افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 21 November , 2024
4

حمله به بیمارستان غزه، تجدید حیات جنایات صدام است

  • کد خبر : 111547
حمله به بیمارستان غزه، تجدید حیات جنایات صدام است

آفتاب نیوز: با آغاز دور جدیدی از مبارزات جنبش حماس به نمایندگی از ملت مظلوم فلسطین علیه رژیم غاصب اسرائیل که با حملات غافلگیرانه و پیشگیرانه رزمندگان حماس همراه بود، رژیم غاصب صهیونیستی در شگفتی است. الهام بخش و قدرتمند به عنوان یکی از مجهزترین و قدرتمندترین ارتش ها. شاهد فروپاشی خاورمیانه هستیم. برای خنثی […]

آفتاب نیوز:

با آغاز دور جدیدی از مبارزات جنبش حماس به نمایندگی از ملت مظلوم فلسطین علیه رژیم غاصب اسرائیل که با حملات غافلگیرانه و پیشگیرانه رزمندگان حماس همراه بود، رژیم غاصب صهیونیستی در شگفتی است. الهام بخش و قدرتمند به عنوان یکی از مجهزترین و قدرتمندترین ارتش ها. شاهد فروپاشی خاورمیانه هستیم. برای خنثی کردن و به حداقل رساندن ابعاد شکست نظامی، امنیتی و اطلاعاتی خود، راه حل را در حملات وحشیانه و کور به مناطق مسکونی و غیرنظامی نوار غزه و پرتاب بمب های متعدد و پی در پی به سمت غزه و ایجاد تلفات بی شمار می دید. . فلسطینی ها تلاش کرد تا شرایط جنگ را به نفع خود تغییر دهد.

اما اوج این جنایات علیه ملت مظلوم فلسطین که باعث شد توجه افکار عمومی جهان علیه این نسل کشی صهیونیست ها به اوج خود برسد. این حمله مستقیم به بیمارستان المعمدی در غزه بود که بیش از هزار انسان بی گناه از جمله کودکان و زنان را کشت.

وقتی به تاریخ جنگ های جبهه حق و باطل نگاه می کنیم. می بینیم که حمله به مراکز مدنی و بیمارستان ها بی سابقه بوده و جلوه ای از سبعیت، شیطان پرستی و جهل خداوند در جبهه کفر بوده است.

یکی از این جبهه‌های رویارویی خیر و شر، صحنه هشت‌ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود که در آن، دشمن زابوینو، ناتوان از رویارویی و برتری مستقیم نظامی، به مراکز غیرنظامی از جمله بیمارستان‌ها حمله کرد. تلاش کرد اهداف و نیات شوم خود را بر ضد دولت و ملت مقاومت ایران دیکته کند.

به بهانه جنایات این روزهای صهیونیست ها در کشتار کودکان علیه مردم مظلوم غزه و به ویژه حملات به بیمارستان المعمدی و اطراف سایر بیمارستان های غزه، شرح حمله رژیم بعثی صدام علیه برخی بیمارستان های ایران در دوران جنگ تحمیلی منتشر می شود:

حمله به بیمارستان ایاززاده تهران

روایت خانم دوستی

خانم دوستی کارمند سابق بیمارستان ایاززاده در مصاحبه ای در سال 1390 درباره وقایع 25 سال پیش (1395) می گوید:

ساعت 18:45 بود که موشک به باغ وسط بیمارستان اصابت کرد. هشت نفر در بیمارستان شهید شدند. هفت نفر از آنها همراهان بیمار بودند. یکی از آنها پسر آقای ذوکی پور بود که در کوچه روبرو زندگی می کرد. پس از انفجار، پسرش ناپدید شد. ترکش به چشم دختر بزرگش اصابت کرد و او نابینا شد.

تا صبح روز بعد در بیمارستان ها دنبال پسرش می گشت. روز بعد از انفجار، آوار از دیوار بیمارستان برداشته شد. جسد پسر در زیر آوار پیدا شد.

آقای رنجبر فیزیوتراپ بیمارستان هم مشکل قلبی داشت. از صدای انفجار سکته کرد و جان باخت.

ویندوز در بخش خصوصی شکسته شد. تکه های شیشه به برخی از بیماران آسیب رساند، اما هیچ اتفاقی برای اتاق نوزاد نیفتاد. همه سالم بودند.

داروخانه بیمارستان ویران شد. آقای میر؛ دکتر داروخانه در زیر آوار بین قفسه ها رها شد و خوشبختانه جان سالم به در برد. فقط به سرش بخیه زدند. موج شوک او را با خود برد. با سر خونی و پاهای برهنه راه می رفت می گفت چی شده؟

برق قطع شد و ژنراتور اضطراری در حال کار بود. اما آسانسورها با برق اضطراری کار نمی کردند. کارگران بیمارستان بیماران را از پله ها پایین می آوردند تا آنها را به بیمارستان های دیگر منتقل کنند.

می ترسیدیم دوباره به بیمارستان بروند. ما با تمام امکانات از بیماران استقبال کردیم. برخی از پزشکان با ماشین شخصی خود بیماران را جابجا می کردند. چندین آمبولانس از بیمارستان های مدائن و عدالت برای کمک آمدند. همه را ساعت 11:00 شب جابجا می کنیم.

بیمارستان تعطیل شد. چند هفته بعد قرار بود وسایل سالم جمع کنیم. وقتی بازسازی شروع شد ما برنگشتیم. بازگشایی بیمارستان یک سال و نیم طول کشید.

بمب گذاری در بیمارستان شریعتی تهران

بامداد پنجشنبه 22 اسفند 1366 ساعت 9:7 یک فروند موشک عراقی به بیمارستان شریعتی تهران اصابت کرد و منفجر شد. انفجار موشک حفره ای به عمق 2 متر و عرض 4 متر در چمن بیمارستان ایجاد کرد. شیشه های بیمارستان شکسته و بسیاری از بیماران مجروح شدند.

بخشی از ساختمان بیمارستان و خانه های مجاور نیز در این حمله ویران شد.

دکتر عبدالله زاده مدیر بیمارستان پس از این انفجار گفت: خوشبختانه کسی شهید نشد. ما هیچ پیامی برای هیچ مجامع بین المللی نداریم و تنها پیام ما این است که این بیماران و مجروحان پاسخ کوبنده ای به دشمنان ما خواهند داد.

موشک باران بیمارستان امام خمینی (ره)

صبح روز 13 فروردین 1367، اصابت موشک به قسمت شرقی بیمارستان امام خمینی در داخل کوچه حجت، 13 ساختمان مسکونی دو و سه طبقه تخریب و به چند منزل دیگر آسیب وارد شد.

همچنین بر اثر این انفجار اکثر شیشه های منازل و مغازه های مجاور شکسته و درب و شیشه های قسمت شرقی بیمارستان امام خمینی (ره) نیز شکسته شد.

با توجه به ایام تعطیلات نوروزی و تردد اکثر مردم این منطقه، تلفات جانی بسیار اندک بود و 10 مصدوم با کمک مردم به بیمارستان منتقل شدند.

بیمارستان شهید اکبرآبادی

کوچه امین دربر در محله پامنار، نزدیک بازار تهران و همچنین نزدیک بیمارستان اکبرآبادی در محله مولوی، نبش خیابان مادر در مناطق جنوبی شهر، دو نقطه دیگر بودند که هدف موشک قرار گرفتند.

در بیمارستان شهید اکبرآبادی جدای از تخریب کامل ساختمان تازه احداث فیزیوتراپی، ساختمان قدیمی نیز آسیب دید. در این حادثه حدود 50 نفر از جمله 8 کارمند بیمارستان مجروح شدند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=111547

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.