به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، قدرت الله نوری در خصوص برگزاری بیست و نهمین اجلاس کنوانسیون تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد و لزوم شناخت تاثیر این پدیده جهانی بر عملکرد بیمه کارکردها در بخش کشاورزی بخش، افزود: بیمه کشاورزی و تغییر اقلیم ارتباط تنگاتنگ، وابسته به هم دارند و اثرات متقابل زیادی دارند.
نماینده مردم صندوق بیمه کشاورزی تصریح کرد: بیمه می تواند ضمن آموزش کشاورزان برای مدیریت بهینه مخاطرات ناشی از تغییرات اقلیمی، انگیزه استفاده از فناوری های پایدار و روش های کشاورزی مقاوم در برابر اقلیم را در آنان ایجاد کند و این امر موجب ارتقای بهره وری و کاهش اثرات منفی تغییر اقلیم می شود. کمک خواهد کرد.
وی تصریح کرد: ممکن است با حمایت بیمه، کشاورزان تمایل بیشتری به تنوع بخشیدن به محصولات خود داشته باشند و این تنوع به کاهش خطرات ناشی از تغییرات اقلیمی کمک می کند.
نوری بیان کرد: افزایش خطرات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش فراوانی و شدت بلایای طبیعی، روند پرداخت حق بیمه را افزایش می دهد و این موضوع بر تصمیمات کشاورزان در خصوص تهیه بیمه نامه نیز تاثیر می گذارد.
وی درباره تاثیر تغییرات اقلیمی بر ارزیابی ریسک توسط موسسات بیمه گفت: موسسات بیمه باید مدل های ارزیابی ریسک خود را به روز کنند و اثرات تغییر اقلیم را در نظر بگیرند.
معاون صندوق بیمه کشاورزی افزود: این موضوع شامل استفاده از داده های جدید و پیش بینی های دقیق تر با استفاده از اقدامات پیشگیرانه توسط متولیان است.
وی با بیان اینکه شرکت های بیمه باید اقدامات پیشگیرانه را برای کاهش خطرات ناشی از تغییرات اقلیمی انجام دهند، تصریح کرد: اقدامات پیشگیرانه شامل بهبود زیرساخت ها و استفاده از فناوری های نوین و هوش مصنوعی است.
نوری ادامه داد: صندوق بیمه کشاورزی به عنوان بخشی از بدنه دولت و در راستای حمایت از امنیت غذایی و تولیدکنندگان در بخش کشاورزی و از سوی دیگر با توجه به ماهیت ریسک در بخش کشاورزی و عمدتاً با شدت بالا و زیاد. پسوند. و در نتیجه ایجاد خسارات قابل توجه بر اساس رسالت و وظیفه ذاتی توافق و ایجاد زیرساخت ها، تجهیزات و منابع فنی لازم. از نظر فن آوری به موازات سایر نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی، اقدامات مؤثر و به موقع را همزمان با دنیا انجام می دهد.