به گزارش رکنا از لرستان؛ حمیدرضا غلام زاده در همایش بین المللی محیط زیست و سلامت شهری گفت: سیاست های کلان عموما در سطح دولت ها و توسط دولت های ملی انجام می شود.
وی افزود: بسیاری از سازمان های بین المللی با هدف ایجاد هم افزایی و تقویت همکاری های شهری برای پاسخگویی به مشکلات زیست محیطی تشکیل شده است.
دبیرکل انجمن شهرداران آسیایی ادامه داد: شهرداری ها معمولا ساختار کوچک تری دارند و فرآیند تصمیم گیری سریع تری نسبت به دولت های ملی دارند و می توانند در اجرای سیاست ها موفق تر باشند.
غلام زاده با تاکید بر تقویت همکاری بین شهرداری ها و ایجاد زمینه برای تبادل دانش و تجربیات بین آنها خاطرنشان کرد: این همکاری ها به شهرها کمک می کند تا خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهند.
وی تصریح کرد: لازم است شهرداری ها با وجود عملکرد مثبت مدیریت شهری، رویکردی جهانی در تفکر و برنامه ریزی داشته باشند.
دبیرکل شورای شهرداران آسیایی با بیان اینکه این مجمع دارای 6 کمیته تخصصی است، اذعان داشت: باید در نظر داشته باشیم که مسائل شهری در هم تنیده شده و مستقل از یکدیگر قابل بررسی نیستند.
غلام زاده تصریح کرد: سعی کرده ایم بیشتر به حوزه هایی مانند مدیریت منابع و محیط زیست شهری بپردازیم و یکی از دغدغه های مهم ما زمان بندی این اقدامات است.
وی یادآور شد: توانمندی های منحصر به فرد لرستان و شهر خرم آباد می تواند به الگوی توسعه پایدار تبدیل شود چرا که این استان دارای طبیعت بکر و غنی، تاریخ و مردمانی درخشان است.
دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی تاکید کرد: اقدامات مختلفی برای معرفی و تقویت جایگاه شهر خرم آباد در سطح ملی و بین المللی در حال انجام است.
غلام زاده ادامه داد: یکی از برنامه های مهمی که امروز می خواهم اعلام کنم، پیگیری خرم آباد برای عضویت در اتحادیه شهرهای خارجی است و این اقدام فرصتی استثنایی برای ارائه تاریخ، فرهنگ و توانمندی های این شهر است.
وی گفت: یکی دیگر از اقدامات مهم ما مدیریت کمیته محیط زیست شهری در مجمع شهرداران آسیایی است که قرار است با محوریت خرم آباد باشد.
دبیرکل انجمن شهرداران آسیایی تصریح کرد: امیدوارم با حمایت مسئولان و نهادهای مربوطه شاهد دستاوردهای بزرگی برای لرستان و شهر خرم آباد باشیم.
لرستان/ امین پارسا