افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
5

حل برخی مشکلات در حوزه کشاورزی نیازمند تصمیمات دولت است

  • کد خبر : 181874
حل برخی مشکلات در حوزه کشاورزی نیازمند تصمیمات دولت است

به گزارش بازار، کاظم خاوازی در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز که با حضور جمعی از فعالان و روسای تشکل ها و انجمن ها در حوزه کشاورزی برگزار شد، افزود: بخش کشاورزی یک بخش حساس است. مساحت و کوچکترین افزایش یا کاهش قیمت و کمبود یا مازاد محصول در این منطقه سایر مناطق واگذار […]

به گزارش بازار، کاظم خاوازی در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز که با حضور جمعی از فعالان و روسای تشکل ها و انجمن ها در حوزه کشاورزی برگزار شد، افزود: بخش کشاورزی یک بخش حساس است. مساحت و کوچکترین افزایش یا کاهش قیمت و کمبود یا مازاد محصول در این منطقه سایر مناطق واگذار می شود.

وی ادامه داد: کشاورزی متاثر از شرایط طبیعی و اقلیمی است و همین ویژگی باعث ایجاد مشکلاتی در این زمینه می شود اما وقتی عوامل انسانی به آن اضافه شود مشکلات در حوزه کشاورزی دو چندان می شود.

قائم مقام وزیر و معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی علت اصلی وضعیت فعلی کشاورزی را قطع ارتباط بخش دولتی و خصوصی دانست و ادامه داد: این قطع ارتباط باعث شده تا سرمایه گذاری و تخصیصی صورت گیرد. . در سایر بخش هایی که اولویت ندارند.

خاوازی با تاکید بر لزوم افزایش تولید و بهره وری در کشاورزی گفت: برای حل مشکلات کشاورزی باید تصمیماتی در سطح دولت اتخاذ شود چرا که برخی تصمیمات وزارتخانه های مختلف مانند صنعت و معدن، نیرو، روابط خارجی و… بر کشاورزی تأثیر می گذارد، چشمگیر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: برای تسریع در ترخیص کالا از گمرک باید موازی کاری سازمان های مختلف در روند ترخیص محصولات کشاورزی از گمرک حذف شود.

اکبر فتحی افزود: با آغاز به کار هیئت جدید نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز، بخش کشاورزی در این اتاق اهمیت بیشتری پیدا کرده و تلاش زیادی برای رفع مشکلات صادرات، تولید محصولات کشاورزی و جذب کرده است. سرمایه گذاران به بخش کشاورزی، چیزی که من باید برای آن ارزش قائل شوم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح افزایش تولید در دیم یکی از اقدامات مهمی است که در سال های اخیر به ویژه برای آذربایجان شرقی انجام شده است که 800 هزار هکتار از اراضی کشاورزی وی وجود دارد. 800000 هکتار. ، طرح مهمی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سال گذشته با اجرای طرح افزایش تولید در مزارع مرطوب علیرغم تمامی بلایای طبیعی، 150 کیلو افزایش تولید در هکتار از مناطق مرطوب مزارع استان داشتیم. . که منجر به افزایش 60 هزار تنی تولید در استان شد و باید بدانید که برای برداشت این میزان باید 60 هزار هکتار زمین را در شرایط عادی کشت کنیم.

فتحی از رشد زیرساخت های استان در زمینه شبکه های آبیاری زیرزمینی خبر داد و افزود: از ابتدای تاسیس وزارت جهاد کشاورزی تاکنون 25 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به شبکه های آبیاری زیرزمینی مجهز شده است اما در سال های اخیر، با اعتبارات زیرشبکه های آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور موفق شدیم 20 هزار هکتار از اراضی استان را به شبکه های زیر آبیاری مجهز کنیم.

وی موازی کاری دستگاه های دولتی را دلیل طولانی شدن روند ترخیص کالاهای کشاورزی دانست و گفت: سازمان ها و ارگان های مختلف با دستورالعمل ها و استانداردهای مختلف بر روند واردات کالاهای مرتبط با حوزه کشاورزی نظارت می کنند و این موازی کاری باعث می شود روند ارسال کالا طولانی شود، این زمینه است. دستورالعمل ها در این زمینه و نظارت های انجام شده باید در جلسات مشترک بین نهادها یکپارچه شود تا فرآیند انحلال کمترین زمان ممکن را به خود اختصاص دهد.

فتحی عملکرد صندوق بیمه محصولات کشاورزی را نامناسب خواند و گفت: کشاورزان آذربایجان شرقی در سال گذشته با مخاطرات طبیعی مختلفی مواجه شدند و خسارات زیادی متحمل شدند و کمترین امید آنها این است که خسارت آنها به درستی محاسبه و رفع شود. به موقع، اما وعده های ضعیف این صندوق کشاورزان را از بیمه محصولات خود منصرف کرده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=181874

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.