزارش خود را به The دلیل می دهد. […]

بازار؛ گروه بانک و بیمه: اگرچه بسیاری از بانک ها تراز مثبت ندارند و با کمبود منابع و نقدینگی مواجه هستند، اما اکثر آنها دارایی ها و دارایی های مهم زیادی دارند، اما متأسفانه به دلایلی تمایلی به فروش آن ها ندارند، به همین دلیل بانک مرکزی گزارش خود را به The دلیل می دهد. انباشت دارایی ها و دارایی های بانک ها حاکی از آن است که دارایی های بانک ها به ویژه بانک های دولتی و بورسی در دو سال اخیر رشد خوبی را تجربه کرده اند.

البته عموماً دارایی های بانک جزء مقدار دارایی های بانک محسوب می شود زیرا رشد دارایی های بانک ناشی از نتیجه قابل قبول عملکرد بانک در سایر اجزا و سایر بخش های مرتبط سیستم بانکی است. به عنوان مثال افزایش نرخ سود وام بانکی که موجب سود برای بانک می شود در کنار سایر اقدامات از جمله انجام تراکنش های بین بانکی و … بدون شک تاثیر بسزایی در رشد دارایی ها در بانکداری سیستم خواهد داشت اما از همه مهمتر تلاش و توجه بانک ها برای ایجاد تعادل در عملکرد و فعالیت های خود و همچنین مدیریت برای کنترل خروج پول از سیستم بانکی همراه با بهره گیری از نتایج کارآمدی شرکت های تابعه، باعث ایجاد انضباط پولی در بانک ها شده است. بخش سیستم.

تمرکز بر شفاف سازی عملکرد بانک ها از طریق انتشار صورت های مالی از یک سو و نظارت بر کارآیی آنها به صورت ماهانه به منظور داشتن ترازنامه و عملکرد مثبت بانک ها باعث شده است که بسیاری از بانک های غیرمتعهد فعالیت خود را متعادل کنند.

شفاف سازی فعالیت های بانکی با نظارت بر عملکرد آنها.

تاکید بانک مرکزی بر شفاف سازی عملکرد بانک ها با انتشار صورت های مالی از یک سو و نظارت بر عملکرد آنها به صورت ماهانه به منظور داشتن ترازنامه و عملکرد مثبت بانک ها باعث شده است که بسیاری از بانک های غیرمتعهد فعالیت خود را متعادل کنند. زیرا بانک مرکزی آن را صریح و بدون اغراق بیان کرده است. اگر بانکی به دلیل کمبود منابع مالی ناراضی و نامنظم بماند بدون شک با بانک دیگری ادغام می شود و یا مجوزش باطل می شود و به همین دلیل این بانک مدت هاست که برخی بانک های ناراضی را ملزم به اضافه برداشت کرده است. فراهم کند

از سوی دیگر مدتی است که بانک مرکزی بانک ها را موظف کرده تا در سامانه تعریف شده ای که مشخص شده است، میزان دارایی ها و بدهی های خود را وارد و اعلام کنند، اقدامی که باعث می شود میزان منابع بانک ها به میزان قابل توجهی باشد. به درستی مشخص شده است که چگونه و در کجا هزینه می شود، زیرا در حال حاضر بیشتر نقدینگی موجود در بازارها حاصل خروج پول از سیستم بانکی به صورت وام و تسهیلات است که متاسفانه از بازارهای موازی غیررسمی سفته بازی منحرف شده است. .

تمرکز بانک مرکزی بر گزارش‌دهی عملکرد بانک‌ها و همچنین نظارت بر فعالیت‌های بانک‌ها باعث شده است که نه تنها ناکارآمدی و تخلفات بانک‌ها در این مدت به میزان قابل توجهی کاهش یابد، بلکه رشد و شکوفایی شاخص‌های این بخش نیز افزایش یابد. کشور، چگونگی کنترل رشد نقدینگی و افزایش میزان دارایی های بانکی

کنترل رشد نقدینگی و متعادل کردن عملکرد سیستم بانکی

محسن صادقی کارشناس مسائل پولی و بانکی در گفتگو با خبرگزاری “بازار” وی در خصوص دلایل افزایش دارایی های بانکی در 2 سال گذشته و دو برابر شدن آن در این بازه زمانی اظهار داشت: نظام مند شدن نظام بانکی در دولت سیزدهم و توجه و تمرکز بانک مرکزی در ارائه عملکرد. گزارش ها . بانک ها و همچنین کنترل فعالیت های آنها نه تنها منجر به ناکارآمدی بانک شده و باید در این مدت تخلفات به میزان قابل توجهی کاهش یابد، بلکه باید شاهد رشد و شکوفایی شاخص های بخش پولی و بانکی باشیم. در کشور که نمونه آن کنترل رشد نقدینگی و تعادل عملکرد اکثر بانک ها و همچنین رشد میزان دارایی بانک ها است که نتیجه تمرکز بانک مرکزی بر نحوه سیستم بانک را راه اندازی کند.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش های موجود در یکی دو سال اخیر، پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان با رشد همراه بوده است، افزود: زمانی که تسهیلات بانک ها افزایش پیدا می کند، بر این اساس سود حاصل می شود، از طرفی دیگر. بانک‌ها راه‌های درآمدزایی خاص خود را دارند و به همین دلیل توانسته‌اند در دو سال گذشته دارایی‌های خود را بهبود بخشند. البته اصرار بانک ها بر عدم فروش اموال مازاد و همچنین اضافه شدن وثیقه برای بانک ها به دلیل عدم توانایی برخی از وام گیرندگان در تسویه بدهی و… نیز باعث افزایش میزان دارایی بانک ها شده است.

بانک ها دارایی ها، املاک و املاک بسیاری دارند که اغلب آنها را به شرکت های تابعه بانک می سپارند، شرکت های تابعه که به نوعی می توان گفت; حیاط خلوت مدیران بانک است، اما فروش این شرکت ها در چنین شرایطی به خرج مدیران بانکی تمام می شود.

شرکت های فرعی، بانک ها، حیاط خلوت مدیران

این کارشناس مالی بانکی خاطرنشان کرد: بانک ها دارایی ها، املاک و املاک بسیاری دارند که اغلب آنها را به زیرمجموعه های بانک واگذار می کنند، شرکت های تابعه، به نوعی می توان گفت؛ آنها حیاط خلوت مدیران بانک ها هستند، زیرا مدیران ارشد بانک ها هنگام ایجاد این شرکت ها و تشکیل هیات مدیره علاوه بر دریافت پاداش از آنها، به فکر منافع خود هستند. به همین دلیل است که اکثر بانک ها تمایل چندانی به عرضه یا فروش کالاها و دارایی های خود ندارند. البته برخی از اموال و دارایی های بانکی به دلیل حجم بالا قابل فروش نیست که شاید بهانه ای باشد برای پاسخگویی به دلایل عدم فروش اموال و دارایی های بانک ها به بانک مرکزی یا موسسات مرتبط.

صادقی اضافه کرد: البته بانک مرکزی طی دو سال اخیر توانسته در کنترل حجم نقدینگی و مهار آن به خوبی عمل کند، رویکردی که در صورت تداوم می تواند به کاهش تدریجی نرخ تورم نیز منجر شود. در مورد پایه پولی، زیرا بر اساس این گزارش، مدتی است که رشد نقدینگی رو به کاهش بوده و همچنان رو به کاهش است.

بر اساس گزارش‌های رسمی، ارزش دارایی‌های بانک‌های دولتی طی دو سال ۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و به ۱۵.۴ هزار میلیارد تومان رسید.

زمانی که ارزش دارایی های اکثر بانک ها دو برابر شود

سید یاسین رضوی پور، کارشناس اقتصادی نیز با این خبرگزاری گفت و گو کرد. “بازار” وی در خصوص دلایل رشد دارایی های بانکی گفت: عوامل مختلفی باعث رشد دارایی های بانکی شده است که به عنوان مثال افزایش سرمایه آنها در کنار رشد ترازنامه های مثبت در کنار شفاف سازی عملکرد سیستم بانکی است. . باعث رشد سرمایه بانک ها شده است. از سوی دیگر طی سال گذشته بانک ها رفتار خود را بر اساس مقررات و ضوابط تعریف شده از سوی بانک مرکزی تنظیم کرده اند تا دیگر مانند گذشته اضافه برداشت انجام ندهند، البته هنوز برخی بانک ها هستند که آنها همچنان به دلیل نتایج ضعیف در گذشته با مشکل مواجه هستند و بانک مرکزی هشدارهای لازم را برای ساماندهی آنها به شیوه خود داده است.

بر اساس این گزارش، بر اساس آمار بانک مرکزی، ارزش دارایی بانک های دولتی طی دو سال 7 هزار میلیارد تومان افزایش یافت و به 15.4 هزار میلیارد تومان رسید، یعنی ارزش دارایی بانک ها در خرداد ماه به 15.4 میلیارد تومان رسید. دریافت شده که نسبت به مدت مشابه و اسفند ماه سال قبل 37.5 و 0.6 درصد افزایش داشته است. این در حالی است که دارایی بانک ها در خرداد 1400 بیش از 8.4 میلیارد تومان بوده است، رقمی که در دو سال اخیر بیش از 7 میلیارد تومان افزایش داشته است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=121823

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.