مجید مظفری درباره تولد برنامه «گل یا پوچ» و استفاده از این بازی در قالب برنامه گفت: رفتن به سراغ بازی های قدیمی که سالم و ساده هستند، کار بسیار خوبی است؛ در حالی که این بازی در قالب برنامه «گول یا پوچ» است. چرا که بازی مثل گل یا پوچ بدون هیچ حاشیه ای دوستان و خانواده ها را از قدیم الایام تا امروز متحد کرده است و همچنان به برقراری تعامل در قالب سرگرمی کمک می کند.
وی افزود: این بازی یکی از سرگرمی های سالم است و به یاد ماندن از آن قطعا باعث گسترش آن می شود. مانند بازی و سرگرمی های جذاب دیگری که در شبکه نمایش خانگی برگزار شد و پس از پخش برنامه مورد استقبال مردم قرار گرفت و به گروه های مختلف رسید. نمونه اش «جوکر» است که پس از انتشار توسط افراد زیادی در محافل مختلف اجرا شد.
مظفری با تاکید بر اینکه گل یا پوچ یکی از بازی های باستانی است که در خانواده ها رواج داشته است، گفت: وقتی همه به بهانه این بازی دور هم جمع می شوند از بسیاری از مشکلات چالش برانگیز دور می شوند و به نوعی با این تعامل صمیمیت ایجاد می شود. به دست آورد. تشکیل می شود. امروز در خیلی جاها خانواده ها و دوستانی را می بینم و می شنوم که کنار هم نشسته اند و در این تفریح دیرینه و ماندگار شرکت می کنند.
این بازیگر با اشاره به نسخه قبلی این بازی گفت: سگ یا گل عمدتاً در کافه ها بازی می شد. من به عنوان یک بچه شهرستان جنوب و در مسجد جامع به دنیا آمدم، به یاد دارم که این بازی چقدر محبوب و محبوب بود. وقتی در سن بلوغ به کافه ها رفتم، دیدم مردم چقدر آن را جدی می گیرند. در ماه رمضان افراد زیادی قبل از رقص و افطار در این بازی شرکت می کردند و پس از افطار به پایکوبی می پرداختند. از این رو این بازی در کافی شاپ ها و ضلع جنوبی شهر محبوبیت و محبوبیت بیشتری پیدا کرد.
مظفری با بیان اینکه پخش برنامه ای مانند «گل یا پوچ» در گسترش این بازی باستانی بی تأثیر نیست، یادآور شد: این اتفاق جالبی است، زیرا یک بازی باستانی که اغلب در منطقه و مکان خاصی رواج داشت و در میان اقشار مختلف مردم اکنون به مناطق دیگر و گروه های گسترده تر راه پیدا کرده است، این بازی است که هیچ درس بد و منفی ندارد.
این بازیگر با یادآوری تجربه این بازی و تاثیری که در دید و تحلیل همه دارد، خاطرنشان کرد: من خودم بارها گل یا پوچ بازی کرده ام و پیشنهادم این است که همه یک بار بازی کنند. زیرا علاوه بر سرگرمی و نشاط چون به صورت گروهی پخش می شود، انسان را باهوش نیز می کند. در واقع روانشناسی ظاهر و تحلیل وضعیت و رفتار رقبا به تشخیص بهتر و بهبود هوش تحلیلی کمک می کند. علاوه بر همه اینها، در زمانی که تقریباً هیچکس دور هم جمع نمی شود، تجدید حیات این بازی را می توان بهانه ای خوب و بی دغدغه برای تعطیلات دانست.