مسئول نظارت بر حقوق و آزادی های اجتماعی ریاست جمهوری گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر تمام حیثیت و امکان اثبات شده خود را در رفع منکر و اشاعه امر به معروف که فراتر از موضوع درمانگاه است به قتل می رساند. در برنامه های ضعیف
منتخب نوشت: سکینه سادات پد معاون دولت سیزدهم اظهار داشت: در متون فقهی قاعده حرمت نفی دین در قالب بحث مستقل مطرح نشده است. اما در هر یک از منابع چهارگانه تصمیمات مشتق (کتاب، سنت، اجماع، عقل) شواهد محکمی دال بر این قاعده و قابلیت رجوع به آن وجود دارد.
قانونگذار ما در بحث تشریع هیچ گاه نسبت به منابع معتبر فقهی و احکام مورد استفاده فقهای شیعه در طول تاریخ بی تفاوت نبوده است. از جمله این احکام، قاعده قداست، نفی دین است. بر این اساس، باید از هر عملی که موجب تنفر، بیزاری و فرار مردم از دین مبین اسلام شود، خودداری شود، مگر آن که به آن عمل به حدی تأکید شود که شرع تحت هیچ شرایطی حاضر به ترک آن نباشد.
اشاره فقها به موضوع حرمت یا رد دین نشان می دهد که مضمون آن به عنوان حکم عقلی یا ترکیبی از عقل و نقل مورد قبول آنان بوده است. روی گردانی مردم از دین بر این پیش فرض است که دین و آموزه های آن وحیانی و مقدس هستند، اما این آموزه ها زمانی که در جامعه بشری اجرا می شوند، چهره ای اجتماعی به خود می گیرند. بنابراین در عمل نیز مانند سایر امور اجتماعی ناگزیر از قوانین اجتماعی پیروی می کنند.
لزوم توجه قانونگذاران به این قاعده، به ویژه در قوانینی که موضوع آنها فرهنگی و اجتماعی است، جزء حکمت قانونگذار محسوب می شود. لذا در جریان بحث های لایحه حجاب هم از نظر حقوقی و هم بر اساس این قاعده نظرات و ایرادات خود را بیان کردم.
در شرایط کنونی ارائه طرح هایی مانند کلینیک بی حجاب ترک که فاقد اعتبار علمی است، حتی قانون و حدیث تفصیلی حجاب را نیز حذف می کند که همان طیف ارائه دهندگان این طرح های مطالعه نشده طرفدار آن بودند. این به معنای نقض آشکار بیانات رهبر انقلاب است که در مقوله حجاب بر یک طرح محوری تاکید شده است که بر اساس آن دشمن در منحنی فیه برنامه دارد.
فرض کلینیک حجاب ترکیه به این معنی است که تعداد زیادی از دختران محترم در ایران اسلامی بیمار هستند و در منطق حقوقی عنصر معنوی از جمله عناصر سه گانه جرم منتفی است، بنابراین هرگونه راهنمایی و درمان این طیف ، که نویسنده از ابتدا به آن انتقاد داشت، اکنون غیرقانونی بودن طراحان کلینیک پذیرفته شده است.
علیرغم تبلیغات رسانه ای طراحان کلینیک مبنی بر ارائه این طرح به عنوان طرحی مثبت و فرهنگی، این طرح یک الگوی اجرایی منفی و قضاوت روانی قبلی است که روابط علمی و حقوقی را مختل می کند و مصداق قاعده کراهت از دین است. همچنین ساختاری در نظام، ستاد امر به معروف و نهی از منکر تمام شأن و حیثیت و امکان محو منکر و اشاعه امر به معروف را که خارج از موضوع درمانگاه است، در پایگاه طرح های مطالعه نشده تضعیف می کند. .