افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
0

خشونت علیه زنان/ بحرانی که با هر جنایتی آشکارتر می شود! / قتل خبرنگار ایرنا نه اولین و نه آخرین زنگ خطر است!

  • کد خبر : 444835
خشونت علیه زنان/ بحرانی که با هر جنایتی آشکارتر می شود! / قتل خبرنگار ایرنا نه اولین و نه آخرین زنگ خطر است!

به گزارش رکنا، چهارم رندوم روز جهانی قرعه کشی است خشونت علیه زنان با حضور در ایران، یاد و خاطره منصوره قدیری، خبرنگار ایرنا را که به دست همسرش درگذشت، گرامی می داریم. قتل این استقبال در ذهن بسیاری از مردم و فعالان حقوق بشر باقی مانده است. قتل این زن جوان به ویژه در […]

به گزارش رکنا، چهارم رندوم روز جهانی قرعه کشی است خشونت علیه زنان با حضور در ایران، یاد و خاطره منصوره قدیری، خبرنگار ایرنا را که به دست همسرش درگذشت، گرامی می داریم. قتل این استقبال در ذهن بسیاری از مردم و فعالان حقوق بشر باقی مانده است. قتل این زن جوان به ویژه در این روزها که بر ضرورت مبارزه با خشونت علیه زنان تاکید شده است، بار دیگر ضرورت تغییر جدی در نگرش های اجتماعی و قوانین حمایتی را نشان می دهد.

قتل منصوره قدیری؛ حادثه ای تلخ و زنگ خطری برای جامعه

منصوره قدیری خبرنگار فعال و پرتلاش ایرنا در 29 آبان 1403 توسط همسرش در منزل خود به قتل رسید. این حادثه تکان دهنده نه تنها جامعه روزنامه نگاری بلکه کل کشور را در شوک فرو برد. منصوره که در عرصه های اجتماعی و فرهنگی حضور فعال داشت و همواره به دنبال ارتقای سطح آگاهی عمومی بود، به دست همسرش که مرتکب این جنایت شد جان خود را از دست داد.

قتل منصوره قدیری نمونه ای از خشونت های خانگی است که بارها در جوامع مختلف رخ داده و همچنان قربانیان زن است. این حادثه بار دیگر ضرورت توجه بیشتر به مسائل خشونت خانگی، حمایت از زنان در برابر خشونت خانگی و ترویج فرهنگ احترام به حقوق زنان را برجسته می کند.

خشونت خانگی؛ پدیده ای که نیاز به توجه فوری دارد

پس از قتل منصوره قدیری، فعالان حقوق بشر و سازمان های مدنی بار دیگر بر لزوم اتخاذ تدابیر قوی تر برای مقابله با خشونت خانگی و حمایت از زنان تاکید کردند. این قتل نه تنها یک جنایت هولناک بود، بلکه سوالات زیادی را در مورد عملکرد قوانین حمایتی و سیستم های قضایی در رسیدگی به خشونت خانگی ایجاد کرد. بسیاری بر این باورند که در بسیاری از موارد به ویژه جرایم خشن علیه زنان، اقدامات پیشگیرانه و حمایت قانونی کافی نبوده است.

زیرا در مرداد 1403 زنی 30 ساله در شهرستان بهارستان به دلیل اختلافات خانوادگی توسط پدرش با سلاح گرم به قتل رسید.

در شهریور 1403 دختری 17 ساله در ایلام به ضرب گلوله پدرش کشته شد و انگیزه آن قتل ناموسی عنوان شد.

در همان روزهای شهریور ماه، زن 60 ساله دیگری توسط شوهرش با چاقو در تهران به قتل رسید. متهم ابتدا مدعی شد که سارقان به خانه اش حمله کرده اند اما بعداً اعتراف کرد که انگیزه قتل اختلافات خانوادگی بوده است.

چندی پیش ماجرای مرد کلنگ دار خبرساز شد، زیرا مردی پس از 37 سال ازدواج، به دلیل اختلافات خانوادگی، با شنیدن این جمله که از همسرش می شنود: «تو دست نیافتنی هستی» عصبانی شد و کلنگ را به دست گرفت. از کنار اجاق گاز او سه ضربه به سر همسرش که خواب بود، زد و او را کشت.

این موارد تنها نمونه هایی از قتل زنان در ماه های اخیر است که در رسانه ها منتشر شده است.

لزوم حمایت از زنان در برابر خشونت خانگی

در این روز جهانی، همه باید به خاطر داشته باشند که زنان نه تنها باید از حقوق برابر برخوردار باشند، بلکه باید از خشونت فیزیکی، روانی و اجتماعی نیز محافظت شوند. هیچ زن و دختری نباید قربانی خشونت شود و این هدف تنها با تغییر نگرش ها، قوانین و فرهنگ ها محقق می شود. قتل منصوره قدیری و سایر قتل های مشابه باید انگیزه ای برای تلاش های بیشتر برای از بین بردن خشونت علیه زنان و حفظ حقوق آنها باشد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=444835

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.