به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین؛ اخیرا «دیوید مک هیو»، اپتومتریست در شبکه اجتماعی تیک توک درباره خطر مالیدن چشم توضیح داده است. وی گفت: اگر چه زمانی که می خواهید چیزی را واضح تر ببینید، مالش بسیار ملایم چشم مشکلی ندارد، اما اگر بیش از حد و با فشار چشمان خود را مالش دهید می تواند مضر باشد.
در واقع، مالش چشم آنها را در معرض خطر مشکلاتی مانند خراش قرنیه، عفونت چشم و در موارد جدی تر، پارگی و جدا شدن شبکیه قرار می دهد. در بیماری جداشدگی شبکیه، لایه های عصبی حساس شبکیه از لایه رنگدانه شبکیه جدا شده و باعث از دست دادن شدید بینایی می شود. برای جلوگیری از تأثیر منفی دائمی این آسیب بینایی، این بیماری باید به سرعت درمان شود.
علائم پارگی شبکیه به شرح زیر است:
* پلک زدن چشم (فلش های نور در میدان دید مشاهده می شود)
* اشیاء شناور، نقاط تاریک یا تار عنکبوت را ببینید.
* تغییرات بینایی، مانند تاری دید.
* احساس پرده تیره جلوی چشم.
اگر بیماری خیلی جدی نباشد، جراح چشم شبکیه را به جای خود میچسباند و معمولاً تا ۶ هفته طول میکشد تا بهبود یابد. در این مدت چشمان شما درد می کند و دید شما تار می شود.
به گفته این اپتومتریست، افراد مبتلا به تب یونجه مستعد خارش چشم هستند و اگر چشمان خود را بمالند، گلبول های سفید خونی که از سیستم ایمنی بدن حمایت می کنند، تجزیه می شود و در نتیجه هیستامین بیشتری ترشح می شود. این باعث بدتر شدن خارش چشم می شود.
علاوه بر این، به گفته «مک هیو»، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اگر افراد مبتلا به اگزما، آسم یا درماتیت آتوپیک، بیماریهای پوستی، چشمهای خود را مالش دهند، دچار قوز قرنیه شده و در نتیجه این مشکل، قرنیه چشمشان نازک میشود. روی دید شما تاثیر منفی دارد.